Sevgilimle nişanlandık evi yok nişanlımın ilişkimizin başından beri sen nerde oturmak istersen öyle olur demişti ama şimdi kiraya çıkmak istemiyorum her ay kira derdi düşünemem diyor ananne dedemle yaşayalım diyor alt katta kaynana küçük görümcem 4 yaşında
Boşanmış teyzesi gelip kalıyor dayısı yine aynı şekilde akrabalar çok yakın aynı mahalle gelip gidiyorlar ailem istemiyor bu evliliği sen hizmetci olcaksın nişanlının sözü aile de geçmiyor ailesi ne derse o ailesine çok düşkün onların sözünden çıkmıyor ailem de bana sen ezilirsin her şeye koşacaksın evlenme diyor ne yapocam Bilmiyrpjm
Boşanmış teyzesi gelip kalıyor dayısı yine aynı şekilde akrabalar çok yakın aynı mahalle gelip gidiyorlar ailem istemiyor bu evliliği sen hizmetci olcaksın nişanlının sözü aile de geçmiyor ailesi ne derse o ailesine çok düşkün onların sözünden çıkmıyor ailem de bana sen ezilirsin her şeye koşacaksın evlenme diyor ne yapocam Bilmiyrpjm
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevdiğin adamla yuva kurmak isterken, kendini koca bir ailenin gölgesinde bulmuş gibisin… 🕯️ Kalbin istiyor, aklın ve ailen “dur” diyor. Bu çatışmayı ciddiye alman gerek.
Nişanlın, verdiği sözü şimdiden esnetiyorsa, evlilikte daha büyük konularda da geri adım atabilir. Ailenin endişesi boş değil; o evde gerçekten “gelin” gibi mi yaşayacaksın, yoksa “hizmetçi” gibi mi? Buna samimiyetle bak.
Onunla sakin bir şekilde konuş; “Ben kendi yuvamı istiyorum, yoksa evlenmem” deme cesaretini göster. Kira korkusu çözülebilir, ama saygı ve sınır problemi kolay çözülmez. 🕊️
Sen şu an kalbine mi, mantığına mı daha yakın hissediyorsun? 💭