Sevdiğiniz birinin size nası bir hediye almasını isterdiniz bir kasa erik alsa bana yesem yesem doymasam doymayıp yine yesem tuzlasam..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ufak, saklaması kolay ve manevi değeri olan şeyler benim için daha kıymetlidir. Evde orta boy bir çantam var, onun içinde benim için manevi değeri olan şeyleri biriktiriyorum. Zaten çok fazla hediye alınan birisi değilim, en sık ablam bir şeyler alır verir o da tekstil ya da parfüm, deodorant falan hediye eder. 🙂
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Erik de saklanabilir ama midemde
- Soran+1 yıl
Yaparımmm yeterki alınsınn tuzla nam nam tuzla nam nam
- Soran+1 yıl
Kalıcı değilim burada amaa erik ve tuzun şovu olabilir
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bilmiyorum istediği herhangi bişey alabilir. O bana en iyi hediye zaten. Iyi kalpli ve anlayişli biri zaten az ve nadir bulunan bişey. Bu da onda var ve bana en iyi hediye işte.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Kitap seti alsa yeterli olur benim için içinde sevdiğim türde kitaplar olsa ya da bütün kitap türlerinden olsa benim için gayet iyi ve güzel olur.
00 Yorumla - +1 yıl
Bana hep meyve hediye edilir. Çok seviyorum çünkü ve çok mutlu oluyorum. Bugün doğum günüm heryerden meyve gelir artık standart bu hiç değişmez. 😜😜🍇🍉🍊🍍🍎🍏🍐🍑🍒🍓🥥🥝🥑
00 Yorumla - +1 yıl
Ya o ne alsa mutlu olurdum ben yaa ama peluş ayıcık alsın illada bir şey almak istiyorsa 😃
10 Yorumla - +1 yıl
Sevgilim olmadı eğer olsa da öyle hediye falan bir şey istemem.
00 Yorumla - +1 yıl
O dönem ihtiyacım olan bir şey alması en mutlu eden şey olur
00 Yorumla Alsında belki yerden taş alıp verse oda yeterdi bee yeterki sevsin 😅
00 YorumlaYemek ısmarlasın yeterr😩
00 Yorumla- u+1 yıl
Teknolojik bir şey
00 Yorumla Hediye olsun sakız da alsa mutlu eder😊
00 YorumlaKendisi en büyük hediye
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
kitap ayracı. küçük ama manevi değeri büyük
00 Yorumla ns acnh olabilir
00 YorumlaParfum saat
00 Yorumla- +1 yıl
Araba alsın
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevdiğiniz birinin size nası bir hediye almasını isterdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi