Flörtümün kankası bana karşı bir şeyler hissettiğini söyledi. Benden hoşlanıyormuş..
Flörtümün kankası benimle flörtleşmeye çalışıyor?
Flörtümün kankası bana karşı bir şeyler hissettiğini söyledi. Benden hoşlanıyormuş..
Flörtünüzün kankasıyla ozaman iletisimi kesin eğer bu kisi arkadasıyla flört ettiğinizi biliyorsa ozaman kesinlikle yanlıs yapıyor bunu flörtünüze söylemeye gerek var mı? bence hiç söylemeden direkt olarak kankasıyla iletisimi tamamen koparın ve yazarsa naber nasılsın diye iyi yazıp geçin neden soğuk davranıyorsun dediğinde görüldü atın bu tür seylerle tamamen uzaklasın kendisinden çünkü bu iyi birsey değil yani sizde biliyorsunuz kankası dediğim gibi kendi arkadasıyla biliyorsa flört olduğunuzu kesinlikle ama kesinlikle yanlıs yapıyor ki büyük bir ihtimal bilmiyor bilmesine gerek var mı? söyleyebilirsiniz eğer soğuk davranamayacaksanız diyin kendisine bu kisiden hoslandım açıldı bana ne zaman olduysa artık bende kabul ettim konusuyoruz diyin ozaman kendisini geri çekecektir.
Yani flörtümün haberi olmadan söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum hem arkadaş olarak çok iyi biri seviyorum kendisini ama şu ara arkadaştan öte olmak istiyor gibi davranıyo ikisinin arasını bozmayı da hiç istemem
Demek istediğim söyleyin kendisine ben su kisiden hoslandım konusuyoruz diye.
ben flörtüme bir şey sorabilir miyim yazıp silmiştim o da görmüş yaklaşık 2 saatlik bi konuşmadan sonra istersen şimdi sorabilirsin dedi sormalı mıyım en azından diğerleri biliyo mu diye
Cevap
2Cevap
Yani söylersen iyi olur yoksa daha ileri konuşmalar başlar flörtünün arkadaşıyla
ben de öyle düşünüyorum ama ikisinin arasını açmaktan da çok korkuyorum
İşler daha kötü olmadan bir yerden kopması lazım bence
ya ben sordum kimse biliyo mu diye de daha kimseye söylemedim dedi flörtüm
Eğer arkadaşı öğrenmezse sen ikisinide bir anda götüreceksin bu gidişle
yani ikisini bir arada götürmek gibi bir "şerefsizlik" yapmam ama eninde sonunda öğrenmesi gerek şimdi çok tepki vermiyorum en azından öğrendikten sonra arkadaş olarak devam edebiliriz umarım. en yakın arkadaşı zaten söylemesini istesem mi ya da
Bence sevgilinin söylemesi daha iyi
Şimdi ki erkekler çok kansız
neden ki
Arkadaşının sevdiğine karısına ancak kansızlar göz diker.
bildiğini pek sanmıyorum bilse eminim böyle davranmazdı flörtümle arası baya iyi kendisinin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?