Sizce bize olan tepkisi aşırı değil mi?

Yakın bi kız arkadaşım ben ve ortak erkek arkadaşımızla tartıştı. Benim aramı bi kız arkadaşıyla yapmaya çalışıyordu ama kız arkadaşı evlilik öncesi cinselliğe karşı olduğundan vazgeçti. Arkadaşım da söyledi bana bunu," gitsin cami imamıyla evlensin o zaman ilet bunu"dedim, kızdı. bi de işte o ortak arkadaşımız evlenecek yaza, çocuk sözlü, başka bi kızı eklettim çocuğa ama başka bi şey yapmadım, kız arkadaşımızı beğendi diye eklettim sadece."evlenmeden 1 2 kızdan bir şey olmaz"diye. çocuk da bunda bi şey yok, gidip kıza sevgili olalım demedim dedi. kız güzel diye de hoşuna gidiyor zaten, hatta 1 aylığına sevgili olasım var diyip makara yapıyorum bile dedi.. yolda güzel bi kız gördüğünde de şu kız güzelmiş diye gösteriyor bize. hatta benim bi arkadaşım onu beğendi diye kendi resmini attırdı bana ısrarla, ne dedi diye sorup durdu bi de. sözlenmeden 1 hafta önce de başka bi kızla sabaha kadar rakıda oturdu. ama işte arkadaşımız bize dedi ki "sevmeyi bilmiyorsunuz, bilmediğiniz için de geçici arayışlardasınız, ama bunu yaparken çok bencilsiniz" dedi.

Güncellemeler
3 ay
OLAY ÖZETİ
Bi kız arkadaşım benim aramı yapacaktı arkadaşıyla. ilk başta da olacak gibi görünüyordu ama arkadaşı evlenmeden önce cinsellik istememiş, arkadaşım da benim böyle bi geçmişimin olduğunu bildiği için bunu arkadaşına söylemiş arkadaşı benle konuşmaktan vazgeçmiş. sonra bunu bana anlattı ben de gitsin o zaman cami imamıyla evlensin ilet dedim. sinirlendi.
Başka bi kız da bizim ortak arkadaşımızı beğendi ikide bi çocuğa bakıp duruyordu. Ben de ekle kızı instada dedim ekledi o da. Sonra
Güncellemeler
3 ay
Sonra onun için de bize kızdı, çocuk sözlü bu nasıl bir şey nasıl yapıyorsunuz bunu dedi. bunun aldatma olduğunu düşünmüyoruz biz ama o aldatma sayılır diyor ve tek amacınız egonuzu tatmin etmek çok bencilsiniz siz sadece o kızları değil herkesi harcarsınız diyor
Sizce bize olan tepkisi aşırı değil mi?