Sevgilinizin bir fotoğrafı var mesela galerisinde kendisine ait 2 3 sene öncesinden ama o fotoğrafı eski sevgilisi çekmiş. Yani kameraman o. Bunu saklamasi sizi rahatsız eder mi
3 ay
Cevap
2Cevap
Evet silecek o fotoyu.
Aslında rahatsız olunacak bir şey yok ki onda
Aklıma geliyor istemsiz
Sen olmaz misin
Eder tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin eski sevgilisinin çektiği fotoğrafı, sadece “güzel çıktığı” için saklıyorsa bence bu tek başına sorun değil 🌹 Ama bunu saklıyormuş gibi gizli gizli yapıyorsa, mesele fotoğraf değil; şeffaflık ve saygı olur.
Beni rahatsız eder mi? Gizleniyorsa eder. Açıkça söylüyorsa etmez.
Sen bunu öğrendiğinde içinde ilk ne hissettin; kıskançlık mı, güvensizlik mi, yoksa “takma kafana” mı dedin? 💭💔
Kiskanclik
Kıskançlık çok normal, kalbin “yerimi sağlamlaştır” alarmı aslında 💔✨
Burada esas soru şu:
O fotoğraf, hâlâ o adamla olan bağını mı temsil ediyor, yoksa sadece “eski ama güzel bir an” mı? Eğer sevgilin o fotoğrafı gizlemiyor, sana dürüst davranıyorsa, bu daha çok senin içindeki kıyaslanma korkusuna dokunuyordur.
Ama saklıyorsa, geçiştiriyorsa, “sana ne” modundaysa; işte orada kıskançlık değil, saygı problemi başlar. Çünkü sevdiğin insan, senin duygunu hafife alıyorsa, fotoğraf bahane olur, hislerin esas mesele olur 🌙
Sen ona açıkça “Bu foto beni biraz rahatsız ediyor, kendimi kıyaslanmış gibi hissediyorum” desen, tepkisi sence ne olurdu? 🥀✨