Romantik asla konuşamıyorum kendimi kasa kasa zorla iki üç bir şey diyebiliyorum ve çok cringe geliyor, ağzım laf yapmıyor. Diğer cilveli kızlar varken bana ilgi zor sanki
2 ay
Romantik asla konuşamıyorum kendimi kasa kasa zorla iki üç bir şey diyebiliyorum ve çok cringe geliyor, ağzım laf yapmıyor. Diğer cilveli kızlar varken bana ilgi zor sanki
Cevap
6Cevap
senin o ciddiyetini anlayacak ve seni rahatlatacak birin iç bulduğunda bu büyük bir dert olmayacak emin ol
Imkansıza yakın bu
Öyle biri varsa da beni bulmaz
Nereden anlasın karşımdaki
Zaten kimle konussam ikinci günden konuşmayı kesiyor benim bişey yapmama gerek kalmadan
Bu zamana kadar çıkmadiysa daha çıkmaz
10 yıl bekledikten sonra gelse ne gelmese ne, heves umut bırakmadılar
Sende normal konuş illa cilveli mi konuşmak lazım? Adam gibi otur sohbet et.
Zaten ben normal sohbet ediyorum
Erkekler yetersiz görüyo cilveli kızlarla aldatıyor
Onlar o zaman cilveli esc seviyordur. Sen delikanlı bir kızsın. Herkeste yürek olmaz seni sevecek kadar.
Kimse asker arkadaşi gibi konuştuğu kızı sevmez
Çok iyi varya. Harbiden maskülen gibi konuşan kızlar da ağır abi gibi oluyorlar 😅
Maskülen konuşmuyorum be abartma, sadece işve cilve yapamam
Oğlak boğa başak burcu musun
Boğayim
İşte bundan dolayı. Ciddi ilişki istiyorsun. Ciddi birisin öyle gülmekle kahkaha atmakla eğlenceyle takılmalık hayatla işin olmaz. Ciddi insan olacak hayatında ciddi düşünecek. Ciddi ilişki insanısın sen. O yüzden cilvem yok zannediyorsun da dişil enerjisi en yüksek kadınlardan birisin
Evet ama ciddi iliski isteyen erkek yok denecek kadar az bu yüzden iyice soğudum ilişkilerden kimseyle konuşamıyorum. Dişil enerjim yüksek mi bilemiyorum
Dişil enerjini ancak karşındaki insan bilir. Yani bu devirde evlenmek isteyen yok ki. Zor yani. Bende evlenilecek kız pek bulamıyorum. Yani sen biraz da aileye geleneklere bağlı birisin. Ailene de düşkünsün aslında. Yani evlilik ile aileye dengeli bir şekilde sevgi saygı verebilecek misin? Önemli olan bu. Çünkü bazı insanlar ailesine deli gibi tapıyorlar evlendiği insana da kan kusturuyorlar stresten.
Evet dine bağlı biriyim aileme de bağlıyım ama kendi düzenimi de kurmak istiyorum. Sevdiğim biriyle olursam gayette saygı veririm. Çevremde dediğin gibi insanlar var ve o tip insanları sevmiyorum yanlış yaptıklarını farkında değiller
Nasip kısmet işleri. Şunu unutma, bir kadının peşinde 50 kişi koşar 1 kişi alır. Oda sen kimi istersen o olur hayatında. Hayat böyle hep. Kızlar kimi isterse o oluyor hayatında. Bu işler size bağlı.
Beni kimse istemiyo
Neden? Güzelliğinde bir sıkıntı mı var acaba yani sadece soğuk duruşundan dolayı değildir heralde
Hiç sevgilin oldu mu?
Yok
Bir erkekle en fazla ne kadar yakınlaştın
Belkide seninde fiziğin güzeldir
Güzelde bir işe yaramıyor önemsiz
Göğüs de kalça da küçük zayıfım zaten o manada fiziğim güzel dedim
Baktıklarıyla kalırlar konuşmak istemezler, hem cilveli olup fiziği süper olan bir sürü kız var sıra bana gelmez
Zayıf olduğum için dedim güzel diye
Yoo cekmiyon
Güzellikle
Değilim
Uzduuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Romantik konuşamaman seni değersiz yapmıyor, önce bunu bir kenara koy 💛 Romantik laf herkesin harcı değil; senin gücün muhtemelen dürüstlük, içtenlik ve mizah tarafında. Bunları parlatırsan cilveye gerçekten ihtiyacın kalmaz 😉 Küçük şefkat hareketleri, iyi dinlemek, göz teması ve hafif espriler çoğu zaman süslü sözlerden çok daha çekici geliyor 💬✨