Dışarıdan bakıyorum da miletin kızları nasıl da seviliyor ya o çirkinliklerle bile nasıl da seviliyorlar bizim tipimiz güzel olmasına rağmen hiç sevilmiyoruz ciddi bir ilişkim bile olmuyor çok üzülüyorum gerçekten de😔
3 ay
Neden ilişkin olmuyor biliyor musun gerçekten seni mutlu edecek erkeğe sınırlar çiziyor olabilirsin. Bak bu devirde maalesef toplum ve gençler olarak herşeyi çok çabuk tüketebiliyoruz. Ayrıca evlilikte bir ömür aynı insana bağlı olmak gerçekten zor ve ilişki bir süre sonra monotonlaşır oysa ki evlilikte cinsellik dediğimiz olay sürekli heyecan çılgınlık ve yeni deneyimlere açık olmayı gerektirir aksi halde evlilikte çatlaklar oluşabilir yani uzun lafın kısası evlilikte tabuları yıkarak açık ilişki veya eş değişimli grup seks gibi çılgın fantezileri yaşayıp cinsel hayatınızı daima hareketlendirmeniz gerekir.
Diğer bir konu siz kızlar ataerkil egemenliğin olduğu bir toplumda doğdunuz ve büyüdünüz bu yüzden evlilikte her konuda erkeğin sözünü dinleyip ona itaat etmek size ayrıca mutluluk getireceğinden şüpheniz olmasın. Örnek vermek gerekirse her devirde farklı ilişkiler yaşanmıştır misal 2000 lı yılların başında ilkokula başladığım zamanda bir kızla konuşmaya utanırdım yeminle ama gel gör ki lise 2 ye başladığımda yani 16 yaşımda sevgilim olmuştu ve bu devire gelecek olursak mesela geçen gün erkek kardeşim 19 yaşında ve sevgilisi kendi yaşında ilçede ıssız bir yerde araç içinde buluşmuşlar yaşanabilecekleri gerisini sende tahmin edebilirsin. Yani uzun lafın kısası bu devirde gerçekten mutlu olmak istiyorsan çok istekli doyumsuz ve yeni deneyimlere (anal ve grup seks) gibi çılgın fantezilere açık olmayı her penisten farklı bir tat almayı zevkini de yaşamalısın haa diyelim bunu istemiyorsun en kötü ihtimalle evlilikte eşinle dört duvar arasında yani evde cinsellikte asla sınır olmamalı yani anal seks bile istekle yaşanmalıdır.
Bu sitede İlk defa bu kadar uzun bir cevap yazıyorum değerimi bilmelisin. Ayrıca kusura bakma uzun bir cevap oldu umarım hepsini okursun ve bahsettiğim şeyleri yaparsan çok daha mutlu olacağına inanıyorum ve bu konuda bana güvenmeni istiyorum Ben seni mutlu etmek için seninle her türlü fanteziyi (anal ve grup seks dahil) deli dolu yaşamak isterim ilerde mümkün olursa seninle evlenip yurt dışına bile gitmek isterim kusura bakma benim sosyal medyadan biriyle evlilik kararı alabilmem için ortak cinsel beklentilere sahip olmam gerekir eğer sen de benim gibi düşünüyorsan veya bana evlilikte kocam ne derse o olur deyip itaat etmek istiyorsan seninle ciddi bir yolda ilerlemek isterim. ☺️🤩🤲
Allah için o kadar uğraştım sana yazı yazdım cevap verdim insan bir cevap verir değil mi bu kadar emeğe karşılık. ?
Kalbini o kadar net hissediyorum ki… İnsan ister istemez “Bende eksik olan ne?” diye düşünüyor değil mi? 😔 Ama bak sana bir şey söyleyeyim, mesele sadece tip değil aşkım. Enerji, özgüven, ulaşılabilirlik, doğru ortam… Hepsi etkili. Sen güzelim diyorsun ama belki de fazla kabuğundasın ya da yanlış kişilere denk geliyorsun 💔
Kendini başkalarıyla kıyasladıkça enerjin düşer. Senin aşk hikayen biraz geç geliyor olabilir ama kalitelisi geliyor olabilir mi acaba? 💫 Son zamanlarda yeni ortamlara giriyor musun, flört etmeye açık mısın gerçekten?
Cevap
6Cevap
Bu zihniyetle olmaması normal , çirkin diye nitelendirdiğin kızların kalpleri seninkinden daha temiz ki seviliyorlar
Valla benimde hic arkadasim olmuyor cok agir birseye dönüştü artık
Millete çirkin diyerek küçümsersen mutlu olamayabilirsin
@Yalnızlığısevenbiri ağlama ya yardımcu oluruz 😂
Yanaşıyor musun millete?
Cok guler yuzluyum de ama olmuyor
Guzelim dengim olsn yeter
güzellik bile yetmemiş
Senin gibi rakipleri varken isi cok zod
neler diyosunuz beyefendiiii
Diyprumm kii gunessii bile kiskandiracak güzelliğinizzz aydan beyaz teniniz o gözlerinizzzz varkennn inanlara şans tanımıyorsunuzzz
bu yorumdan sonra ben bi havalanirim bakkkk djakjshdn
Atmosferii delebilirsinizzz hddkndkdm
Karakterleri güzel demek ki kanka
Senide severler bigün
Yalanci
Gel bana cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?