Diyelim ki 70 yaşındaki insan 50 yıl önceki yaşamış olduğu aşk acısını halen çekiyor mudur?
Cevabın nedir?
senin bu sorun bana bir olayi hatirlatti. bak sahidinin annem oldugu bir olay yaziyorum simdi. bizim okulda (annem de mezun oldugum lisede ogretmen) bir ogretmen vardi. ana okulu ogretmeniydi. cok yasliydi. 60 yasi en az vardi. ben mezun olduktan sonra cocukluk askiyla evlendigini duydum. cok sasirdim. adamla kadin birbirlerinin ilk aski. adam kizi istemis ama kizin ailesi vermemis. bunun uzerine kiz hic evlenmemis ama adam evlenmis, cocuklari hatta torunlari olmus. ama adamin esi ölmus. o olunce hemen gelmis ilk askini bulmus. evlenmisler. hergun 70in uzerinde yasi olan o yasli amca, bir elinde bastonu, bir elinde yillardir sevdigi kadinin eli o ogretmeni okula birakip, okuldan aliyordu. ask yasa bakmiyor ki. ama sevmek icin yurekli olmak lazim. mustafa abimiz ne demisti? aska yurek gerek anlasana :D
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
evet bizim bir komsumuz vardı rahmetli oldu onla konusurduk ask çok lanet bişey kızım derdi sevdiği varmış abisi izin vermemiş onunmla evlenmesine kadın evlenenince adamda baskasıyla evlenmek zorunda kalmış 80 yasında koca adamın gözleri yaslı yaslı onu özledim dediğini daha dün gibi hatırlıyorum ...
50 Yorumla
+1 yılYaşanıyor canlı şahidiyim zira.
Beyoğlunda çay içerken sohbet ettiğim bir amca 20 li yaşların başında kırmızı paltolu bir kızı sevmiş. Tabi o zamanlar telefon falan yok, bir köşede bekler her geldiğinde bir kaç kelime sohbet ederlermiş. Sonra bir gün gelmemeye başlamış kız. Amca hala gider çay içtiğimiz yerde kırmızı paltolu kızı bekler. Hiç evlenmemiş yaşıda sanırım 65-70 vardır. Ölene kadar bekleyecem diyor.
Garip bir şey aşk sevgi insana beklemeyi umut etmeyi öğretiyor.811 Yorumla- +1 yıl
çok saçma geliyor insana tanımadığı birini o kadar yıl beklemek. Genede saygı duymak lazım
- +1 yıl
Delikanlı adam görün kızlar. Artı saçma olur mu eğer anlattıkları gerçek ise içinden sevmiş gizli gizli kimseye de söyleyememiş ta ki sen oraya gelene kadar. Ya da yaşlılık diline vurmuş önüne gelene anlatıyor emin değilim :D. Foslady takma dişlerini göster bir de yırtık paltonun resmini çek gönder sana inanalım amcaya da haber verelim o da seni KS'de arıyormuş deriz :D
- +1 yıl
:)))
+1 yıleğer öyle bir gidişat olursa tedavi yöntemlerine başvuracağım...
link
iki elektrik akımı, temiz...03 Yorumla- +1 yıl
pahalı bir yöntem ama düşer ileride diye umuyorum...
- +1 yıl
Çekebilecek bir acı bulamayanlara alternatif dert; aşk acısı.
Tabii zihinler boş kalmasın
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
27Cevap
+1 yılbende öyle olur mu bilmiyorum ama hayat bu. bilemeyiz. belki başkasına aşık olmayabilirsin. bu yüzden yaşlandığında da çekebilirsin.
tabii ki 70 yaşında aşk acısı çeken vardır. niye olmasın? onların duyguları yok mu?
ya da oonunla olsaydım hayatımı daha başka, daha güzel yaşardım diye düşünenler olabilir.31 Yorumla- +1 yıl
annem huzurevinde çalışıyor. alzheimer, başka hastalıklar falan işlemiyo gerçekten aşık olup, unutmayınca. sayıklıyorlar. gerçekten olabiliyor.
evet çekmez dıyenler veya 21. yy da bahsetmeyın böyle şeylerden dıyenler sızın bıldığınız aşktan sevgıden bahsedilmiyo burada gerçek aşktan gerçek özlemden gerçekten yürekten sevenlerden bahsediliyo . sizin gıbıler aşkıda mahffettı sevgıyıde özlemıde .
30 YorumlaEğer müslümansa ilahi aşk acısı çeker o yaşta, derki keşke gençliğimdede namaz kılsaydım .Gözü toprağa bakarken kadın aşkını zor düşünürsün bence.
11 Yorumla
+1 yılBi teyzem var 40 yaşinda askerde kaybetmiş sevdigini hiçte evlenmedi bir resim var elinde geceleri aglar göz yaşi döker ruhuna yasin okumadan yatmaz O askı için kendisini herşeyden mahrum bırakmış cennette kavuşurum diyo işallah rabbim kavuşturur onları
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılaşk acıları zamanla küllenir ama mutlaka izi kalmıştır kalbin bir köşesinde.gençlerin çektiği o aşk acısı yenisini bulduğunda yok olur gider.ama 70 yaşıma gelmediğim için yazdığım cevabın bir hükmü yoktur sanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvarmış gerçekten. haberlerde izlemiştim. yetmiş küsür yaşında bir amca.. sevdiği kızı o askerdeyken başka birine vermişler o da sevdiğimle olmayacaksa evlenmem demiş ve evlenmemiş pişman değil aşkına o yaşına kadar sadık kalmış gerçek aşk diye bişey varsa budur heralde
31 Yorumla- +1 yıl
Bravo o insana.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöpek gibi aşıktım 17 yaşımda birlikte olmaya başladık ilk aşkım her şeyin ilkini beraber yaşadık 20 yaşımda askerde iken kapının önüne koydu ben hala ona aşığım köpek gibi seviyorum unutamadım kızamıyorum nefret bile edemiyorum hala seviyorum 70 te ne olur bilemem ama 30 yaşındayım hala seviyorum cıvırı...
10 YorumlaKopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız,ipin en sağlam kısmı o düğüm olur. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yine o düğüm olur. Insan 100 yaşınada gelse içinde o düğüm varsa her aşk denildiğinde içi acır...
10 YorumlaMesleğim gereği teyzelerle haşır beşirim..
80 küsür bir teyze 40 yaşında kaybettiği eşinin gök mavisi gözkerini
Her gün dile getiriyor ve ağlıyor...20 Yorumlabence eder..insan gercekten sevipte kovusamadıysa hep kalbindedir o...50 yıl değil ölünceye kadar devam eder...titanic filmini izlediysen bilirsin...pamuk nine nede güzelde anlatmıstı hikayesini...
23 Yorumla- +1 yıl
öyle bir aşkın olursa, öyle bir şey olursanız tabi unutmaz, acısını çekersin. :) aksi mümkün değil. :)
- +1 yıl
pardon öyle bir şey yaşarsanız yazacaktım.
+1 yılAnılar hala aklında duruyor. Ve özellikle yaşlı insanların oturup sürekli gençliklerinde yaptıklarını tekrar tekrar düşündüklerini düşünüyorum. Yani zihinlerinde aynı film çekiliyor ve kalbide hala yerinde durduğuna göre özleyebilir,sevebilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarıcık iğneni soktun yine :D o nasıl bir soru beddua gibi :DD
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkimisi yorum yapmış ayağı çukurda olanın aşk acısı olur mu diye. bunlar aşkı ne sandılar?! Eğer aşk 1 canın ötesine geçemicekse buna aşk mı denir? arıcık :D top sende
Cevap sahibi+1 yıldevam etmez inşallah. ya mutlu son ya da mutlu son :))
Cevap sahibi+1 yıldevam etmez inşallah. ya mutlu son ya da mutluson :))
Cevap sahibi+1 yılkavuşamazsak evet ya kavuşursak arıcık :D o zaman döndön iğneyi kendine soqqq :DD arıcık
Cevap sahibi+1 yılyokk arıcık :DD bilemedin harbi konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılhee tamam :)
+1 yılevet gerçek aşkta özler.ama burada ergenlerde öyle bir durum olmaz.daha iyisini buldukları an umurlarında bile olmaz
10 YorumlaAşk acısı nedir arkdaş. Bıktım şu site de aşk acısı sorularından.
Keşke en büyük derdim aşk acısı olsa.
Memleket elden gitmiş bunlar neyin peşinde.
Aşk bu acısı neymiş biri gider diğeri başlar. 6milyar insan var dünyada.10 Yorumla
+1 yıliyi soru, ben bu duruma karşı alzheimer hastası olmak isterdim cevabını seçiyorum, acı macı kalmaz :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. 70 yaşına geldigi zaman. Allah aşkı sarar o kişiyi. kul aşk'ı boş kalır.
10 Yorumla
+1 yıldedem 84 yaşında. geçen anneme eski sevgilisini sormuş. haberin var mı yaşıyor mu diye :D
10 Yorumlavalla ben babaannem den şüpheleniyorum olabilir yani :))
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yıl70 yaşına gelince aşk acısı değil öbür tarafta ömrünün hesabını nasıl vericem onu düşünürüm:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu zamana kadar öyle biri olmadıysada ben olmaya talibim
hatta ben kesin onlardan olcam
o kadarda eminim kendimden
çünkü ben malım.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhakaret mi :)
deli gibi seviyorsun ama kavusamıyorsun
sonuc
deli gibi sevmeye devam edersin
ve yasın gelir yetmise
hala kavusamamıssındır
durum bu :)
+1 yılYoh öyle bir dünya :D Kendine hayrı yoktur onun, ne aşkı :D
00 Yorumlavar dedem hamide diye sayıklar
görmüştük kadını kadın=memeden oluşmuş12 Yorumla- +1 yıl
sanmam hala bu kadar genç ve güzel olamaz :)
Çekmiyordur tabi ama hala aklına geldiği zaman özleyip yad ediyordur o günleri.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. muhtemelen prostad la ilgili sıkıntılardan acı cekecem
00 YorumlaBelli bir yaştan sonra insan susar ve konuşma gereği duymaz. Çünkü artık hiç bir şey eskisi gibi değildir..
00 Yorumla
+1 yılGerçekten aşık olduysa bir insan.kaç yıl geçerse geçsin acısı ilk günkü gibidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Yazık olmasına yazıkta.malesef insan aşık olacağı kimseyi seçemiyor.ben dahil :( :-)
+1 yılyok artık ayanın dibine işemek gibi daha mühim sorunları vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Yok artık ya :)
11 YorumlaVar, dedemden biliyorum :D
13 Yorumlao yaşta azrail acısı çekebılır ınsan buyuk ihtımal :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılyoktur o saatte aklı başına gelir adamın aşk zaten hastalık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki devam edicek 10 yıldır çekiyorum hiç azalmadı :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahahah aşk mı o neydi yaaa derler heralde malum alzheimer :D
02 Yorumla- +1 yıl
annem huzurevinde bakıcı ve oradaki alzheimer veya başka hastalıkları olan o yaşlardaki insanlar bile sayıklayabiliyorlar mesela sevdikleri adamların isimlerini. olabiliyor. :) alzheimer olunca bile. sayıklayabiliyorlar. :)
Cevap sahibi+1 yılya şakaydı ki :)
+1 yılvay anasını sayın seyirciler..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yaşta artık prostat olsun şeker olsun tansiyon olsun o tarz şeylerin acısını çeker insan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilini nasil unuttun diye soranlara insan unutmak icinmi sever diyen 70 yasindaki amcanin kalbini alin su i*nelere verin !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Amcam olene kada ``ah müjgan ah`` derdi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl70 lik adam ne arar oglum burada
01 Yorumla Güzel soru çeken vardır ama ender
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Mutluluk çubuğu taktırırsa belki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılaşk acısı kadar kötü birşey yok
10 Yorumla Olanlar vardır muhakkak
00 Yorumla
+1 yılalzheimer olmazlarsa çekebilirler belli değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. gerçekten sevenler çeker
00 Yorumla
+1 yılHahahahahaha len olmustur o acidan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılyaş 70 iş bitmiş,çekmez
00 Yorumla Varmış demek ki eic okudum da...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir ayağı çukurda derdi aşk acısı mıdır onun :)
00 Yorumla olmaz olur mu be kardeşim
10 Yorumla
+1 yılÖzlerim de acısını çeker miyim bilemiyorum
00 YorumlaFerhat Gocer in unutmus coktan klibini izlee :)))
00 Yorumla
+1 yılÖz ve öz dedem:))
10 Yorumlavarsa Allah sabır evrsin
00 YorumlaDun ne yedigimi hatirlamiyorum ben ya :D
00 Yorumla
+1 yılAcısa da öldürmez , unutulur ..
00 YorumlaNefes aldığına şükretmekten vakit bulamıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalama 21. yy da yok böyle bir dünya
00 Yorumlaaşkmı nasıl yani aşk ne
00 YorumlaBkz. Orhan Gencebay
:D00 Yorumlaadamı teneşir paklar :)
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi