Arkadaşlar eski sevgilim bendeki fotoğraflar silindiği için atacaktı sonra bunu yazdı nasıl cevap vermeliyim?

Arkadaşlar eski sevgilimle olan fotoğraflarımız WhatsApp'ımı silince komple gitmiş anı olarak kalmasını istiyordum o da ayrı düşüncede olduğunu söylemişti 4 gün önce ertesi günü ben ona fotoğraflarımı silindiğini atıp atamayacağını sordum eve geçince atarım dedi ama 2 gün ablasının çocuğunun hastanede olduğunu sonrasında farklı sebepler söylüyor bahaneler uyduruyor derken bir gün zaten mesajlarıma cevap vermedi 3 gündür resmen fotoğrafları atmamak için diretiyor bugün de bu bahane uydurdu sinirle engelledim Büyük ihtimal zaten fark etmedi bile çünkü profil fotoğrafım yok ancak nasıl bir cevap vereceğimi bilemiyorum aşırı gerdi bu muhabbet sizce ne yapmalıyım Bu arada ayrılalı 1,5 ay oluyor beni hiç sklemediğini hissediyorum çok kötü duygu durumum ne yapsam peşimden koşar
Arkadaşlar eski sevgilim bendeki fotoğraflar silindiği için atacaktı sonra bunu yazdı nasıl cevap vermeliyim?