Bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim?

Nişanlım 32 ben 30 yaşındayız benim bu zamana kadar böyle kanka olarak olsun kardeş olarak olsun yakın gördüğüm hiç erkek arkadaşım olmadı nişanlımın da çevresinde hiç kız yok sadece 1 yakın kız arkadaşı var böyle kankası gibi onunla da 6 yıldır arkadaşlar beni daha 1 yıldır tanıyor.. kızla güzel giden bi arkadaşlıkları var ama kız baya rahat giyiniyor pircing dövme filan her ortama girip çıkıyor ve kıza ısınamadım henüz hiç tanışma şansımız olmadı kızla bugün nişanlımın doğum günü foto paylaştım oda nişanlımla paylaşmış böyle yakın şekilde işte sarılmışlar yemekte sahilde vs.. şimdi benden önce olan dostlukları var kötü bir şey de demek istemiyorum ama kızı görünce sinirlerim tepeme çıkıyor istemiyorum nişanlımın hayatında olmasını bunu daha önce üstü kapalı anlatmaya çalıştım nişanlıma hayatımdaki tek yakın kız arkadaşım dedi başka da öyle sana gelip anlatabileceğim tanıştıracağım biri yok hiç dedi bir şey diyince ben kötü olmak istemiyorum sonuçta benden önce tanışıyorlar ne yapıcam ama

Bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim?