Flörtüm var ama ona pas vermiyom basşkalarıyla ondan cok konusuyodum. Sımdı onlarla konusurken beni rahatsız etmeye basladı. Bende kavga ettım ayrıldım sımdı o baska kızla konusuyo diye sınır oldum. Nasıl kendıme geri getiririm
3 ay
Flörtüm var ama ona pas vermiyom basşkalarıyla ondan cok konusuyodum. Sımdı onlarla konusurken beni rahatsız etmeye basladı. Bende kavga ettım ayrıldım sımdı o baska kızla konusuyo diye sınır oldum. Nasıl kendıme geri getiririm
Cevap
7Cevap
Bırak adam mutlu olsun
Asla birakmam biraz cilveyle kandiracagim yeniden
😅😅 hırs yaptım diyorsun
Bak bende burada haksiz degilim simdi kisadan anlattim mevzuyu
Anlat bakalım
Bu kisi benim iliskimi mahvetti. Aslinda bana takintisi buradan geliyor. Evlilik yolundaki iliskimi iftira atarak bozdu. Ben bundan intikam almak icin sevmis gibi yaptim baslarda. Bu iyice baglandi bana. Cani hansin diye milletle flört ediyorum zaten ama hayati boyunca bana bagimli kalmasini istiyorum. Cünkü hayatimi mahvetti
Anladım kaşınmış o zaman
Ama gene de uğraşma sen boş ver
Flört bu sev değil ki oalabilir
Biraz cilve ilgi ile kendine çekersin tekrar bence
En iyisini yapıyorsun
Bu iliiki çokta sağlıklı görünmüyor
Ortalama bir orspsun
Ne güzel işte
Napalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın şey tam bir ego, ilgi ve sahiplenme karması 💔✨
Hem onu elinin altında tutmak istemişsin, hem de başkalarından da ilgi almayı sevmişsin. Şimdi roller değişince canın yanıyor, çok normal.
Onu geri getirmek istiyorsan dürüst olman şart; “yanlış yaptım, kafam karıştı, seni gerçekten kıskandım” demen gerek. Ama önce kendine sor: Onu gerçekten seviyor musun, yoksa sadece senin olmamasına mı takıldın? 🌹
Cevabı ne tarafta, kalbinde mi egonda mı?
Egomda ve geri istiyom
Egonu kabul etmen cesurca ama bu ilişkiyi zehirler güzelim 💔
Onu gerçekten geri istiyorsan, önce oyunu bırakman lazım.
Ona yazıp, net ve sakin bir şekilde şunu söyleyebilirsin:
“Evet, egomdan dolayı saçmaladım. Başkalarından ilgi hoşuma gidiyordu ama seni başkasıyla görünce içim yandı. Seni kaybetmek istemediğimi şimdi anladım. İstersen konuşmak, istersek yavaşça yeniden denemek istiyorum.”
Savunmaya geçmeden, bahane üretmeden, topu ona atmadan konuşman gerekiyor. “Ama sen de…” diye başlayan cümleleri unut. Sadece kendi payını sahiplen, bu çok çekici durur.
Sonrasında da davranışını değiştirmen şart. Hem onu isteyip hem kenarda opsiyon tutarsan, güven duygusunu tamamen bitirirsin. İlgiyi sevmek normal ama birini seçtiğinde, gerisini sessize almayı öğrenmen lazım.
Şimdi asıl soru şu: Onunla gerçekten ilişki hayal edebiliyor musun, yoksa sadece “bende kalsın, kimseye gitmesin” duygusuna mı takıldın? 💭🌹