Hem yakinlasip hem de mesaja geç cevap veren bir çocugun amaci ne olabilir?

çocukla takiplesioduk hoşta bir çocuk muhabbetimiz vardı da ufaktan, bunu yakın arkadaşlara aldım. 10 Store atıyorsam 5 ini beğeniyordu. Hatta bazen yazıodu ben onun sadece tek bir normal stsini beğendim ve bi kere altta kalmamak için napıyorsun falan yazdım. Sonra bu kendi yazıyor ama mesajlara çok geç bakıyor. Dün yakın arkadaşlar storyme sen hala arkadaşlarla olan grupta varmısın diye sordu hayır neden ki dedim merak ettim dedi sen varmısın dedim yok dedi işte çok boş bi gruptu vs lafı uzattı ve bi anda konuyu kişisele çekti senin boyun kaçtı dedi söyledim senin yazdım ve o gece mesaja bakmadı. Bilerek mi yapıyor diye düşündüm, ve güvendiğim bir arkadaşıma (onlar daha yakinlar) ona yazarmısin dedim yazdi, ama cevap vermedi demekki uyuya kalmıştı. Ertesi gün akşama kadar mesaja bakmadı Belkide görüldü attı bilemiyorum çünkü dm yi sildim sinirle. Akşam Napiyorsun yazmış 3-4 saat bakmadım mesajına aktif olmama rağmen. Sonra iyi sen yazdim hala yazmadi büyük ihtimalle uyudu zaten ama. Hem o yakınlaşıyor hem de geç cevap veriyor yazmıyor neden?

Hem yakinlasip hem de mesaja geç cevap veren bir çocugun amaci ne olabilir?