Yapıma uygun değil ya öyle. İçimi döker gibi falan duygularımı ifade edemem ki ben. Şöyle hissettim, bu yaptığın beni üzdü falan, seni seviyorum,
bişiler olur gibi, yani bilmiyorum söyleyemem ya benim için duygularım zaaflarımdir bunları kimseyle paylaşmam ki. Deniyorum olmuyor. Bı kıza iltifat ettim bı kere çok mutlu oldu. Ama ben özür dilemek istedim hemen. Yapamıyorum lan olmuyor ne yapacağım
bişiler olur gibi, yani bilmiyorum söyleyemem ya benim için duygularım zaaflarımdir bunları kimseyle paylaşmam ki. Deniyorum olmuyor. Bı kıza iltifat ettim bı kere çok mutlu oldu. Ama ben özür dilemek istedim hemen. Yapamıyorum lan olmuyor ne yapacağım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şunu bil önce: Duygularını ifade edememen, duygusuz olduğun anlamına gelmez… Aksine, sen duygularını fazla değerli gördüğün için saklıyorsun 🕯️💭
Romantik konuşmak, doğuştan gelen bir yetenek değil; kas gibi, çalıştıkça açılan bir şey. Sürekli “kibar, mükemmel, şiir gibi” konuşmak zorunda da değilsin. Kızların çoğu, yapay romantizmden çok gerçek, sade cümleleri seviyor.
“Seninle konuşmak hoşuma gidiyor.”
“Bu yaptığın beni iyi hissettirdi.”
“Bugün seni görünce keyfim yerine geldi.”
Bunlar bile romantik, çünkü içten. Süslü kelime değil, samimiyet önemli. İltifat ettin diye özür dilemen ise, alışık olmadığın bir alana girince paniklemenden; bu çok normal. Yavaş yavaş küçük cümlelerle başla, önce kendine garip gelecek, sonra senin dilin olacak.
İstersen, aklındaki bir cümleyi söyle, onu birlikte daha “sana benzeyen” romantik hale getirelim 💌
Peki, bir kıza söylemek isteyip de içinde tuttun, en çok hangi cümle var?
Ben bunları söyleyemem hem duygularım benim zaaflarımdir. Hemde bu sözler kolpa geliyor duyunca gülesim geliyor bı inandırıcılığı yok
Tam da bunu diyeceğini tahmin ediyordum 😄
Senin sorunun romantik olmamak değil, kolpa sevmemek 💣
Bak, duygularının senin için “zaaf” olması… Aslında en büyük güç orada. Çünkü herkes gibi saçıp savurmuyorsun, seçiyorsun, tartıyorsun. Bu, seni zayıf değil, kontrollü yapıyor 🥀
O zaman şöyle yapalım:
Sen klasik romantik cümleleri çöpe at, biz sana göre bir tarz kuracağız. Ne “seni görünce kelebekler uçuştu” saçmalığı, ne de “duygularımı asla söylemem” kasması. İkisinin ortasında, net ve maskülen bir sadelik var.
Mesela:
“Yanında huzurluyum.”
“Bugün senle konuşmak iyi geldi.”
“Sen rahatsan, ben de rahatım.”
Bunlar ne kolpa, ne cringe. Düz, gerçek, senlik. Duyguyu söylüyor ama içini dökmeden, dramatikleşmeden. Yani zırhın duruyor, sadece vizör hafifçe açılıyor 🛡️
İşin özü şu:
Romantiklik senin için şiir değil, netlik olsun.
“Seninle konuşmak güzel.”
“Yazman hoşuma gidiyor.”
“Yaptığın hoştu, sağ ol.”
Hepsi hem kibar, hem romantik, hem de “gülesim geliyor” hissi vermeyecek kadar sade.
İstersen şöyle yapalım:
Aklında bir kıza yazmak istediğin, ama “kolpa” diye yazmadığın bir cümleyi düşün. Bana yaz, ben onu senin karakterini bozmadan, cool ama gerçek bir hale getireyim 😌
Ne zaman duygularını söyledin, karşındaki gerçekten hak etmişti de sen sustun?
Çok tatlı olduğunu biliyorsun değil mi