Diğer Bazı tepkiler çok abartı olmamış mı? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İsteyen anabilir isteyen anmayabilir bazıları çok değişik tepkiler vermiş hatta sitede bazı bana uyuz olanların mesajlarını gördüm öyle şeyler yazmışlar ki güldüm 😂 #prensileyiz Güncellemeler+1 yıl #prensileyiz Güncellemeler+1 yıl Durum bu 😂 Bazı tepkiler çok abartı olmamış mı? Cevapla Mesaj Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sweetdreams20 Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Evet maalesef abartmaya bayıliyo nursuzlarPrens seni sinir eden olursa bana şöyle 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız :)) 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl anmak gerke bence ne bilim yani ben öyle gönderi hazırlamadım ama taibk igöürüş yazdım ve görüş begendimsiteden enf alzla bunalr yapılır zaaten 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum ben pembeli fhfg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence anılmalı bi şşekilde kesinlikle özellikle aktif kullananlar anmalı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen zaten cadisin fhfgf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nne alalka cadılıkla şimdi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öylesin kız fhfgf Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neyi anmak 1 18 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Detaya baktin mi gizli pembeli fhdg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detayda konu yok Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sence dhdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya ahaha 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylesen bir şey mi olacak Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya bugünle ilgili iste ycyfyg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şey olabilir Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Mesela dhdh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birinin doğum günü Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya ahahah 😂 Atatürk şeysi ya bugün fjc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen saygılı olalım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen neler diyosun gizli pembeli djfh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atatürk e saygılı olun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorumdan anladığın bu mu djdjdh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Başta benzettiğin şeylere bak ya 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz benzettiniz Yorumla
Lucifer_Lilith Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Neden peki 1 11 Yorumla ECD73 +1 yıl ppdeki kim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum pembeli 😂 Yorumla Lucifer_Lilith +1 yıl Napıcan Yorumla ECD73 +1 yıl merak ettim Yorumla Lucifer_Lilith +1 yıl @ECD73 boş ver Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nicke bak hale bak fhfg Yorumla ECD73 +1 yıl harbi kim bu be sanki tc ni sorduk Yorumla Lucifer_Lilith +1 yıl @ECD73 tc m yok onu sorabilirsin çünkü cevabı yok. :D Yorumla ECD73 +1 yıl yazık sakat galiba Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha duruma bak Yorumla ECD73 +1 yıl sen sus lan gay Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet maalesef abartmaya bayıliyo nursuzlarPrens seni sinir eden olursa bana şöyle
Kız :)) 👍
anmak gerke bence ne bilim yani
ben öyle gönderi hazırlamadım ama taibk igöürüş yazdım ve görüş begendim
siteden enf alzla bunalr yapılır zaaten
Olanı diyorum ben pembeli fhfg
bence anılmalı bi şşekilde kesinlikle özellikle aktif kullananlar anmalı
Sen zaten cadisin fhfgf
nne alalka cadılıkla şimdi
Öylesin kız fhfgf
Neyi anmak
Detaya baktin mi gizli pembeli fhdg
Detayda konu yok