Yüzümde sürekli olarak sivilce ve siyah nokta çıkıyor bunu nasıl önleyebilirim? Düzenli bakım için ne gibi bakım ürünleri önerirsiniz? Pürüzsüz bir cilde nasıl ulaşırım?
ben bir sürü ürün kullanıyodum ve daha kötü oldu, yüz temizleme için en garanti olan sebamed likit temizleyici kullanıyorum, bi tane bike kötü yorumu yok, tonik olarak amway kullanıyorum ama şu an çok pahalı tonik yerine maden suyu de çok iyi geliyo, bi deeee tabiki elma. aşırı iyi geliyo gece elma kabugu sürdüm sabaha hemen farkediyo yüzüm çok kötüydü baya azaldılar. ( nemlendirici de almaya korkuyorum kimyasal ve sivilce çıkarırlar diye oyuzden gül suyu kullanıyorum) siyah nokta hiç yok yüzümde çok pürüzsüz sadece 3 sivilce falan var bi de bikaç iz ama onlar gidiyo
saçma sapan ürün önerileri alma bee beauty önermiş biri sakın öyle kimyasalları sürme içinde ne oldugu belli değil, cildiyeye git en kesin çözüm o. onun verdiği krem zaten sivilceleri yok ediyo, sadece kaliteli nemlendirici ve yüz temizleyici bi de güneş kremi alırsın yeter ( yüz temizleyici olarak sebamed güvenilir) ünlü markaların yüz temizleme jelleri bile sivilce yapıyo kil maskeleri falan da yüzünü çizer, sadece güvenilir şeyler kullan
Önce bir cildiye uzmanına randevu al hepimizin cilt yapısı farklı bana iyi gelen sana kötü gelebilir kaşıntı yanma tahriş yapar aslında cildiye bir krem veriyor geçiyor ama kesinlikle duş alırken kese yap 🙃birde hormonlardan kaynaklanabilir hormon bozukluğu ona doktora gitmene gerek yok bol bol aslında sebze yer günde 8 10 bardak su içersen bide gece yatma saatine dikkat edersen hepsi gider
Bunun önlemini bir çok krem kullandım bir sonuca varamadım ne zaman aknetrend kullandım 6 aylık bir ilaç tedavisi , ne siyah nokta ne de sivilce kaldı. Aradan 3 sene geçti siyah nokta çok çok nadir çıkıyor. Yüzümde yağlanma ve sırt bölgesinde de vardı hiçbir şey kalmadı
Yüzüne hiç bir krem, sabun, nemlendirici.. vs hiç bir şey sürme. Elini yüzüne götürme, sivilcelerine dokunma. Sabahları suyla yika kafi. Bunları yaparsan muhtemelen 1-2 ay içinde oluşan farkı görürsün.
Burada hemen her ağızdan bunu şunu kullan şöyle böyle yap diyenler olacaktır. Tavsiyem Endokrin ve Kadın Doğuma görünmeniz...çünkü bu ikisiyle bağlantılı oluyor