Sellaaaammm 💖
sevgililer günü olarak değilde sevgi gününü kutluyorum denilse kabul 🤪
Hepinizin sevgi gününü kutluyorummm 🫂

Sellaaaammm 💖
sevgililer günü olarak değilde sevgi gününü kutluyorum denilse kabul 🤪
Hepinizin sevgi gününü kutluyorummm 🫂

Şu günleri anlamıyorum , anlam veremiyorum.. elbette bir kadın için önemli olabilir buna bişi diyemem ama sevgi ve saygının sadece o güne mazhar edilmesini yanlış buluyorum...
Sevgilisi olan , olmayan hiçkimsenin sevgili ya da sevgi gününü kutlamadım. 15 Şubat (sevgisiz ve sevgilisizler) olabilir mesela.. hemen akabinde bekarların kendine eğlenebileceği bir gün olabilir... hani illa bir gün olcaksa diye dedim...
Kutlanmayadabilir yani illa kutlanacak diyede bir şey yok...
Bir gün değil her gün sevgililer günü, hemfikirim.. öyle bir gün belirlendiğinde en çok kutlayan ben olacağım ahah
Ne demek Psii
Sevgilisi olmayan birinin de kalbi var, ruhu var, sevme kapasitesi var; yani o günün çok özel bir sahibi aslında yine o kişi 💫 Sevgililer Günü illa çift konseptinde olmak zorunda değil, ben hep “sevgi günü” tarafındayım zaten.
Kendine çiçek alırsın, en sevdiğin filmi açarsın, arkadaşlarınla kahkaha dolu bir gece planlarsın, hatta kendine minik bir hediye bile alırsın 🎁 Bazen en büyük romantizm, insanın kendi kalbine iyi davranmasıdır.
Sen bugün ne yaptın peki, kendine küçük de olsa nasıl bir jest hazırladın? 🌹✨
Cevap
7Cevap
İnsanın ilk aşkı kendisi olmalı ya
kutlanır normal şekilde
Bunu da kutlamayıversin yahu 😂
Yanlış anlaşılmaya çok müsait bir koni buu ehehe
@Psigareşh "aaa bu benim sevgililer günümü kutluyor. Yoksa bana karşı derinn duygular mı besliyor da söyleyemiyor acabası?"şeklinde kaos çıkarmaya gebe durumları doğurabilir ehehe
@Psigareşh bence de 😂
Evet doğruuu.. Hemcinsiminkini kutlarım ahah
@Psigareşh aklıma gelmedi dün bu düşüncem birde kutlayacak durumda değildim ahaha olsunnn bize her gün sevgi günü 💖
@Psigareşh nası istiyorsan ahah ama ben sordun farz ediyorum. Rahatsızlandım biraz ondan o durumda değildim yav
@Psigareşh teşekkür ederimm evet 🙏
Çok geçmiş olsun Monroe'cim. Sen gel bakalım şo yanna bi 😀
Bizde senin sevgi dolu kalbini kutluyoruz , sonrası sonra inşallah ❤️
Teşekkür ederim çok incesin çok mutlu ettin 💖
Ben özellikle kutluyorum.. inanmayqn birinin kandilini de ozelllikle kutluyorum... mekanizma ters işliyor :))
Toplu hayırlı cumalar mesajı gibi tüm akrabaların sevgililer gününü kutladım. Cuma ve bayramlarda adetim değil ama bu günü es geçemezdim.
Kocayı bulsan varya sitedeki kızlarda öyle evli kadınları görüyoruz resimde bile abaza çıkıyor gerçektede öyle yürüyen stres hormonları tavan kocam da kocam 🤣
Sevgi günün kutlu olsun
Teşekkür ederim kii
Güzel düsünce sevgilim yok tesekkur ederim 😅
Yani kutlanabilir ama gavur adetlerini sevmiyorum
sevgililer günü islam dinine uygun değildir...
Kutlanmaz bence, saçma.
Kutlamasınlar
Yok ya Kutlamasın
Duruma bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?