Nerde yanliş yaptım ama kader aşkta gulmedı? Lütfen kınamayın bıktım? Bahtımdan gülmedim? hergün doğumgünüm lerinde sevgılıler gününde yanliz olmaktan bıktım? Buradanda aramıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ay40 yaş üstü yalnız kadınlar, sadece toksik ilişkiden sonra değil. Her anlamda aşk yüzünüze gülemiyor maalesef. Çünkü hem erkeklerin genç kız arayışı sevdası. Hem kadınların seçiciği 40'indan sonra artması. Hem abartılı egonuz. Sizinde genelinizin toksik olmasi. Üstüne alınma seni tanımıyorum lafim sana değil genele %70'lik geneli böyle. Oyüzden mutluluğunuz zor oluyor. Hiç umut yok mu. Diye soracak olursan. Umut herzaman vardır... Açıklamaya baktım okudum. Buradan aramıyorum demekle doğru düşünüyorsun. Burdan arama zaten. Arayacaksan bir hobi edinmeye çalış. Orada aynı hobiyi yapan eğitimli mesleği yaşı oturmuş bir erkek illaha çıkar. Her kafadan erkek var tabi ama geneli meslek sahibi , okumuş, insanlar. Kimi kısa süreli düşünür kimi evlilik düşünür öyle erkeklere denk geldim. Mesele örnek veriyim. Dans kursuna gidiyordum. Orada 45 yaşında mühendis bir abi vardı. Hepimiz eğlenmek öğrenmek için ordaydik. Kimi sevgili derdin de kimi kısa süreli vur kaç derdinde. Her kafadan insan vardı ama geneli meslek sahibi eğitimli kişiler. Neyse bu abi dansdan tanıştığı biriyle. 45 yaşında ilk evliliğini yaptı. Yani yaşın bir önemi yok kismet her yaşta gelir bulur. Abinin kaderinde de 45 inde evlenmek varmış. Oda bekarliktan sıkıldı aradığı aşkı buldu. Evlendi. Allah mutlu mesut etsin. Eşini de gördüm güzel kadın maşallah. Mutluluklar dilerim. Sende üzülme yani umut herzaman vardır. 💙
05 Yorumla
Soran4 ayİnş ablam
- 4 ay
Dsns kursuns gitmeni tavsiye ederim. Hem eğlenceli bir aktivite hobi yani. Hem sosyalleşme aracı. Hem öğrenmek hem eğlenmek. Yani bence dans. Eğlenirken öğrenmek öğrenirken eğlenmek. Ben dans kursunu böyle görüyorum. Tabi zevk meselesi birde tercih meselesi. Ben burada gördüm kadinin biri yazdı. Sosyalleşmek evlenmek sevgili bulmak için kurslara gitmiş ama hep böyle erkeğin az olduğu kadının bol olduğu. Gelen erkeklerinde toksik evli vs olduğu yerlere gitmiş 😅 dans kursunda evli erkek varsa da eşiyle geliyor öyle tek gelen görmedim. Diğer kurslarda daha fazla evli olduğunu gizleyen. Birde yaşınızdan dolayı çoğu erkek ya evli ya boşanmış ya da toksik adamlar. Bağımlılığı var, zararlı alışkanlıklari var vs. Ama umut herzaman vardır. Allah'tan umut kesilmez. Böyle düşüneceksin. Dans olarak heels dansce ya da pool dance gidersen orada erkek yok. Daha çok tango salsa gibi partnerli danslara sevgilisiz gidip orada herkes herkesle eşleşiyor. Ordan tanışıp ilerletebilirsin. Ben ne zaman dans kursuna gitsem kısmetim çıkıyordu 😅 senin yaşında kiler bile bana yürüyordu. Tabi zevk meselesi. Kimi genç erkek ister kimisi olgun. Bende çok genç çocuksu sayılmam 35 yaş iyi. Keşke hep bu yaşta kalsam 😅😆 ama maalesef seneler uçuyor resmen. Zamanı tutamıyoruz 😞
Soran4 ayEvet güzel kardeşim hahklısın hala bukadar yaş aldıgıma ınanamıyorum
Soran4 ayAllah herkesın gönlüne göre nasıp etsın
- 4 ay
Amin Ya Rabbim. Teşekkürler eic için. 40 yaş üstü olunca seçenekler de azalıyor maalesef. Gençken erkek seçeneği çok. O yaştan sonra hem bekar erkek bulmak zor. Çoğu evli hemde sağlıklı erkek bulmak zorlaşıyor. Ya alkolik, ya kumarbaz, ya sapık, ya kafadan kırık, ya cimri, ya evlenmeye karşı, çeşit çeşit insanlar. İçlerinden ele dur. Allah yardımcın olsun tabiki ben senin iyiliğini isterim. Böyle söyledim diye alınma lafım erkeklere. Erkekler bi kendine gelsin artık
En İyi Cevaplar
Hayatımda sadece bir Kadın oldu. İlk defa gördüm, konuştum ve evlendim.
Ve o beş yılın sonunda evliliği bitti. Mesele çorap değiştirir gibi sevgili yapmak değil. Kimsenin kalbini üzmeye, incitmeye, oynamaya gelmedik bu hayata. Asla yapmam ve hayatıma almayacağım insanla da muhatap olmam.
İnsan istemeden de olsa karşı taraf sana istemsizce meyledebilir size. O yüzden ağızdan çıkanlar çok önemlidir.
Kıymet verin ya da vermeyin ama asla Kıymet veriyormuş gibi yapmayın. Çünkü karşınızda ki insanın gönül evini harabata uğratabilirsimiz istemeden de olsa. O yüzden çizginiz baştan belli olsun ki karşı taraf size gönül meyletmeyin.
Toksik ilişki nedir bilmem, anlamam da. Keyif olsun diye de, geçici olsun diye de bir insanla can sıkıntısı için de olsa asla arkadaşlık kurmam. Ne Erkek ne de Kadın.
O yüzden çizginiz koruyun.
00 Yorumla
Yanlış yaptın demek haksızlık olur çünkü her ilişki iki kişilik bir yol. Toksik bir bağdan çıktıktan sonra insanın kalbi temkinli oluyor, güvenmek zorlaşıyor. 40 yaş üstü olmak da eksiklik değil, sadece beklentilerin daha net olduğu bir dönem. Yalnızlık bazen seçiciliğin bedeli oluyor. Aşk yüzüne gülmedi diye değersiz değilsin, belki de artık yanlış olana gülmüyorsun.
02 Yorumla
Soran4 ayAyhan allah razı olsun güzel krdesım allah gönlüne göre versın dogru sozler sözün bıttıgo yer
4 ayGeç kalmışlık. İnsan erken yaşlarda mutlu olacağı birini bulabiliyor. Uyum sağlayabiliyor. Ama ileri yaşlarda daha seçici oluyor bir çok şeyin farkında oluyor. Ayrıca düzgün insanlar çoktan seçilmiş oluyor. O yüzden belli bir yaştan sonra düzgün birini bulmak zor çünkü geriye defolu tipler kalıyor.
22 Yorumla
Soran4 ayHay bınkere iyo yaşa çok dogru
Soran4 ayDusuncelerımı tercüme ettın valaha dogru
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız olduğun için değil, bu kadar yaralı halde hâlâ sevgi isteyen kalbin için sarılmak isterim sana… 🌹
Toksik ilişkiden sonra çoğumuz “demek ki sorun bende” diye düşünüyoruz, halbuki sorun senin sevme kapasiten değil, karşına çıkanların sevgiyi taşıyamaması.
Kader bazen geç getirir ama yanlış getirince değil, seni korumak için geciktirir. Belki de şu an evren “önce kendini sev, sonra onu getireceğim” diyor. 🎈
Doğum günlerinde, Sevgililer Günü’nde yalnız hissetmen çok anlaşılır… Ama yalnızlık her zaman “terk edilmişlik” değil; bazen de “yeniden doğuşun sessiz provası”. Şu anki sessizlik, gerçek aşkın ön provası olabilir. ✨
Sana kınamak değil, aynadan bakınca gözlerindeki ışığı hatırlatmak isterim. Kendine şu soruyu sormanı isterim: “Ben bugün biri hayatıma girse, gerçekten hazır mıyım, yoksa hâlâ eski yaraların gölgesinde miyim?”
Senin kalbini incitenler, seni değersiz değil, sadece onlara fazla gelen biri olduğunu ispatladı aslında. Bundan sonrası senin dönem. Peki, şu anda kalbini önce kendine açmak için atabileceğin en küçük adım sence ne olabilir? 💫💌03 Yorumla
Soran4 ayNe yapmalı yoruldum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayYorulduğunu iliklerine kadar hissediyorum… 🥀 Ama bak, hâlâ “ne yapmalıyım?” diye soruyorsun; bu, pes etmediğinin kanıtı.
Şu an aşk aramayı bırak, önce kalbini dinlendir; tıpkı ağır bir hastalıktan sonra vücudu yormamak gibi düşün. Eski ilişkini çözmeden yenisine koşmak, kırık ayağınla maratona çıkmak gibi, yine canın yanar…
Kendine çok basit bir yerden başla: “Ben neye razı değilim artık?” diye yaz, tek tek. Sınırlarını yazıya dök, onlar senin zırhın olacak. Kimsenin sevgisizliğini “kaderim bu galiba” diye kabul etme lütfen. Kader, sen “daha iyisine razıyım” dediğin anda yön değiştirebilir. 🌙
Sen yanlış değilsin, sadece yanlış insanların sahnesine çıkmışsın. Şimdi dekoru değiştirmenin zamanı. Aşk peşinde koşma, kendinle kurduğun ilişkiyi güzelleştir; çünkü iyi hissettiğin an, hayat tuhaf bir şekilde doğru insanları önüne getirir. 🌹
Bana şöyle söyle: Bugün sadece kendin için, kimse için değil, ne yaparsan biraz olsun iyi hissedersin? 💌✨- 4 ay
Hiç bişi yapma hayatın akışına ayak uydur. Layık olan senin karşına cikar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
107Cevap
4 ayKendinizde bir eksiklik veya bahane aramayınız! Zira bu yaşlarda oturmuş karakterli olması gerekirken demek ki erkeklerin henüz oturmayan tarafları hala var ve ben çok üzgünüm
00 Yorumla
4 ayBöyle kötü düşünürsen, şu olmadı bu olmadı, bir daha da olmayacak diye. Hiç bir şey olmayacak söyleyeyim.
10 YorumlaSevgililer Günü konusunda 449 cevap paylaştı. Toksik bir ilişkiden sonra güven problemi oluyor
01 Yorumla
Soran4 ayEvet
4 ayBiz buna aslında kaliteli yalnızlık diyoruz. Çünkü zamanla karşı cinsi çözdüğün için, etrafta güvenilir ve sevgine layık birilerinin olmadığını görüyorsun.
37 Yorumla
Soran4 ayEvet ama yanluzlıktan skuldım bır yoldasım olsa keske
Soran4 ayDoğru kişi
- 4 ay
Sen istedikten sonra olur neden olmasın.
Soran4 ayNasıl olucak çıkmıyor kımse yokki
Soran4 ayKaderım mutsuzluk galiba
- 4 ay
Bu işler pek belli olmuyor. Bir an da çıkıveriyor karşına. Benden sana tavsiye aşık olayım deme.
Soran4 ayIns
Gizli Üye(36-45)4 ayAynı durumdayim. Nedeni öncelikle nasip. Ikinci neden sosyal olmamak. Hatayı burada yapiyoruz. Milletin geniş bir çevresi var. Akrabaları geniş arkadaş çevresi var. Birileri birileriyle taniştiriyor. Bizim gibiler içe kapanık. Evden işe işten eve. Hiçbir sosyal aktiviteye katilmiyoruz. Annen güne katilsa ordan bile kısmetin çikar. Bir hobi kursuna katilsan ordan bile kismetin cikar. Hedef kitlendeki erkekler nerdeyse orada takilmalisin.
Ben üşengeçliğimden bu haldeyim
416 Yorumla
Soran4 ayAynen
Cevap sahibi4 ay@4seasons 41
- 4 ay
Listeye bende girebilir miyim?
Cevap sahibi4 ay@4seasons Hayatimda gördüğüm en rezil insan galiba sizsiniz
Cevap sahibi4 ay@Erronblack41 sen de öyle
- 4 ay
Aksine sizin bu düşünceniz çok rezilce.
- 4 ay
İnsanları tanımadan bu kadar ön yargılı olmanız sizi zaten sıradan biri bile yapmaz maalesef
Cevap sahibi4 ay@Erronblack41 Sen git de an. nanı. in listesine gir! Liste kabarikmis
Cevap sahibi4 ay@4seasons Ann. enin bacinin sülalenin ihtiyacini gideren de vardir dikkat et yoksa fiş mi kesiyon
Cevap sahibi4 ay@4seasons ihtiyarlamiş gtunun killari ağarmiş surati muşmulaya donmuş daha zamparalik peşinde. Senin gibileri teneşir paklar
Gizli Üye(18-24)4 ayGençken, erkekler senin peşinden koşar; sonra yaşlanırsın, bu sefer sen erkeklerin peşinden koşarsın. Hayat böyle. Vaktin varken, her şey yerli yerindeyken egoistçe davranıp burun kıvırmak yerine, bir kahvelik şans tanısaydın, belki de hayatının aşkıyla şu an 40'lı yaşlarını yaşıyor olurdun.
51 Yorumla
4 ayYalnızlığinla barışık ol. Öyle olunca insanları daha çok etkiliyorsun. Belki ilişkide karşı tarafın üstüne çok düşüyorsun. O da karşı tarafta bir gizem bırakmıyor.
İlişki olsun diye acele etme, odagini değiştir, hayatında her şey yoluna girecek goreceksin
01 Yorumla
Soran4 ayIns
3 ayToksik ilişkiden sonra değil, 40 yaşından sonra artık hayatı ve insanları idrak etmişliğin verdiği bir "anlama" kapasitesinin artmasından dolayı. İnsanların dış görünümüne değil de kalbine bakmasını istediğin, sevginin sadakatin paylaşılabilir bir şey olduğunu görmen, "doğru" insan arayışı ve en önemlisi birlikte "şüphesiz" bir geleceğe birlikte yol almanın isteği seni bu duruma getiriyor. Aslında olması gereken de bu. Aşk, bir cevheri ararken cevheri sana gösteren parıltı sadece. Cevherin kendisi sevgidir.
00 Yorumla
4 ayTüm yazdıkları okudum. Yanlış bir kişiye yılları vermişsin ve güvenmişsin. Yanlızlık Allah’a mahsus olduğun için hayatı paylaşacak ve ilgi gördüğünü hissedecek bir insana ihtiyacın var. Cinsellik önemli ama aradığın hayat arkadaşı, omzuna başını yaslayabileceğim bir erkek. Artık kız ortamından sıyrılıp güven ve sevgi arıyorsun. Ama bu yaşlardan sonra maalesef erkekler evliliğe pek sıcak bakmıyor. Erkeklerin bu yaştan sonra güvenmesi çok zor.
00 YorumlaÇünkü ilişki anlayışınız, beklentileriniz erkeklerinkiyle uyuşmuyor. Umumiyetle zorsunuz ve çok şey istiyorsunuz. O yüzden düzgün erkekler ilgilenmiyor. Geriye de avcı tipler kalıyor, onlar da kadınları güzel sözler ve yoğun ilgiyle elde edip, sonrasında maddi, manevi sömürüyorlar.
00 Yorumla
4 aySon cümlede söylüyorsun nedenini işte. Buradan olmaz, sokaktan olmaz, sosyal medyadan güvenilmez……. liste uzar gider. Vahiy mi gelecek? Yukarıdan gökden zembille mi gelecek erkek sana. Bu düşünce yapını değiştirmezsen hep yalnız kalırsın maalesef ki
00 Yorumla
4 ayBiz erkeklerde de aynı durum mevcut merak etme belli bir yaştan sonra galiba kimse tahammül etmiyor. Liseli aşıklar gibi olabiliriz dediğin o kadın bile içinden geçiyor. Duygulardan ziyade mantıkla hareket ediyor insanlar olgunlukta ondan olsa gerek.
00 Yorumla
4 ayHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 YorumlaÇünkü artık çocuksu etkilenmeler yaşamıyorsun.
daha fazla ayrıntılı bakiyorsun.
bos laflar iddialı içi boş sözler etkilemiyor!
çünkü artık olgun bir kadinsin.
Ya abi gerçekten etkileyecek bir erkekle sevgili olacaksın evleneceksin felan.ya da istediğim karşıma çıkmıyor diye bakacak hayatını ani yaşayacaksın vs
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBen 43 yaşımda 16 yıllık evliliğimden boşandım, 46 yaşımda yeniden biriyle tanıştım ve evlendim, şu an 7 yıl evliyiz ve mutluyuz. 2ci evlilik daha olgun yaşta yapıldığından daha sağlam oluyor.. kendini kapatma, arayışta ol, nasibin nerde olduğunu bilemezsin, ama temkinli ol.. bol şans..
10 YorumlaÇok haklısınız sizi çok iyi anlıyorum. Allah sonuçta bizleri kadın erkek olarak yaratmış. Yani bu dünya geçici de olsa insan buranın da güzel geçmesini istiyor. Yalnızlık zor, yalnız zaman geçirmek gerçekten ömrünün boşuna geçmesi gibi oluyor. Bulundugunuz sehir hangisi? Buyuk sehirlerde kurs vb yerlere gittinizmi?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBende 28 29 oldum aynı durumdayım madem kimse beni sevmiyor bende evimi aldıktan sonra kimseyle evlenip te elalemin kızını malıma mülküme ortak etmek istemiyorum arada bulursam birini beraber olurum o kadar ya da sadece dini nikah kabul edecek biriyle evlenirim yanımda saygıyla sevgiyle insan gibi durduğu sürece gül gibi bakarım en azından resmi nikaha güvenip de ağzıma sçamaz
00 Yorumla
4 ay40 yaş üstü evli kadınlarla aramdaki fark sen o toksit ilişkiyi devam ettirmeyip evlenmedim o devam ettirip evlendi... o yüzden çok da takma kafana... evliler biz sevgili değiliz diye hediye bile almiyor
10 YorumlaBazen özgürlüğünü yaşamalı insan.. evet sevgi güzel ama sevgi karşılık beklemeden de güzel, sevmekte çok güzel, Sessiz ve uzaktan sevmek, dokunmadan sevmek,
deneyimlemelisin
Veya deneyimlememelisin…00 Yorumla
4 ayTokSik ilişkilere allaha sarılır gibi sarıldığınız için en başta, gözleriniz garangılık a alıştıktan sonra, ışığa mağaradan çıkma yarasa gibi bakıyonuz.
Kader kader hee
09 Yorumla- 4 ay
"da" ayrı bi de
Soran4 ayEvet çok pişmanım
Soran4 ayKeşke bukadar kendımı heder edıp genclıgımı kurban wtmseydım
- 4 ay
Senden 100 tane var burada. hepsi de şekil çizmeyi iyi bilir..
Layığını bulmuşun ablam
Soran4 ayÇok sert degılmi yorum
- 4 ay
Yok
Soran4 ayErkek milletı çok sert mantık artı prensesler
Soran4 ay😃😃
- 4 ay
Cevap verirdim de..
burada ki yapay zekanın bi cevabı var
"Site politikası gereği bunu cevaplamak istemiyorum" diye.. onun gibi, sükût lazım..
Not : (Pzvenkler adam olmuş da, politikaları da varmış 😹)
4 ayYıllarca yalnız olmanın verdiği alışkanlık üstüne birde belirli yaş sonrası seçicilik biraz daha artıyor bunlar bir araya gelince insan bazen umutsuz ve huzursuz oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
00 Yorumla
4 ayErkekler ya dul kolay verir ya da yaşı büyük kolay verir diyip sadece seks odaklı bakıyor. Sende aşkı bulana kadar seks yapmayı seviyorsan kucaktan kucağa gezersin. Şans meselesi.
012 Yorumla
Soran4 ayYok allah korudun
- 4 ay
Sever misin peki seks? Yani sevgili yaptın yapar mısın
Soran4 ayYok evlenecek yoldaş ıstıyorum
Soran4 ayEvlenmedem
- 4 ay
O zaman evlenmeden verme. Arkadaşlarım var. Kaç erkek geçti üstünden belli değil. Kadın seks seviyor o yüzden kolay veriyor. Sonradan da adam fb olalım diyor.
Soran4 ayÖyle olsaydı takılmalım çok adam bulurdum bende istesem cıddı adam ıstıyorum
- 4 ay
Bilemezsin işte onu diyorum kızım. O yüzden duruşlarına bak son ana kadar verme. Bizim arkadaşı si*keneler de çok ciddiydi. Sonuncuusu atkadasım da yapsa olur mu demişti. Sakın seks yapma
Soran4 ayYok
Soran4 ayZaten moralım bozuk
- 4 ay
Neden canım?
Soran4 ayYa geç buraktı hayat herşeye en güzel caglarım yanlız Uzel reklam gectı bıadam yuzunden
Soran4 ayHep yanlızdım sebebını bende anlmadım özünde iyo eli yüzü düzgün bırydım neden olmadı mutluluğa çok geç kaldım güzel krdesım allah benım gıbı hıc kımseyo boylebyapmasın
4 ay40 yaş hayatın tam ortası fırtına yeni dinmiştir. Erkek içinde öyle o yaşlarda anlaşılır hayat.
30 Yorumla40 yaştan sonra kendi değerimizi anliyoruz zaten olmasa da olur artık diyor insan boş ver..
31 Yorumla
Soran4 ayEvet kısmet bırazda yani olmadı ıyıkıkotu elımyuzum duzgundu özümde temız ıyı bır insandım ama bahtımdan gulmedım mutluluk kısmet degılmiş
Daha temkinli olmaya başlıyorsun
Gerek çevrenden gördüklerin gerekse deneyimlerin sana hep taarruzda olman gerektiğini hatırlatıyor ve daha seçici oluyorsun ve günlük değil ömürlük arıyorsun10 Yorumla
4 ayKardeşim bazende olanı kabullenmek lazım. Bazen kaybederiz ve olanı yaşarız. Asıl konu ise zamanında doğru ilişkilerde sanırlı olmak. Yani diyecek bir şey yok. E birde bu zamanın sıkıntıları ayrı bir dert. Güven ve sadakat yok. Hayırlısı ne diyelim.
00 Yorumla
4 ayToksik ne? Adam zehirliyor mu? Polise bildirin tahlil için yedirdiğini sakla. Uzak dur zehir mehir bu nasıl iş. sen de bana yardım et şimdi. Ben Ölmeden PAULEY PRETTA yı görmek istiyorum. x te #we_miss_Pauley_Perretta tagını sen ve bütün kadınlar tıklarsanız belki dönüp bakar. O aykırı ve müthiş bir kadın.
00 Yorumla
4 ayDenedin mi denediysen ve yüzün gülmüyorsa kendinde de arayabilirsin nedenleri, hep mi karşıdakiler yanlış hiç sende bir hata yok mu?
05 Yorumla
Soran4 ayTek kişi ömrüme bedel oldu çok kötü narsıst bırydı
Soran4 ay13 yılmı caldı
- 4 ay
Ah üzüldüm, size geçmiş olsun o zaman
Soran4 ayTrskler
- 4 ay
🍀
Çünkü toksik zehirliyor, o zehirden kurtulmak için en az 1-2 sene gerekiyodur ama umudunuzu yitirmeyin
014 Yorumla
Soran4 ayAblam 13 senem kaybım var bu narsıstyuzunden
Soran4 ayBıtırdı bakma hayat enerjomı tukettı
Soran4 aySonra gızlıce evlenmıstı
Soran4 ayEvet oylydı defalarca ihanet wttı her fedakarlıgı yaptım sonunda defılup gttı 7 kere aptallar gıbı afettım
Soran4 ayHeryerden engelli
Soran4 ayEvet ruhhastssı
Soran4 ayTakıntıli
Soran4 ayEvet
4 ayYaşım 33. 1 kez hayatımda 40 yaşında kadınla sevgili oldum. Ben 32 ydim. Baslarda her şey güzeldi ama daha 1 ay dolmusken konuyu evliliğe getirdi. Onunla sevgili olana kadar evliliğe istekli biri olarak görünmüyordu çünkü boşanmış biriydi. Ez cümle içinizden bazıları,(sözüm meclisten dışarı) biraz düzgün davranan adamı "bunu kandırırım " moduna giriyor.
00 YorumlaBir senedir aşk sevgi arıyorum ama hep toksik kişiler geliyor, bulsam kafa dengi biri hemen nikahı basacam
04 Yorumla
Soran4 ayİnş ıyı olur sonu
Soran4 ayÖyle evet allah gönlüne göre versın bıktım
nerede yanlış yaptığını sen bilirsin. kadınların çoğu ne istediğini bilmiyor. macera arıyor. bir çok çelişkili durum var.
belki senin için farklı durumlar vardır bilemem. ne yapmalı dersen. spor yap 😅 hobi edin.
00 Yorumla40 yaş üstü
Yalnız
Toksik ilişki
Yeterince açık değil mi sebep 🤣🤣19 Yorumla
Soran4 ayÇokmu komik
Soran4 aySorun degıl ama
Soran4 ayboş ver kabalıgımı bagısla bacım moralım çok bozuk
Soran4 ayHayırlısı lady mıllet sabslı
Soran4 ayAllah razı olsun leydı
Gizli Üye(36-45)4 ayArmudun sapı üzümün çöpü demeyip evlencektin zamanında
45 Yorumla
Soran4 ay4 görücü çıktı onlarda ben ıstemedım
Soran4 ayBu adam benı cok yordu
Cevap sahibi4 ayGörücülere şans vermeliydin mantıklı olanla evlenip yalnız geçirmezdin tüm özel günleri
Soran4 ayGörüşçüler e kanım atmadı o dönem çok uzgundum
- 4 ay
Hanımlar ben boştayım 😎
4 aySana hiç şimdiye kadar kibirlisin diyen oldu mu
02 Yorumla
Soran4 ayGunaydın Ömer'den çıktı öyle bır ızlenımmı verdım nediyim
Soran4 ayOnerden cıktı
Gizli Üye(30-35)4 ayOlgun kadınlar, genç yalnız kalmış erkeğin ilgisini bulduğunda mutlu oluyor, bunu özellikle yabancı kadınlarda görüyoruz, kendinize öyle birini bulun bence.
014 Yorumla
Soran4 ayYok yasıma uygun bırı olursa
Soran4 ayŞans vercem
Cevap sahibi4 ayYaşıtındaki adam neden sana baksın ki, gider 25 yaşındaki kızı alır.
Soran4 ayOsenım dusuncem
Soran4 ayKısmetederse olur Rabbim buyuk
Cevap sahibi4 ayKısmetse olur ama gerçekler var bir kadın miladı 26 27 yaş, bundan sonrası talep düşer, daha çok genç olan kadınlara ilgi artar.
Soran4 ayValaha ben bır narsıtt yüzünden yıllarımu kaybwttım degemzmıs kendıme kızıyorum cıgu kızdan daha güzel yüzüm vardı fınalde tükenmek savır etmek sınavımdı kadere inanan bıroyom mutlaka vardı bır hayor
Soran4 ayBunları övmek ıcın yszmadım
Soran4 ayGerceklerı yszdım krdesım
Cevap sahibi4 ayHakkında hayırlısı olsun, ben sadece sana tavsiye vermek için yorum yazdım.
Soran4 ayAnladım hayırlısı eskıyo asla affetmem çok zehır wttı bu hayatı
Soran4 ayDünyada tek kısı olsa onlar benle olsak istemem okadar bezdırdı bu hayatta
Cevap sahibi4 ayAma onu öyle olduğu için sana öyle davrandığı için tercih ettin, o zaman karşına sana saygı duyan değer veren biri çıksaydı, Büyük ihtimalle onu sıkıcı bulacak ve reddedecektin, bak şimdi yıllar sonra yaş almış başını yalnız ve mutsuz kaldın.
Soran4 ayNe bılirdımkı böyle narsıstt bır canavar olcagını kavun degılki koklayssın
4 ayİse yaramaz bir adam icin yillarinizi heba edip sonra size gercekten iyi gelecek birine hayir diyorsunuz
00 Yorumla
4 ayKendimi gördüm sizde yıllardır yalnızım ne özel gün ne de başka bir gün hata bende mi yoksa zaman da mı bilemiyorum ama çok yoruldum artık…
00 Yorumla
4 ayİnsan biraz da hatayı kendinde bulmalı ve aramalı, sürekli dışarda hatayı arayan kişi, kendindeki hatayı göremez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay20 lerinde fink atanın 40 larında nazını çekeni olmaz. Önce hak ediceksin. Kadın 20 lerinde lıazm erkeklere... erkek 40 larında lazım kadına... Basit denklem... Niye yok acaba 40 larında niye acabaa?
00 YorumlaBen de bilmiyorum. Beklentiler cok fazla emek hiç yok. Herkes kendine istiyor, hiç karsiya bisey yapayim yok.
00 YorumlaAra ne istiyorsan öyle ap hayat kısa bu yaytan sonra kafana göre birini inşalah bulursun
03 Yorumla
Soran4 ayUmarım çokteskler sende
Soran4 ayEvet
4 ayAramiyorsun, neden burdasın? Gençliğinde istediğini yaptın. Şimdi ise sana bakanların yarını yok. Mutlu olmalisin
00 Yorumla
4 ayAma ihtiyacın var düzeyli bir
ilişkiye
010 Yorumla
Soran4 ayEvet ama hanı olmadı
- 4 ay
Çok mu seçicisin
Soran4 ayIlskım varken de yanşızdım maalesef
- 4 ay
Oda yanlış seçim olmuş geç mi farkettin
Soran4 ayEvet saf toydum
- 4 ay
Belki hala öylesin
Soran4 ayYok günlük anlık hevesler takulmaşık olaylar bana göre deldı yuva kurmak ıatedım cddı insan ıstıyorum
- 4 ay
Ama önce bi tadını almışın şimdi ciddi istiyorum diyosun ve zorlanıyosun
Soran4 ayAy aynen ama olsun ıyor yanlızlık bıtmıyor
Soran4 ayDoğru kişi gelmrdı
4 ayHiç güler mi o yaşa kadar ki hayal kırıklıkları birikir birikir yorar insanı işte bu yyuzden çok şükür sevgilim olmadı 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇok seçici olunduğu için birde mükemmeliyetçi olunuyor maalesef
24 Yorumla
Soran4 ayYok bacım insan olsun sevsın kalbı ıyı olsun dedık oda swrefsız cıktı
Soran4 ayBıldugın toksıttı
Cevap sahibi4 ayHaklsn Dmden dertleşelmmi
Cevap sahibi4 ayBide duygudan çok biraz mantğa bakmalısın kusur ararsın kusur bulursun biraz daha ılımlı olman lazım dürüst kişiyse tabi
4 ayErkeği bulunca bazı kadınlar erkeğin kıymetini bilmiyor, sonra terk ediliyor.
00 Yorumla
4 ayBazı insanlar için yalnızlık sanırım kronik bir sorun haline geliyor
00 Yorumla
4 ayŞimdiye kadar başarısız olmuşsan seçimlerini sorgula.
00 Yorumla
4 ay40 yaşından sonra ne ilişkisi olm örümcek ağlarını temizle uyu ya
00 Yorumlasıkma canını doğru kişi beklediğin zamanda gelmez. bu işin doğası böyle. ummadığın anda gelecek ki sende onu kovasın :)
00 Yorumla
4 ay40 yaşında sonra aşık olmaz ! Bence kendine gerçekçi başka bir hobi bul.
00 Yorumla
4 ayAslında güler fakat doğru kişi henüz gelmemiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBen de aynı senin gibiyim. Sence sen ve ben defolu muyuz?
İyiler gitmiş defolular kalmış demiş biri.
016 Yorumla
Soran4 ayYok degılız
Soran4 ayEvet öyle demıs h boş ver genclıgıne ver
Cevap sahibi4 ayNerede hata yaptıık ki.
Soran4 ayBende anlmadım cıgundan elim yüzüm duzgundu 20 lıyadlrda olmadı orta taşlarda olmadı grkdım 46 ya moralım bozuk
Soran4 ayÖmür bıttı şans gulmrdı
Cevap sahibi4 ayDüzgün biriyim içki alkol sigara kumar kadın kız hovardalık öyle alışkanlıkların yok. İşimde gücümdeyim. Yine de böyle oldu. Belkide kötü olmak gerekiyormuş
Soran4 ayEvet frdajarlık olmıycak adam bırıne dehmedı benı yıprarmaktan başka ise yaranadı
Cevap sahibi4 ayKadınlar düzgün adamları sıkıcı buluyorlar. Fırıldak çakal skici erkekleri çile acı çektiren erkekleri tercih ediyorlar
Soran4 ayEvet bende bu alımlıydu uzun böyleydi ama nankörün twkıymıs
Soran4 ayBenım bunun kalbıne asukoldum
Soran4 ayAma kalbı yokmus
Cevap sahibi4 ayKandırmış seni kalbimi kırmış yıpratmış seni. Peki şimdi napcam var mı yeni birisi
Soran4 ayYok işte her önüme gelenle değil olmadım olmuyorum
Cevap sahibi4 ayMemleket İstanbul mu
Soran4 ayAdana
Cevap sahibi4 ayYakınmışız
4 ayVarsa öyle kadınlar ben yüzlerini son derece güldürürüm 😎 olgun kadın candır ya 😁
00 YorumlaYanlış kalpte olmaktansa yalnız kalmak daha şerefli geliyor
00 Yorumla
4 ay40 dan sonra kadın orgasm iliikisi yaşamalı ama şiddetli
00 Yorumla40 yaş üstü kadınlar benim doğal habitatım var. Kaç kediniz var?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBenim de yüzüm gülmedi, ilgili kibar insan olsan da senin suçun olmasa da karşındaki insan yüzünden üzülüyorsun, hayat böyle maalesef :(
011 Yorumla
Soran4 ayHala yanlızım ne şansız bırıyım
Soran4 ayDogumgunlerım sebgıler günü kutlamak bır nasıp olmadı olmıyor
Cevap sahibi4 ayEvet sevenin olmayıp yalnız kalmak çok üzücü
Cevap sahibi4 ayYa dış ortamlarda denk gelir, ya sosyal medya derler, bilmiyorum nasıl nerede denk gelecek
Cevap sahibi4 ayBenim bu yaşa kadar söz nişan dahi olmadı düşün yani, şans yani
Soran4 ayEvet benimde olmadı
Cevap sahibi4 ayNasip diyoruz işte, hayat böyle, nasıl bulacağız bilmiyorum :(
Soran4 ayBende bılmıyorum skıldım bıktım
Cevap sahibi4 ayGörüyorum ki benzer durumdayız, Konuşma niyetin olur mu peki
Soran4 ayAllah gönlüne göre versın nedıyım bende aynıyım uzulıyorum
Cevap sahibi4 ayTeşekkür ederim senin de Allah gönlüne göre versin
Gizli Üye(36-45)4 ayİnsanlık toksik artık çünkü, sorun sende bende değil erkekler vasat. Vazgeç
13 Yorumla
Soran4 ayEvet mutlu olanlar da bahtı gülenler de var
Soran4 ayOnlara hep ımrenoyoeum
Cevap sahibi4 ayOnların ki SADECE rol. İnanma
- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > 40 yaş üstü yalnız kadınlar, toksik ilişkiden sonra aşk neden yüzümüze gülmüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler