Sağlık Gözlüklü insanlar her zaman sivilceli bir yüze mi sahiptir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Şimdiye kadar duymadığım bilmediğim bir şey öğrendim. Gözlük kullanmak sivilce oluşumuna sebep olabilirmiş.Bu bilgiler ışığında gözlük kullananlar her zaman sivilceli mi olur?#Cassie Gözlüklü insanlar her zaman sivilceli bir yüze mi sahiptir? Cevapla Sivilce Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 74% +1 yıl Ben üst dudağını alt dudak yardımı olmadan burnuna değdirebilenlerde sivilce çok olur diye duydum... 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Denedim RuuDy_RuuD +1 yıl Sonuç? Soran +1 yıl Değmedi. Sivilce sorunum yok zaten belli RuuDy_RuuD +1 yıl Test yapıldı ve onaylandı...
Yağmurçamur_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ne sivilceliler gördüm, yüzünde gözlük yok. Ne gözlükler gördüm, yüzünde sivilce yok. 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Harika yorum 😄 Yağmurçamur_ +1 yıl 😄😊 MuhammedAliSavat +1 yıl Mizah müthiş 😅 Yağmurçamur_ +1 yıl @MuhammedAliSavat örneğin bu arkadaş 😄 MuhammedAliSavat +1 yıl Haha 😅 MuhammedAliSavat +1 yıl Teşkür ederim
birbukre Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Selam, Ben aralarında herhangi bir bağlanti oluğunu düşünmüyorum ama araştırma sonucu ise doğrudur 🤷♀️ 1 0 Yorumla
Prof_Langdon Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Gözlüklü ve sivilcesizim. Ya ben cinsim ya bu tez yanlış 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Bende de var bi cinslik Prof_Langdon +1 yıl Yoksa sende mi aslansın:D :D Soran +1 yıl Aa evet 😄 Prof_Langdon +1 yıl Ondandır o zaman. :D :D Soran +1 yıl Kesin Prof_Langdon +1 yıl Ahh işte biz aslanların da sorunu bu kusursusuz. Gözlük bile bozamıyor bizi :D :D Soran +1 yıl Ya ahaha egolu diyorlar sonra deme öyle 😄 Prof_Langdon +1 yıl Tamamen kıskançlıklarından :D :D Prof_Langdon +1 yıl Unutma aslan olunmaz Aslan doğulur :D :D Soran +1 yıl E tabii ki. Yükselen de kurtarmaz direkt aslan olmaları gerekiyor.😄 Prof_Langdon +1 yıl İllaki onlar çakma aslan
Clemelqueen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Ben gözlük kullanıcısıyım ama alakasız olduğunu düşünüyorum. Sivilce görünce dayanamam uğraşırım yüzümle ve uğraştıkça daha çoğalır ama bi kaç gün yüzüme hiç dokunmazsam sivilceler gider tek tük çıkar 1 0 Yorumla
_StarryNight Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu dizi çok güzeldi bunu söylemeye geldim ama şunu da ekleyeyim, herkes olabilirmiş ile kesin arasındaki ayrımı yapabiliyordur diye düşünüyorum 2 5 Yorumla aloebella +1 yıl ne dizisi çabuk söyle sSpectrumm +1 yıl Orphan Black. Fotoğraftaki karakterin adı cosima sanırım çok uzun zaman oldu izleyeli😂 aloebella +1 yıl @sSpectrumm teşekkür ederim sSpectrumm +1 yıl @aloebella Rica ederim umarım beğenirsin _StarryNight +1 yıl Evet 👌
SıkıntılıAmaZararsız Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Porselen gibi suratım var 1 tane sivilce çıkmamıştır. Sadece stresten oluyor bir iki tane ama evde gözlük kullanmıyorum zaten. 1 0 Yorumla
JanArmel Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Gözlük kullanıyorum ve ergenlikte dahi sivilceden yana bir problem yaşamadım. Tertemiz, pürüzsüz bi yüzüm, cildim var. Buna imrenenler var. :) 1 0 Yorumla
alenalena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Bende gözlük kullanıyorum. Çok şükür ara ara çıksada sivilceler yok denecek gibi. Bence ilgisi yok. 1 0 Yorumla
aloebella Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ya ben de sivilcelerimin sebebi ne diyordun pis gözlük ıh 1 0 Yorumla
Verda_Şah Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yoo ne alakası var ki cilt tipiyle,, beslenmeyle alakalı bence sivilce 🤭 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Hayır. Gözlüklünün, hiç sivilcem olmadı. Temiz pürüzsüz sağlıklı bir cildim var. 😎 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Gözlükler sürekli kirli ve yıkamıyorsa bir ihtimal olabilir. Ama bu da binde bir ihtimal tabii. 1 0 Yorumla
35bora3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Kesinlikle ikisinin bağlantısı yoktur ya neden böyle sordunuz ki 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sanmam ama gözlüğün havası ve albenisi var bu bi gerçek 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır çok yakışıklı güzel olanlarda var 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yok sivilcem falan. Milletin beyni yok fikri var. 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Hayır ne alaka bu cilt tipiyle alakalı 1 0 Yorumla
langsam Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Yeni öğrenmiş oldum kıdemli bir gözlüklü olarak. 1 0 Yorumla
TheContrary Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Yüzümde 1 tane bile sivilce yok :))) 1 0 Yorumla
Efill92 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Alakası yok 1 3 Yorumla bahadır31 +1 yıl Nasıl alakası var çok denedim Efill92 +1 yıl Gözlüklü olup ta sivilcesi hiç olmayan arkadaşlarm var onlarda niye yok sorun kişisindedir gözlükte değil bahadır31 +1 yıl Ben çekiyom suruyom geçiyor
En İyi Cevaplar