Arkadaşlar selam. 79 dan 73 e indim bir ayda diyet ve sporla.. yalnız bu basenlerim gitmiyor başa bela. Birde haftaya flörtümle görüşecez kesin beni beğenmez..
Basenlerim başıma bela oldu, flörtüm beni beğenmez mi?
Benimde basenlerim var bu kadar değil ama benimde çok zor ya basenlerim gitmesi baya zor bunun için spor ben kardiyo yapıyorum basen inceltme hareketleri yapıyorum az yiyecek yiyorum sende öyle yapabilirsin
Bunu ilk önce kendim için yap 😊🙏🏻
Sguat falan yap 2 3 ay sonra bazenlerin gider hemen gitmiyor diye pes etme sakın
Flortunun begenip begenmemesi bence burada önemli degil. Yapiyorsan kendin için yapmalisin öncelikle. Isterse seni begensin isterse begenmesin. Baskasi icin degil kendin icin degis öncelikle. Sonrasinda diyecegim sey su sanirsam boyun kisa ya da minyon tiplisin. Bu yuzden dolayi yine de kilolu gorunuyorsun. Siskosun demiyorum farkettiysen kilolu gorunuyorsun tatlım. Flörtunu falan boş ver eger sen onu kafana takarsan yani ya begenmezse ya begenirse falan dersen kendine zarar vermis olursun, boş ver seni begenip begenmemesi onemli degil, dediğim gibi kendine yap baskasinin goz zevki için değil. Diyetine ve sporuna devam et. Basenler icin farkli hareketler dene. Senin yapamayacagin hic birsey yok oncelikle bunu kendine söyle. Kendine guven burada çok önemli. Gerisi boş. Burada sana boş yorum atanlar var, lütfen kafanı takıp üzülme. 😇❤ Hersey istedigin gibi olsun. ❤❤
Sen kendini sevdikten sonra iyisin, insanların bu konudaki görüşlerini önemseme. Kimisi beğenir kimisi beğenmez. Hiç birini memnun edemezsin etmek zorunda da değilsin. Sen halinle memnun isen eğer güzelsin ❤️
Senin fiziğin için hep şey derler tehlikeli 😂 neyse şöyle ki bunlar öyle kolay kolay gitmez kötü olduklarını düşünme bacak çalışman gerek ama flörte de o yetişmez o yüzden kendinle barışık ol 👋
Bence spor yapmalısın ve ilk başladığın anda zor olsa bile devamında kolaylaşacağı için ve etkiyi görüp pozitif hissedeceğin için sporu bırakmayacaksın. Senin ilacın ne biliyor musun? BİSİKLET !! Spor yaparken korse de giy , beslenmene de dikkat et hızlıca verebilirsin.
İnsanları dış görünüşleriyle yargılayan birisiyse ona önce kendine bak sen diyebilirsiniz. Çok etkili olur bu söz bana güvenin hanımefendi. Olduğunuz gibi gayet güzelsiniz. İnsanı farklı ve güzel kılan şey farklılıklarıdır.
Öncelikle sana şunu söyleyim bir ayda O kilonun sağlıklı şekilde verdiğini düşünmüyorum hızlı vermişsin çünkü hızlı verilen kilolar yağdan değil sudan ve kastan gider çok sağlıksız ve çok kısa sürede aynısını alırsın yavaş vermen gerekir yavaş verdigin takdirde basenlerinde eriyeceğine düşünüyorum
Boyun kaç o önemli, 73 çok az bir kilo değil. Bi 6-7 kilo daha verirsen (tabii sppr yaparak) istediğin gmrünüme yaklaşırsın diye düşünüyorum. Ve flörtün için değil de kendin için yap sporunu böyle memnunsan böyle kal 😊
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
163 boyum ama memnun değilim en azından 60/63 olmam gerekiyor
şu an tayt giymişsin ondan iyice kötü durmuş düzgün bi giyimle inan kötü olmazsın bu tip vücut için internetten biraz bak ona göre giyin çok dar şeyler tercih etme çok sorun olacağını düşünmüyorum ki eğer sorun ederse kafaya takma senin için en hayırlısı olmuş olur.
Harika duruyo bence. Sen kusur bulacak yer arıyosun vücutta. Kusur bulamayınca da oraya sarmıssın. Armut vücut tipi kızları hep beğenmişimdir. Ama flörtünü bilemem. Bence beğenecektir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bi tık normal dursa takmam da abartı duruyor işte
Canım bence Flörtünden önce kendini düşün basenlerim gerçekten çok geniş iyi değil yani Ya biraz zayıfla ya da basenlerini kapatacak seni daha iyi gösterecek kıyafetler giy
Merhaba, başkasının sizi beğenmesi konusuna takıldığınizda hayata kusersiniz. Fiziğiniz hakkında yorum istiyorsanız özel olarak yazmam daha doğru olur bunu
Merhaba boyun kaç? Ve eğer seni dış görünüşün için yanındaysa bırak hiç yanında olmasın. Yorumlarından anladığım kadarıyla kendini beğenmiyorsun eminimki çok güzelsindir kalbinde kendinde ama ilk kendini beğen başkalarının beğenmesini düşünme. Ve spor yaptıkça yavaş yavaş düzelir o.
İyi ve yumuşak bir spor ayakkabı ile 2 günde 1 koşun. Kendinize de zarar vermemek şartı ile. Akşam öğünlerinde elma ve meyve ile geçiştirin. Karbonhidrat şeker ve tuzu çıkartın hayatınızdan. Ben öyle çok hızlı kilo vermiştim. Yapabilirsiniz. Diğer konu, aslında en önemlisi ❤️ kalbiniz...
Görüşmede fizik olayını bir kenara bırakın. Olur ise olur. Zaten hep fit kalamazsınız, bir yaşam boyu. İyi günde de kötü günde de diyecek , vicdanlı bir adam olur umarım...
Şarjım bitmişti. Çok, Pardon. Alışık değilseniz, ilk 2-3 keresinde zorlanıcaksınız, aldırış etmeyin. Bu başaracaksınız demektir. 500m - 500 m. İki set halinde yapınız. Hafif tempo, vücut yükünüzü kaldırdığınızı hissederek. İlk 500 m sonrası, yürüyüş yapın, biraz. Nefesiniz dengelensin. Baktınız, 2-3 dakika dinlenin oturup, kaslarınız gevşesin.. Sonra, bedeniniz dengelenip dinlendiğinde ikinci 500 m ye başlayın... Sonrasında duş alın ki, tutulma olmasın bedeninizde.. Aa bakınız birde bol bol ılık su için..🪂
Her şey gönlünüzce olsun. Bu arada tartılar ile barışın, ve her gün not yazın, buzdolabınıza... Günden güne bedeninizdeki incelmeyi fark edeceksiniz, yakınlarınızla selfy mutlaka paylaşın, pozitif feedback yani geri dönüşler, size de çok iyi gelecektir...
Unutmayın, bunu kendiniz, çekiciliğiniz için yapıyor ve kendinizi ödüllendiriyor, hak ettiğinizi kendiniz alıyorsunuz...
Diyetin yanında basen ve bel eriten sporlar yap. Birde kıyafetlerini vücuduna göre seç ve canını sıkma basenli olmak kusur değildir. Tamamen gitmez ama bunları yaparsan fiziğin daha güzel görünebilir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yürüyüş koşu birkaç haraket yapıyorum yanında ins biran önce gide
Arkadaşım internet elinizin altında oraları çalıştıracak hareketleri öğren spor yaparken uygula hızlı kilo vermek bir işe yaramaz yap yakmaya çalış kilo verirsen böyle kalır yoksa..
Öyle düşünme neden beğenmesin ilk önce sen kendini beğen eğer fazlan olduğunu düşünüyosan sağlıklı beslenmeyle ve sporla kiloda verebilirsin basenlerinde gider
@powergirl8338 😂😂 yok be ben kendim de zayıf oldugum için zayıf kızları seviyorum, senin kilolu olman beni ilgilendirmiyo yolda görsem çirkin vs demem yani