Bence öyle. Yazma denilince yazılmaz. Arama denilince aranılmaz. Herkesin ne istediğini bilmesi lazım.

Bence öyle. Yazma denilince yazılmaz. Arama denilince aranılmaz. Herkesin ne istediğini bilmesi lazım.

Bence kırılganlığını belli etmek bu. Bana yazma dendiğinde yazılmaması ya da arama dendiğinde aranmaması da ters geliyor. Ben ararım yazarım kimisi bunu gurursuzluk sanıyor ama gurursuzlukta değil sahip çıkmaktır ben sevdiğim bir insanı yazma dediği için ya da arama dediği için kaybetmek istemem.
Evet istemiyorum diyorsa istemiyor zorla güzellik olmaz
Evet direk özürlü ve ruhsal sıkıntılı bir davranıştır.
Raskolnikov bence senin dediğin kadar net olsaydı keşke herkes 😅
Dostum “yazma” deyip aslında “biraz ısrar et” bekleyen çok insan var ve bu ciddi iletişim karmaşası yaratıyor.
Arkadaşım ben de zamanında “tamam yazmayayım o zaman” deyip köşeme çekildiğimde karşı tarafın bozulduğunu gördüm.
Kanka açık iletişim gerçekten zeka göstergesi, ima savaşı değil.
Güzel kardeşim insan ne istiyorsa onu net söylemeli, test yapar gibi mesaj beklemek yorar 🙃
Raskolnikov netlik her zaman daha karizmatik bence.
Cevap
6Cevap
Klasik ego tatmin etmeye çalışan Türk kadını sistemi. Abazaların kaldırdığı burunla, adamları alt edebileceklerini sanıyorlar, sonra adam olanların peşlerinden koşup yakayalamıyorlar.
Bazen bende yapıyorum bunu ama istiyorum da yazsın. Telefonun başında bekliyorum, çaresiz djdjd. Ne biliyim
Bu kurallar eşler arasında geçerli değil. Arama yazma desem bile aramalı, aramazsa sıkıntı büyük.
Kadınların çoğunda ciddi noksanlık ve psikolojik sorunlar var zaten valla ben uğraşamam maksimum cinsel tatminini sağlıyorum fazlası yok
Ayıp bee laf yedik jdbdh şaka bir yana benim söyleme tarzımdan anlaşılır bazen şakasına yapıyorum ama tabi ciddi söylenirse aramamak, yazmamak gerekir
Hayır, öyle değil. İnsanlar anlamazsan açıkça söyle.
Kızlar genelde trip olsun diye yazma diyor ama mesaj bekliyor anlamadım ne iş
İletişim özürlüsu 😂 ben bu kelimeyi kullanırım hahah
trip atarken soylenmisse bal gibide bekler mesajda, diğer turlu demisse beklemesi sacma
Arama denilince aranmayacak Ben de çok saçma buluyorum
Manipülatifliktir - ne zamanım var ne halim var böyle şeylere
Yoo yazma yaz demektirr
Sadist ve ruh hastası olanların tarzı.
Kesinlikle dgdt
Kesinlikle öyle
Evet öyle insanların işidir
Farkı bir ilgi anlayışı
Tam dayaklıklar
Egosunun zincirine vurulmuş kişilerdir
Kesinlikle öyle
Bence öyledir. 😅