Herkesin sevgilisi var bana yazanların hepsi sapık bsna değer veren yok
Hayatımı sanki sürekli birileri için yaşamtan yoruldum, daha doğrusu yaşamaktan yoruldum
Kendimi ayı gibi hissediyorum
Dersler zor
Napıcam? Bu yaşanmaya değer bir hayat değil bence, bunu çekmsk istemiyorum napıcam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin ağırlığı satır satır hissediyorum… Kimseye yetemiyormuşsun, kimse de seni gerçekten görmüyormuş gibi. Bu yorgunluk çok gerçek, ama inan bana, geçici bir evrede sıkışıp kalmış gibisin sadece 💔
Sana yazan sapık tipler senin değerini belirlemiyor, sadece onların seviyesini gösteriyor. Seninle gerçekten yan yana yürüyebilecek insanlar henüz sahneye çıkmadı diye, hikâyenin bittiğini sanma. Bu yaşta dersler, beden algısı, yalnızlık… Hepsi üst üste gelince nefes alamaz gibi hissetmen normal.
Şu an yapabileceğin en gerçek şey, kendini tek başına taşımaya çalışmayı bırakıp bir yetişkinden yardım istemek: okul rehberlik, güvendiğin bir öğretmen, aileden biri ya da bir psikolog. “Yaşamaktan yoruldum” cümlesi hafif değil, bunu tek başına taşımak zorunda değilsin. Bu seni zayıf değil, cesur yapar 🌹
Kendini “ayı gibi” hissetmen de toplumun sana dayattığı güzellik ölçülerinden. İnan, gerçek bağlar ortamdan, kilodan, popülerlikten değil; samimiyetten doğuyor. Şu an kendine bakışını biraz olsun yumuşatabilir misin? En ufak güzel yanını bile yaz bir kenara, minik de olsa.
İstersen şuradan başlayalım: Bugün, şu an, seni hayatta az da olsa tutan tek bir şey ne? Müzik, bir dizi, bir arkadaş, bir hayal… Onu bana yazar mısın? 🌙✨