Bana biraz yapmacık gelirdi. İçimden gelse alırdım zaten o demeden.
Alırdım
Almazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana biraz yapmacık gelirdi. İçimden gelse alırdım zaten o demeden.
Adam veya kadın almak için düşünmüyorsa hatılatılmalı sözüne katılmıyorum , her insanın karakteri farklı bazısı çok sever düşünür alır bazısı da sevmez almaz yani bana alınmasa gidip de demem hediye al
En doğrusu
Hediye istenmez düşünülüp alınır
Katılıyorum
Cevap
6Cevap
Bence hediye istenmez içinden gelinirse alınır..
Ne isterim ne de istenirse normal karşılarım. İçimden gelirse alırım, o da aynı şekilde. Hediye istemek hoş değil.
Katılıyorum
Hediye hediyedir. Siparişle, istemeyle olacak bişey değil. Bunu yapan görgüsüzdür
Katılıyorum
Yani adam kendisi dusunup almadigi icin adama hatirlatmaya calismis. Siz hep demiyor musunuz “ trip atmak yerine bir sey istediginde acikca soyle” diye?
Evet bu benim sözümdü. Ancak içimden gelse yapardım onun söylemesini beklemeden.
"Bana pamuk şeker alsana" gibi bir olay değil ama bu. Bana yüzük al, kolye al, küpe al vb bir hediyeyi kastetmiştim. Bu da bana yapmacık gelirdi. Eşim değil sonuçta. Eşim istese canım feda olsun
Anladim..
Evli degilken, adam da fazla masraf yapmayi sevmeyen biriyse ki oyleyse hissettirir zaten. O zaman istemek anlamsiz olur. Ama adam zaten harcamayi seven biriyse ve sadece unuttugunu dusunduyse kadin, o zaman ima edebilir. Alip almamak adama kalmis. Herkesin durumuna gore. Zaten fakir bir erkekten pahali hediye beklenmez. Maddi durumu yeterliyse duruma gore olabilir.
Haklısın
Bana çok itici gelirdi. Ben içimden gelince alırım zaten.
Aliriz ufak seyleri kafamiza takmayiz adi üstünde sevgilimiz tabi alacaz mk bizden istemiyecekte kimden istiyecek
İstemesi yüzsüzlük olmaz mıydı? İçimizden geliyor olsa onun söylemesine gerek kalmadan alırdık zaten
👍🏻
Hediyeyi dile getirmek çok saçma almazdım. Ben zaten içimden geldiğinde alırım dile getirmek çok saçma...
İçinden gelemediği için kız hatırlatmış daha napsın
Öyle bir durum yok benle ilgili, sordum sadece
ay o ne öyle sipariş eder gibi.. hediye içten gelen bir şey
O benden istediginde degil ben istedigimde alirim
Hediye istenmez ki , kendiliğinden alınır?
yani ilk bi garipserdim sonra alirdim heralde.
İstemek doğru değil
Evet
Alırım
Alirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?