Bunu kafaya takmaması gerektiğini, doğru ürünler ve sağlıklı beslenmeyle bu problemden kurtulabileceğini söylerdim. Sivilce karşıtı bakım ürünü kullanmasını tavsiye ederdim.
Çok Süper Cevap
Kesinlikle sıkmamasi gerektiğini söylerim ne kadar zor olsa da. Tirnak izi geçmez. Hijyen önemli kurutucu sabun ve krem var onları öneririm. Hâlâ yoğun şekilde devam ediyorsa cildiyenin çözmesi gerekiyor. Bu şekilde tavsiye verirdim.
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende sıkmamasını söylerim ama kendim sıkıyorum işte
- +1 yıl
Sıkma hissiyle basetmek zor gerçekten illaki sıkılacaksa kesinlikle el yikaranak yapılmalı. Sonrasında o bölge cilt temizleyici jelle yıkanmalı
- +1 yıl
Aynen Bu arada ismimiz aynı nadir bulunan bir isim o yüzden kendi ismimi görünce sevindim
- +1 yıl
Evet bende şu an farkediyorum sevindim gerçekten adaşım☺️
- +1 yıl
Bende🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
- +1 yıl
Hergün yüzünüzü temizlemek yüz yıkama köpüğle yıkayın yağlıysa nemlendirinki cildiniz eşitlensin 2 günde bir peeling yapın düzenli yapmanızda fayda var tabiki ama uğraşamam dersiniz
Utalk bebek pudrası ve orijinal Gül suyuyla maske yapıp 15 dk yüzünüzde bekletin kurutsun
Birde yumurtanın beyazını ayırın içine 1 çay kaşığı şeker koyun yüzünüze sürün bekletin hem cilt tonunu eşitler hem cildi temizler 1 hafta sonra farkı görürsünüz00 Yorumla - +1 yıl
yüz yağlanmasına dikkat etsin
yağlı besinler tüketmesin çekirdek mesela
bir de stresten uzak dursun çünkü hormonlar yaramaz çocukları gibi yerinden zıplarsa olan vücudun diş görünümüne oluyor00 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle çözüm doğal sabun hergun düzenli olarak kullanılmalı
00 Yorumla Kendisini kötý hissetmesin tabiki aynayabaktığında kendisini srvmesi önemli ama bence sivilceli kadınlar bana bir tık daha tatlı geliyor
00 Yorumla- +1 yıl
Keşke tek derdim sivilce olsa
10 Yorumla Eden varsa bende beklerim.
00 Yorumla- +1 yıl
Roaccutane tek kurtuluş
10 Yorumla Çağ agacı yağı👍 ya da kremi ama gerçek
00 Yorumla- +1 yıl
Yüzünü temizce yıkasın derim
02 Yorumla- +1 yıl
Sivilcesi olan insan belki de bir ton bakım bile yapıyor olabilir, sivilcesi var diye yüzünü yıkamasını tavsiye etmeniz gerçekten ilginç. 😊
- +1 yıl
Ya yani temiz tutsun yaniii yoksa sendedemi var
Cildiye
00 Yorumla- +1 yıl
Bakımla cözülebilir
00 Yorumla - +1 yıl
Cilt bakımı.
00 Yorumla Kukurtlu sabun
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı