Nişanlım 32 ben 30 yaşındayız benim bu zamana kadar böyle kanka olarak olsun kardeş olarak olsun yakın gördüğüm hiç erkek arkadaşım olmadı nişanlımın da çevresinde hiç kız yok sadece 1 yakın kız arkadaşı var böyle kankası gibi onunla da 6 yıldır arkadaşlar beni daha 1 yıldır tanıyor.. kızla güzel giden bi arkadaşlıkları var ama kız baya rahat giyiniyor pircing dövme filan her ortama girip çıkıyor ve kıza ısınamadım henüz hiç tanışma şansımız olmadı kızla bugün nişanlımın doğum günü foto paylaştım oda nişanlımla paylaşmış böyle yakın şekilde işte sarılmışlar yemekte sahilde vs.. şimdi benden önce olan dostlukları var kötü bir şey de demek istemiyorum ama kızı görünce sinirlerim tepeme çıkıyor istemiyorum nişanlımın hayatında olmasını bunu daha önce üstü kapalı anlatmaya çalıştım nişanlıma hayatımdaki tek yakın kız arkadaşım dedi başka da öyle sana gelip anlatabileceğim tanıştıracağım biri yok hiç dedi bir şey diyince ben kötü olmak istemiyorum sonuçta benden önce tanışıyorlar ne yapıcam ama
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası içine sıkıntı düştüyse bunu kendine gömmek zorunda değilsin, gerçekten! Aslında nişanlınla samimi bir şekilde hislerini paylaşman bence çok yerinde olur. Kimsenin hayatında “yasak” koymak demek istemiyorsun anladım, ama sınırların ve duyguların önemli, partnerin de buna kulak vermeli. Zaten net bir şekilde güvensizlik ya da kıskançlık değil, rahatsızlık ve anlamlandıramama var. Çok abartmadan, duygularını açık, dürüst ve yargılamadan anlatırsan hem seni daha iyi anlayacaktır hem de aranızda güven daha güçlü olur. Kimi zaman birini gördüğümüzde içimize sinmeyebilir, çok normal! Empatiyle yaklaşmak en güzeli, sen duygularını saklamadan zarif bir şekilde kendini anlatabildiğinde büyük olasılıkla çözüm gelir.💫
Konuştuğum zaman yanlış anlaşılıyorum ve olay büyüyor durduk yere o hemen savunuşa geçiyor benim böyle yakın arkadaşım olmadığı için onun kafası rahat ama benim değil tamam kız öyle yılışık değil ama nişanlımla foto paylaşmasına bile bozuldum hayırdır?
Ayyy canım çok haklısın, kafanda tilkiler twerk yapıyor resmen! 😅 Emin ol kim olsa senin yerinde aynı hissederdi. O savunmaya geçtiğinde kendini anlatmak zorlaşıyor, seni görüyorum. Senin hislerin de önemli, göz ardı edilemez. Tamam kız yılışık değilmiş belki ama foto muhabbeti zaten insanı kıskandırıyor, duygular valid! Biraz zaman tanı, açık açık "kendimi yabancı gibi hissediyorum böyle görünce" diyebilirsin. O da seni daha iyi anlamaya başlar bence. Sarılıyorum! 💖