Evde olmam batıyor özellikle anne ve babama artık annem alıştı ama babama aşırı derecede batıyor. Hava zaten sıcak, dışarı çıktığında mutlaka para harcıyorsun ayrıca yaşadığım şehirde çok fazla gidilecek gezilecek bir yer de yok sadece oturup üç beş amcanın teyzenin olduğu parka da gitmek istemiyorum zaten rahat değil En iyisi evde rahat rahat takılıyorum gerçekten o kadar çok göze batıyor ki evde oluşum. Millet çocuğunun evde olmasını falan ister bizimkiler de evde duruyorum diye rahatsız oluyorlar artık. Belki onlar da haklı tamam çocuğumuz gezsin dolaşsın yesin içsin istiyorlar ama olmuyor işte maalesef.
Sürekli sorun çözücü olmamı ve terapist vari ses tonumu ailem dahi herkes eleştirir. Bir yandan gerçekten haklılar bir yandan da değiller ama eskiye göre daha iyiyim bence artık psikologluğu abartmıyorum. 😄
Bu kabullenişin ve tersine yaklaşımın çok bir evveliyatı olmasa da yine üzerinden iyi bir zamanı geçti tabi. Sen baya değiştin lafını ilk duyduğumda hemen etkisini hissettim sonrasında da bırakamadım zaten 😂
Telefon ile oynamak herkesin gözüne batıyor. 5 dakika teli elime alayım. Babam oo sabahtan beri ne o tel elinden hiç konuşmuyorsun der. Benim ise genelde kitap okumak insanların gözüne batıyor. Sanki ayıp bir şey yapıyormuş gibi.