Bugün dinlediğim bir podcastte bir davranışın alışkanlığa dönüşmesi için pekçoğumuzun bildiği gibi 21 güne değil 68 güne ihtiyaç varmış.
Sizin en imrenilesi alışkanlığınız hangisi ve ne kadar zamanda kazandınız?

Bugün dinlediğim bir podcastte bir davranışın alışkanlığa dönüşmesi için pekçoğumuzun bildiği gibi 21 güne değil 68 güne ihtiyaç varmış.
Sizin en imrenilesi alışkanlığınız hangisi ve ne kadar zamanda kazandınız?
Sanırım imrenilir alışkanlığım yok pek.. sadece şarkı dinlemek ve film izlemek derdim veya oyun oynamak da olabilir oyun oynamayı da çok seviyorum çünkü.. ya da spor yapmak da olabilir kitap okumak..
Spor yapmak ve kitap okumak👍
Kitap okumak günde 1,5 saat.
Pomodoro tekniğini kullanıyorum bunun içinde, Beyin alfa frekansındayken hafif trans halinde saatlerce kitap okuyabilirim...
İbadet, her gün ki sohbetler içinde bile dinginleşince bir yanda anda olup bir yandan alışkanlık öğrenip yaratım yapabiliyorsun.
Cevap
6Cevap
Düzenli oluşum sanırım... her zaman tertipli ve duzenliyimdir.. psikolojik. olarakta kendimi iyi hissediyoruz öyle olunca
Cok onemli bir aliskanlik. Oda, canta, ev daginiksa kalpte zihin de daginik oluyor
Çevremdekiler umursamazlığın diyor bana göre de keskinliğim.
Ortam yoktur. Ya evet, ya hayır.
Dini sorumluluklarım olabilir düzenli hale geldiği için alışkanlık diyebilirim böyle demem de sakınca yoksa tabi
Surdurulmesi en zor aliskanliklardan birine sahipsiniz. Elbette aliskanlik diyebilirsiniz.😊Daim olsun.
ecmain
9 kere düşünüp sonra karar vermek kararlı şekilde
herkese tavsiye ederim 😄😎
2. ve 3. nedir desem?
Hijyen ağız temizliğine çok dikkat ederim … ağzınız temiz ise dişler sağlıklı ise bünyeniz kuvvetli oluyor….
Bir de spor…. Erkeklerin ergenlikten alışkanlık haline getirmesi gereken bazı egzersizler var … Hareket çok önemli insan için ….
Ikisi de guzel aliskanliklar.
Doguştan cevremdeki insanların mutluluğu ve huzuru için elimden geleni yaparım
Çok araştırmacıyım ve ders çalışmaktan asla sıkılmıyorum. Gerçi artık okul bitti 🥲
Evlenince kayboluyir sanırım hepsi. İyi alışkanlıklarım aklıma geldi sonra artık öyle olmasıöımı farkedtdim
Temizlik ve tertip. Her şey yerli yerinde olmalı.
En zor aliskanliklardan biri bana gore.👍
Alışkanlık sayılır mı bilmem ama açık sözlülük sanırım. Bazen basimi yaksada imrenenler oluyor.
Temiz hamarat çalışkan olmam çekici olmam insanlarla iletişimim iyi olması
Sanırım yok, bari gizleneyim utandım :)
Iyi bir aliskanlik kazanmak icin insallah sorum size ilham olur.😊
İnş. Tesekkur ederim.
Düzenli olmam
Guleryuzluyumdur alışkanlık sayiliyosa
Insan içine cekinmeden girebiliyormuşum jxnxjxj
Düzenli spa ya gitmem
Müzik dinleyerek pasta yapmak diyebilirim.
Hayvan sevgim.
Alışkanlık sayılmıyor olabilir, bahsettiginiz daha cok duygu ile alakali.
Bunun getirdiği alışkanlıklar var. Sokak hayvanlarını beslemek gibi.
Beslemek kismi evet aliskanlik. Takdir edilecek cinsten.👍
kafam yastığa düşünce uyurum
spor sanırım
Yok sankim 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?