Evet beyler sevgilinize bunun gibi değerli bir hediye alır mısınız, kızlar sevgiliniz size böyle değerli bir hediye alsa kabul eder misiniz? sevgilim alsa ben kabul etmem ama nişanlım ya da eşim bu kolyeyi alsa havalara uçardım heralde çünkü çok beğendim 🙈 :-D
Ekonomik bütçe neye elveriyosa Alırım Sevdiğim kişiye süpriz yapmasını severim mesela hayalimde şunlar var. Yastigin üstüne bir gül koyup yorgani gülün üstüne çekip tam yatacagi zaman yorgani açtığında yastiginda gülü görsün Buna benzer değişik suprizler yapmasını severim
Ya benim sevgilim altin kolye aldi bana 500 tl filandjr sanirim fiyati ben kabul ettim :( ama o ladar calisiyor filan almasini istemezdim siz dahami pahali seylerden bahsediyorsunuz yoksa
Gerçek olan o erkek karşısındaki kadını senin dediğin mertebeye layık görmese almaz bu kadar değerli bir hediyeyi onun için attığı adımın altındaki niyeti anlayarak kabul etmek lazım
Sevgilim olacak kisi benim icin özel olmalı. Eger bana degerli bir sey hediye edecekse kabul ederdim. Bana edecegi hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan aramızdaki aşk ❤❤
En İyi Cevaplar