Babamın lisedeki sevgilisinin fotolarını yırttım çok pişmanım ne yapmalıyım?

Kendimi bildim bileli babam annemi hiç sevmez ama annem ilişki için hep çabalar. Babam hep lisedeki sevgilisinden bahseder onu özlediğini söyler fotolarına bakar. Beni bile sevmiyor yani ben ondan olucak çocuklarımı sevicektim diyor. Dayanamadım gittim lise zamanındaki tüm fotoları yırttım. Fotolarını görünce ağlamaya başladı bir süre sonra bayıldı hastaneye götürdük. Babaannem geldi hastaneye sordu ne olduğunu bende anlattım. Babaannem de bana başka bir şey anlattı köpek gibi pişmanım. Meğerse babam babam değilmiş annem öz ama babam değil babam elini bile sürmemiş anneme. Annemin o zamanlar sevgilisi varmış ondanmışım. Daha kötü kısmıda var. Babamın o sevgilisi daha lisedeyken babamın gözü önünde vefat etmiş. Lisenin ilk senesi sevgili olmuşlar daha sonra kız hastalanmış iğleşmemiş lisenin ikinci senesi kızın babasi kızı yurt dışına tedaviye götürecekmiş. Gitcekleri günün bir önceki akşamı babam kızın evine gidiyor siz gitmeden önce son bir kez daha görüşsek diyor aileyi zor bela ikna edip kızla akşam dışarı çıkıyorlar. Babam kızı eve birakacakken yolda bir yerde bıçaklı kavga çıkmıs nasıl olduysa o arada kız bıçaklanmış o gece vefat etmiş. Kızın babası babamı feci dövmüş. Babama kızımin cenazesine mezarına gelme sakın demiş başka bir şehire götürmüş cenzayi. Mezarını bile bilmiyormuş. Babam taburcu edildi ama ölü gibi konuşmuyor hiç benimle ne yapıcam çok pişmanım
Babamın lisedeki sevgilisinin fotolarını yırttım çok pişmanım ne yapmalıyım?