Sırf hayır cevabı alırım düşüncesi içinde olup birine olan duygularınızı söylemekten çekindiniz bir an oldu mu?

Sırf hayır cevabı alırım düşüncesi içinde olup birine olan duygularınızı söylemekten çekindiniz bir an oldu mu?

Ben ne olursa olsun soru işaretleri ile yaşayamam. Eğer bir hissim varsa bunu mutlaka dile getiririm. Belli ederim ve adım atarım. Platonik takılıp uzaktan izlemek bana göre değil. Yani en fazla ne olacak ki? Reddedilip hayatıma devam ederim. Sonunda ölüm yok sonuçta.
Hayır bu korkuyu yaşamadım hiç. Genelde bişe hissediyorsam birine karşı o da bana hissetmiş oluyor. Eğer bu hissiyat karşılıklı olmasaydı da korku yaşamazdım, bir kere geliyoruz dünyaya içimde tutamam söylerim. Reddedecekse de canı sağ olsun ben neden kaybedeyim? O kaybetti. Her zaman insan kendi değerinin farkında olup karalar bağlamamalı.
Red edilmedim ama bu red edilmeyeceğim anlamına asla gelmez. Öyle bir korkum açıkçası yok birinden gerçekten hoşlanırsam bunu söylemekten çekinmem. Söyleyince hiç bir şey kaybetmem en azından aklımda soru işareti olmaz
Hayır hiç olmadı. zaten teklif etmedim şimdiye kadar hiç bir kıza. etseydim de kendimden emin olduğum için red bile yesem kendi yoluma bakardım. takıntı yapmazdım ya da bunun için kendimi suçlamazdım. ve beni sevmeyen birini sevmeye devam etmezdim.
Cevap
11Cevap
Kazanamayacağım savaşa girmem, şartlar olgunlaşır ve kazanırım..
Hayır hiç öyle bir korku yaşamadım.
Ben kendi halimde takılıyorum olmadı böyle bir şey.. 😄
Yaşamadım, reddedilmedim mi evet edildim ama bu konuyu fazla büyütmem olabilir her hoşumuza giden bizden hoşlanmak zorunda değil dikkat edilecek husus öncesinde bir alt yapı yokken girişime geçmemektir
Reddedilme korkusu tabii ki yaşadım. Aslında her ne kadar "beklentiye girmiyorum" desem de insanın içinde az da olsa bir umut oluyor.
Korkuyla yaşamak bana göre değil. Yani ne olursa olsun bişey yapıcaksam yaparım. He aşk konusunda zaten hiç adım atmam. 😃
Ben zaten ilgiye aşık olduğum için olmadı. Yaptığı fedakarlık ve özveriyle severim. Bana aşık olmayan birine aşık olmam
Kendimce "Zaten bununla olamayız gidip ne diye söyleyeyim ki" dediğim oldu.
Eğer duygularım varsa bunları demek arkasında durmak benlik bir hareket bundan ötürü istesem de korkmadım. Red yedim artık böyle şeyler yapmayacağım ama jxndjd
Bu nedenle bir korkum olmaz, en fazla reddedilmiş olurum. Zaten herkes veya benim istediğim beni istemek zorunda da değil...
Hayır olmadı...
Kimse beni reddedemez
Çatır çatır söylerim.. korkulacak başka dert bulurum kendime..
Olmadı teklifini yaparım kabul edilir ya da edilmez, öz güvenimde zerre eksilme olmaz
Evet çekindim fakat konusurken hal ve hareketlerimle belli ederim zaten hemen anlaşılır
Evet sonuç 0 yine de reddedildim
Oldu ve gerçekten öyle oldu 😂😂
Kimseyi sevmedim ki xjbdjxhc
Yaşamadım ve reddedilmedim.
Yuk koykmuyoyum
Sevdiğim insana karşı olmuştu
Yooğ hiç olmadı :)
Şimdi kimse reddedilmemiştir reddetmiştirr 😂
Reddedilmedim reddettim
Olmadı
Evet bir kez oldu. Neyse ki hallettik :)
oldu evet
Oldu
Olmadı
Olmuştur illa
Doğarken
Hayır yaşamadım.
Asla..
hayır
Yasamadım
Oldu tabi ki 😬
yok öyle yaşanmaz
Oldu