#CiltBakımı
🌸🍃🌺🍃

Ayıp etmiş o şahıs.. Tamam sivilceleri yüzünden beğenmemiş olabilir ama böyle bi durum varsa da bu şekilde söylenmez bence yanii ben senden elektrik alamadım diyebilir, duygusal anlamda bir yakınlık hissedemedim denebilir vs vs.. Ben karşımdaki kişiyi fiziksel özelliklerinden vurup rencide etmek istemem bu şekilde. Ama herkes böyle düşünmüyor işte, dünya biz hassas kalpliler için bir cehennem😅
Zamanında benimde sivilce problemim çok vardı daha sonra ilaçla tedavi oldum ve cildim pamuk gibi oldu ufak tefek izler kaldı onlarda pek belli olmuyor arada tek tük çıkar bu da normal zaten herkeste belli dönemler 1-2 tane çıkar. Sırf bunun için reddeden birisi ile birlikte olmak onun için üzülmek çok saçma düşünsene evlenince hastalıkta ve sağlıkta diyorsun ama o adam sırf dış görünüşüne baktığı için yarın bir gün cildinde meydana gelebilecek en ufak şeyde senden soğuyor aldatıyor ya da bırakıyor. Gerçekten kötü bir şey. Ona göre biri değilmiş tez vakitte kurtulduğuna şükretsin
Sivilce şiddetliyse çok kötü görünüyor maalesef. Hak veriyorum yani. İnsan beğenmediği kişiyle ayıp olmasın diye sevgili olacak değil ya. boş ver.
Ayrıca o kız da azıcık kendine baksın. Ben de ergenlikte çok sivilceliydim konuştuğum bir çocuk vardı bazı kızlar bana seni bu yüzle iyi beğenmiş demişlerdi.
Neyse ben roaccutane tedavisi ve lazerle yüz soydurarak kurtuldum. Yani emek verdim
İlk bakış ve ilk etkilenme o ilk an ışık oluşması çok önemli. O oluştuktan sonra yüzde sivilce falan da çıksa hiçbir şey olmaz, hiç önemli değil. Ama en başta o haliyle görüp de ısınamamışsa sonradan o sıcaklığı alması zor olduğundan, ilk başta gördüğü hal önemli diyorum. Yani ilk sivilcelerle dolu görüp beğenmemişse bir şey diyemeyiz ama seven biri sonradan sivilceli cildi falan sorun yapmaz.
Cevap
30Cevap
Yok ben kendimi bildim bileli sivilceli olmadım. Genetiklerimiz iyi o yönden. Sivilce çıkmıyor suratımızda filan. Birisine çıkma teklif etme gibi bir girişimde kusursuz olmayı arayanlar yanlış yapıyor bence. Olay fiziksel görüntüden ibaret değil bence. İlk görünüş önemli ama asıl olayı anlamak lazım. <3
Soru başlığını ilk okuduğumda verdiğim tepki "oha" olmuştu. Detaya indiğimde ise "çüş" dedim.
Sivilce için birine böyle davranmak ne kadar rezilce bir davranış.
Bence de şanslı.
Böyle bir anım yok fakat bunun yaşanabilecek en kötü durumlardan biri olduğunu düşünüyorum, bu yüzden sivilcelerle sonuna kadar mücadele etmek gerektiğini düşünüyorum 😊
bunu ergenliğimde yaşadım
ama sonra umursamadım neyse o netice de
yüzümde hala izleri var
arada bir de çıkar
umursamam ama
Bu yaşta bile hâlâ çıkabiliyor. Arkadaşım benimle yaşıt ve hâlâ başı dertte sivilce sorunu ile
Sivilcelerime kurban ol der * giderim ya ne uğraşıcam
Bana sivilceli gelirseniz ben de reddederim. Lütfen kusursuz güzelliği olmayan kişiler yazmasın
Hic olmadi.. ama bu genelde ergenlerin yasadigi durumdur heralde
Bu yuzden reddeildi mi yoksa reddedilmekten korkuyor mu?
Aa okumamisim benceyi simdi gordum
Bunu söyleyen erkek çok beceriksiz demektir ailevi sorunlarım var cümlesi bile daha mantıklı
birini reddedersin de reddetme sebebini soylemek vizyonsuzlugun kaçıncı seviyesi
Benim derdim sivilce değildi. Kilom yüzünden reddedildim kaç kez..
Erkekler işte 😃
Hak ediyor bazıları
😂😂
Neden şaşırdınız gayet normal sivilce yüzünden reddeden birinden başka ne beklenirdi kız arkadaşınız için sevindim ileride mutsuz olacağı bir ruh hastasından kurtulmuş
Lise dönemlerimde pek sivilcem çıkmadı o yüzden şanslıyım ama o dönemlerde sevgili yapma gibi düşüncem de yoktu bi endişemde de yoktu. d
İlaç tedavisi kesin çözüm ve tabi gıda takviyesi. Böyle basit çözümü olan şeylerde sorun olmasına izin vermeyin hanımlar..
Yok ya. Genelde sivilceyi kendinde buluyor benim bulduklarım. Ben bu sivilceli halimle seni hakedemem diyor. Bende diyorum oturup yalvaracağım sana bekle
Ben zaten her zaman istenmeyen kişi oldum da maalesef günümüzde dış görünüş önemli olduğu için etkilediğini düşünüyorum.
Reddetmeye kafasını koyan başka bir bahane ile de reddeder. Sivilce sorunu olmasa mutlaka başka bir bahane bulacaktı diye düşünüyorum
Reddilmesi şansı olmuş bu yüzden bı kişi reddilirmi ya da dile getirilirmi
Hayır hiçbir alakası yok yanlış anlaşılma olmasın her zaman dikkat çeken biri oldum sivilce varken de şu an yok değişen bir şey yok
İnsanlar bazen dış görünüşe takılabilir doğaldır bu
Yeni var.
Kadın fizik olarak hoş. Sesi güzel. Ama ben sivilcelerden hoşlanmıyorum.
Ben yaşamadım bunu ama takan gereksizler vardır kesin.
ben şahsen şahit oldum buna sivilcesi var diye reddedildi ve üstüne hakaret ! pes yani pes
Sivilce problemim olmadı hiç ama bu durumdan dolayı bu konularda çekingen olan insanlar gördüm.
Genelde Regl öncesinde bir, iki tane sivilcem oluyor. Onlarda geçiyor hemen..
Yok öylr bi ergenlik anım... Çünkü sivilcr yoktu bende...
hiç sivilce problemim olmadı..
ama bu bildiğin aptallık..
Hangi çılgın beni reddecekmiş şaşarım sjsj
Dış görünüşe bakan biri reddetebilir ama aşkla bakan seven aşık olan bunu dert etmez zaten
Full sivilceli erkek iticisin kadında o kadar kötü durmaz ama erkekte çok kötü durur
Benim hiç yüzümde sivilcem olmadı
Evet öyle 🙃
Varsa karsidakinde gic cikmamamsi gerekiyir eger ondada varsa yakarim onu
Hiç yaşamadım böyle bişey
Çok koyar insana ya ne iğrenç biriymiş
sırf sivilce değildir onu bahane etmiştir
Böyle bir şey başıma gelmedi hiç
Çok aşağılık bir durum, kusura bakmayın ama
☹️☹️☹️
Var evet ben yaklaşmıyorum bu yüzden özgüvenim yok sırf izlerden dolayı
Gerçekten seversen sivilcesi çiçek gibi gelir
Gerçek , hoş durmuyor