Sevgililer Günü yaklaşıyor malum.. Fikir çok hoşuma gitti, özellikle mesafeli aşklar için harika bir hediye olur. Mesafe ne kadar uzak olursa olsun, bu yüzük ile sevgilinizin kalp atışlarını yanınızdaymış gibi hissedebileceksiniz. TheTouch firması tarafından üretilen ürünün adını HB rings (heartbeat rings, yani kalp atışı yüzükleri) koymuşlar. Minimalist tasarıma sahip yüzük, paslanmaz çelikten üretilmiş ve rose gold çeşidi de bulunmakta. Yüzeyleri safir kristal ile kaplı olduğu için çizilme gibi bir durum söz konusu değil. Kullanımı ise çok basit. Bluetooth ile telefondaki uygulamaya bağlanıyorsunuz ve internet bağlantısı olduğu her anda yüzüğe dokunarak titreşimler sayesinde sevdiceğinizin kalp atışlarını yanınızdaymış gibi hissedebiliyorsunuz.Ben de istiyorum bundan =(
Sevgilinizin kalp atışlarını hissedebileceğiniz bir hediye almak ister miydiniz?
Hayır hoşlanmam böyle şeylerden. Bir kere sevgililer gününe büyük anlamlar yükleyip ayrı bir yere koymanın anlamı yok. Hediye her zaman alınır. Hediye mevzusunda da farklı şeylerin arayışına girilmesinden hoşlanmıyorum. İlla bir değişik olacak diye takıntı var insanlarda.
Açıkçası yüzük güzel Ama işlevinin gerçek olmadığını düşünmekteyim. Daha güzel hediyelikler var ama hediye edecek sevgili yok Kafa rahat yani Yine bir sevgililer gününe sevgilisiz giriyorum 😀
Ya ben bunla ilgili bir haber okudum eleman sevgilisiyle kendine bundan almış kız Kaza geçirmiş ölmüş. Eleman yazmış bu yüzükten almıştım sevgilimin kalbinin atmasının durmasını hissettim diye... aklıma geldi şimdi bu soruda
En İyi Cevaplar