Yurtta bir arkadaşım vardı; sevgilisinden her şeyi isterdi. Sevgilisi her gün çiçek, çikolata veya pasta getirirdi. Ama ben istemeye utanırım ya. Siz isteyebilir misiniz

Yurtta bir arkadaşım vardı; sevgilisinden her şeyi isterdi. Sevgilisi her gün çiçek, çikolata veya pasta getirirdi. Ama ben istemeye utanırım ya. Siz isteyebilir misiniz

Hayır, isteyemem. Sadece dandirik kalitesiz şeyler almasın kullanmam dedim o kadar. Alıyordu çünkü 🙄
Kendisi de hediye istiyordu, istediği şeyi inadına almıyordum, yoksa ben dedim diye aldın diyordu. Kaç kere dedim oysa sen istedikçe almayacağım bak isteme artık ama yok.
O eşyalar beleş gelmedi oraya illaki karşılığında birşeyler almıştır ondan boş ver sen kimseden bişey isteme bazı eksiklerle idare edi ver
İsteyemem diye düşünüyorum Bir gün akşam yemeği mönüsü en sevmediğim yemeklerdendi Öyle kendi kendime bu duruma içerlerken adresi ver yemek ısmarlayım demesi bile sinirimi bozmuştu ben kendime ısmarlayamıyor muyum? Dolayısıyla kendi hediyemi de kendim alırım 😂
Asla isteyemem mümkün değil ne münasebet ya böyle sevgilisinden para pul isteyenlere de tilt olurum bugün var yarın yok yani
Estağfurullah 🙈😂🤍🤍🤍🤍 canımsın sen
🥺🥺🥺🌸🌸🌸
Teşekkür ederim fındığım benim 😘😘😘
Cevap
2Cevap
Sevgilimden hediye istemem zaten önemli olan içinden gelmesi. birisi derse anlamı olmaz
Utanmayalım artık ya öleleri değer görüyor çünkü biz değer gormeyiz asla
Ama bu arkadaş doğru söylüyor işte 😅 böyleleri değerli ama ben olamıyorum öyle
Aynen öyle bende işte boş ver biz böyle olalım Allah vakti gelince en hayırlısını hak ettiğimizi nasip etsin 🤍
Hayatımda ilk defa 1 şey istedim hani utanarak istmşdim \kulaklık ucuzna bile razydm almadı ay alacam aldım yollayacm ay kargo gelemdi ves aylar + yıl geçti ulaşmadı. bir dha tövbe birinden bir şey istemek mi aman kalsn az olsun kendi paramla olsun yda hiç olmasn
Hediye para bilmem ne bunlar sevgiliden istenmez bence ya
Yok evliyim kocamdan isterken çekiniyorum ama cikolatayi isterim belki çiçeği de hatırlatmış olabilirim imâ felan
Yok ya bana şunu alsana demek bile çok şey geliyor bana en yakın arkadaşım olsa dahi bide sevgili yapıp ondan isticem.. çook zor
Erkeği yürüyen para olarak gören gold digger değilim.
hayır isteyemem
İsterim istiyorum da ♥️♥️♥️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?