Kızlarla muhabbet edemiyorum?

Merhaba arkadaslar benim sorunum büyük ama sorumu kısa tutacağım..

Öncelikle eskiden bir kızla sürekli takılırdım 1 sene boyunca msn den görüşürdük oyun falan oynardık sevgili değildik ancak benim ona karşı hislerim vardı. Bir anlığına onunda bana karşı olduğunu sanıp yüzyüze konustum. Hayır dedi ağlayacak gibi olmuştum escinsel falan sanmıs beni :D hahaha neyse o zamanlar güzeldi ne olduysa sonra oldu bir daha konusmadı bende bir daha kızlarla konusamadım su anda konussam bile sosyal medyadan ama yüzyüze konusamam nedense göz teması cok iyi kuramam ki oldukca fazla arkadasım var hepsi erkek gözlere bakmaya calısırım konustu gum kisinin ama dört bes sn falan sürüyor bu. Utanıyorum sanırım kendimden. Bunu süzeltmek istiyorum ama ne yapabilirmki diyorum kendş kendime diğer çocuklar varken yakısklı olanlar ben hic gibi kalıyorum yanlarında beni mal gibi görürler falan ya kızlar lütfen asıl cevabı sizlerden istiyorum böyle bir tip görseniz aciz aciz bakarmıydınız ama hiç bir zaman icindeki seyi göstermese o kırılganlıgını kendini ezik olarak göstermek istemese aslında hayatımda 2 kızla falan cıktım da pnlarda en uzunu 1 haftaydı haha :D neyse yardımınızı bekliyorum simdiden sagolun
Kızlarla muhabbet edemiyorum?