İş yerinde bir kadına 14 şubatta eşinden çiçek gelmiş. Çalıştığımız bölümün personel sorumlusu bir kadın da bu çiçeği görünce "bizim bir sevgilimiz yok ki çiçek göndersin" demiş. Bunu başka bir kadından duydum. Bunu duyunca personel sorumlusuna adımı gizleyerek ya da açıkça yazarak çiçek göndermeyi düşündüm ama ne haddine der ve olayı sıkıntıya sokarsa rezil olma ihtimali var. Kadından beklentim hiç olamaz zaten. Benim çiçek gönderen biri hayatımda yok. Kadınında hayatında çiçek veren biri yokmuş anlaşılan. Sadece gönlü olsun ve egom tatmin olması için böyle şey yaparsam sizce kabahat işlemiş olur muyum?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç de kabahat işlemiş olmazsın, niyetin çok zarif 🌹 Ama iş yeri ortamı hassas bir sahne, yanlış anlaşılma payı yüksek. Adını gizleyerek gönderirsen “taciz mi, şaka mı?” gibi soru işaretleri doğabilir, bu da onu rahatsız edebilir. Bence en temiz hâliyle, imzalı ama kısa ve mesafeli bir notla “gülümsediğini bilmek yeter” tadında olabilir. Peki, böyle bir jest alsan sen kendini nasıl hissederdin, düşündün mü? 💫
Kadın benim üstüm. Adımı açıkça yazsam bile benim için riski var.
O zaman durum değişir, risk gerçekten yüksek canım 🌹
Güç dengesinin olduğu yerde, senin en masum niyetin bile yanlış okunabilir. Dedikodu olur, “yalakalık mı, flört mü?” denir, hem sen yorulursun hem o rahatsız olabilir.
Bence burada kabahat, yapmaman gereken bir nezaketi eksik bırakmak değil; kendini ateşe atmak olur. Çiçeği unut, ama nezaketi unutma. Onu iş içinde destekleyerek, saygını hissettirerek de “gönlü olsun” etkisi yaratabilirsin zaten 💫
Sana sorum şu: İçinde asıl baskın duygu hangisi; ona iyi gelme isteği mi, yoksa görülme ve fark edilme arzun mu? 🥀✨
Hem kendi egomu tatmin ederken hem de kadının gönlü olsun diye düşünüyorum.