Uzun iliskiden cikanlar, maddi manevi tukendim bu hayal kirikligini nasil atlatabilirim 😔?

Uzun süreli ilişkim vardı evlilik yolundaydik ama oyaladı iyi değilim süre ver caliscam dedi çalışmadı beraber yasiyoduk bütün masraflar bendeydi extra giderdim kumburgazdan sisliye ise gelirdim lan uyku haramdi neler fedakarlık yaptım değerim bilinmedi sadece bak sadefe bir gün param olmadı o gün annesi yanına gitti beni soğukta bıraktı kalacak yer yoktu metrobüs kal dedi ve saatlerce Mahallesi'nde kapıda oturdum izledim o evde sıcacık ben soğukta bekledim ortak arkadaşımız fark etti beni aldı evine yerleştirdi mesela şu an o arkadasla berabe ortak herşeye beraber yaşıyoruz... Ama üzülüyorum sadece param içinmiş arkadaş alkol gıda kıyafet sigara kaldınız yerin otelin günlük ödemesi herşeyi masrafa bana aitti şimdi ne oldu yorulduğmla s... Le kaldım az önce gördüm yeni bir kız ark ile story atmış bana bize dair bir gram üzüntüsü yok ne bu acele ark daha 26 ocakta ayrıldık hani

Güncellemeler
4 ay
Ben acı çekiyorum ya canım yanıyor ben çok üzülüyorum mutlu değilim evden çıkamıyorum ağlıyorum biri bişi dese gözlerim doluyor neden neden neden
Güncellemeler
4 ay
Mk çocuğu eski manita ile barismis benle yatarken aklı ondaymis vay be story atıp duruyor bende burada mal gibi üzülüyorum parama coktu bedava hayat için benleydi hiç bı zaman çalışmadı hep ben baktım
Uzun iliskiden cikanlar, maddi manevi tukendim bu hayal kirikligini nasil atlatabilirim 😔?