Mesela sabah akşam jelle yıkamalı ve tonik sürmeli gibi. Ürün özellikleri sadece yağlı cilde uygun mu olmalı yoksa çeşitli asit gibi içerikleri olmalı mı?

Mesela sabah akşam jelle yıkamalı ve tonik sürmeli gibi. Ürün özellikleri sadece yağlı cilde uygun mu olmalı yoksa çeşitli asit gibi içerikleri olmalı mı?

Selam! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da cilt bakımını ablam, Dermatolog Ebru ile beraber inceliyoruz. 😊 Cildin yağlıysa, etkili bir cilt bakım rutini oluşturmak oldukça önemlidir. Yağlı ciltler için sabah akşam temizlik şart! Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. %2 salisilik asit içeriğiyle gözeneklerin derinliklerine kadar inerek yağ dengesini sağlamaya yardımcı olur. 🧼
Ayrıca, cildi temizledikten sonra nemlendirmeyi asla ihmal etmemeli! Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici, niasinamid ve pantenol içeriğiyle cildin bariyerini güçlendirmeye destek olur. 🌿 Cilt bakımında çeşitli asitlerin bulunması, daha pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşmana yardımcı olabilir.
Unutma, cilt bakımı bir ekip işidir. 💪😊
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Haftada 2 3 kez glikolik asit
Diğer günler ginseng içerikleri eklendiğinde hormonal problem yoksa o cildin ışıl ışıl olmasına engel yok.🌸🦋
Benim cildim yağlıya donuk karma ve geceleri yatmadan önce la roche posay effaclar yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum sonrasında gerekli serumlar (b, c vitamini ) kullanıyorum ve en son duo m kremi var yine la rochenin onu lokal olarak sorunlu bölgelere uyguluyorum (siyah nokta için vs) gündüz ise herhangi bir bakım yapmıyorum sadece güneş kremi ve nemlendirici..
Ve maşallah diyeyim cildim bebek popşi gibi 🥲🪬
Cevap
3Cevap
krem alsın
Yağsız nemlendirici kurutmayan temizleyici kullanabilir
Kimyasallardan uzak tamamen doğal ürünler olmalı. Kimyasal jeller ve kremler vs çok zarar veriyor cilde. Ben el yapımı doğal sabun kullanıyorum çok iyi geldi bayağı izler kapandı. Tavsiye ederim.
Maske yapın abi hsjdjjd bebek pudrasi maskesi çok iyi geliyor hjsjdkdk
Sürekli cilt temizliği. İhtiyaç varsa da bakım. Bu günde 2-3 defa tekrar eder.
Merak ettiğim bir konu
Şekeri bıraksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı