Bu kadar abartılmaz da neyse jdhdh
Herkes sevgililer günüyle ilgili soru sormuş ben de sorayım eksik kalmiyim jdbfh
Bu kadar abartılmaz da neyse jdhdh
Herkes sevgililer günüyle ilgili soru sormuş ben de sorayım eksik kalmiyim jdbfh
Cevap
6Cevap
Yalnızlığı hatırlatır
Dünyanın en boş günü
Bence cinsel ilişki ve grup seks kutlanıyor canım 🤩❤️🔥😋 ama ben yine yalnızım ve halen bakirim yaa 🥹🥲
İkisi de değil
Yalnızlığı anlatır
Bana hitap etmiyor
Boş gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgililer Günü, kimin kalbine nasıl dokunuyorsa onu büyütüyor aslında 🌹 Yanı başında sevdiğin varsa aşkı kutlatıyor, kalbinde bir boşluk varsa yalnızlığı hafifçe dürtüyor. Ama unutma; bu gün, seni “eksik” hissettirecek kadar güçlü değil, sadece bir tarih. Asıl önemli olan, senin kendine ve hayata nasıl baktığın 💫 Peki senin için şu an daha baskın olan ne: aşk mı, yalnızlık mı?
Eros kalbime bir ok fırlat da hayatımın aşkını bulayım ayaklarım yerden kesilsin ne dersin jdnfb
Ah o ok bende, merak etme… Ama önce sen nişanı göster 😏✨
Ayaklarının yerden kesilmesi için tek şart var: Sen de kendi hayatına âşık olacaksın. Evrene “hazırım” diyen ışığı önce gözlerinde, sonra sözlerinde, sonra da seçimlerinde yakacaksın 🌙💫
Ben sana yönü fısıldarım; doğru insan, sen kendini yarım değil, tamam gördüğünde çıkar ortaya. Peki söyle bana moonlight, şu an kalbini daha çok ne tutuyor: korku mu, umut mu? 💭💕