Benim kardeşim çok yakışıklı biri çapkın aynı zamanda da kızlara düşkün neyse ben yokken bir eve gelmiş bana borcu vardı neyse esim de otur demiş esim anlattı çay içip kalkmış bir şey demedim 1 hafta sonra oturmaya geldi annem babamda vardioturduk sohbet falan ettik esimde etti sonra gidiyordular gitmeyin dedi esim annemlerde gidelim diyince bari kardeşime sen kalsaydın dedi abin bırakır annenle babanı uykuları varsa dönersin sonra sen dedi o da güldü yok ben gidiyim dedi gittiler bende üstüne çekseydin öyle demene gerek yok dedim o ne demek dedi bende niye ısrar ediyorsun baş başa kalmak için dedim suratıma tokat atti kulağım hala çınlıyor biraz fazla mı abarttım bilmiyorum agliyor şu an hamileymiş bir de yeni öğrendim gönlünü almak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Etmemen gereken bir laf evet ama yorumda biten otlar kadar da polyanna olamazsın. Millet ne kadar hazır birilerine güvenmeye. İnanılmaz gerçekten. Şüphe seni kemirdiği için doğal olarak hayatındaki insanlara zehir ediyorsun anı. Gönlünü alırsın almasına ama asıl kendi gönlünü al ve zihnini temizlemeye bak. Tekrarlanması kaçınılmaz olur çünkü bu gidişle
01 Yorumla
Soran4 ayÇocuğumuz olucak çok üzüldü öyle söyledim diye sineye cektim bende
En İyi Cevaplar
4 ayAbi kötu düşünmek istemiyorum ama sen yokken önceki geldiğinde aralarında yakınlasma olmuş olabilir Allah korusun dikkat et çok çok dikkat et gözünü aç kesinlikle sen yokken eve almasın kardeşini kimseyi kayın ölümdür demişler birazda test et mesela bir ortamda bakisiyolar mi gizlice konuşurlarsa dinle bilerek mesela odada yalnız birak kapidan dinle izle sonumuz hayır olsun
22 Yorumla
Soran4 ayBana esim söyledi kardeşin geldi çay ikram ettim gönderdim diye bir şey diyemedim
Soran4 ayKimsenin günahını almak istemiyorum
4 ayyengemin eline salık
210 Yorumla
Soran4 ayÇoğu kişi bana hak vermiş bilmiyorum yaptığı normal mi sen yapar miydin ben eşimi çok kıskanıyorum
- 4 ay
Kardeş o be
senin kardeş ona da kardeş
Benim de brother var, kocam olsa kıskancek mi
Soran4 ayKardes de çok çapkın birisi o birde bir sürü haberler görüyorum korkuyorum esimde balık etli güzel kadın sahipleniyorum onu ağlıyor cocugum var karnımda dua et yoksa çoktan gitmiştim diye
- 4 ay
Ooo kadın biraz kızmış sana
Soran4 ayTamam kızdı tokadi da vurdu ama o yaptığı normal mi sen söyle kardeşime sen kal diyor birde ben ondan o lafi ettim
- 4 ay
Kardeşini kardeşi görüyorduuur
Soran4 aySen böyle diyorsun ya içime böyle sop soğuk bir su dökülüyor oluyor buradaki insanlar çok korkuttu beni
- 4 ay
Sen bakma o fesatlaraa
Soran4 ayÇok teşekkür ederim günlük haberler okuyoruz ya aklım gidiyor kardeşimi az daha arayıp gelme diyecektim geçen tek gelmiş onu dedi bana esim
Soran4 ayHer ne kadar cevabını begenmediysem yengemin eline sağlık dediğini içime soğuk su serptin ondan seni de seçtim en iyi cevap
- Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 4 aybir şey olmaz
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kıskançlığın dozunu kaçırmışsın ama niyetin belli: seviyorsun, kaybetmekten korkuyorsun 💔 Hamile bir kadına “üstüne mi çekeceksin” demek çok ağır gelir, gururunu kırmışsın. Şimdi sakin bir an yakalayıp “O an saçmaladım, seni suçlamak istemedim, kardeşime güvenmiyorum, sana güveniyorum” de. Sarıl, karnına dokun, “ailemiz” vurgusu yap. Söyle bakalım, en zor anında ona en son ne zaman “iyi ki varsın” dedin? 💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)4 ayBende buna benzer bir şey yaşadım kocam türkiyede değil avrupaya yerleşti bende babasına gittim adama dışardan yemek yağtıracaktım o esnada kocamın kardeşine de yaptırmak istedim ama tamamen iyi niyetle ayıp olmasın diye ama kocam yaptırma o kendi dışarda yer parası yokmu dedi bende tamam dedim ama sonra yinede yaptırdım oda ağzıma sıçtı sen neden düşünüyon düşünme vs dedi ben bir şey demedim haklıydı çünkü sözünü dinlemedim sonra ertesi gün söyledi konu o değil o benim kardeşim ciğerim ama ben kıskanıyorum seni vs dedi
05 Yorumla
Soran4 ayKocan haksız sonuçta o orada kadınlarla fink atıyor
Cevap sahibi4 aySen iyi misin aq bilip bilmeden konuşma kadınlarla fink atmıyor aptal karın haklıymış ben onun yerinde olsam seni yaşatmazdım kadın yine Allah'tan sadece tokat atmış ama yazık olan o çocuğa olmuş senin gibi bir babası olduğu için sen şu an benim kocama iftira attın ya allah inşallah bunun acısını senden çıkarsın
Soran4 ay😂😂😂😂😂 bir sg git seni niye götürmedi o zaman m. al karı
Soran4 ayİtin duası kabul olsa gökten kemik yağar
Cevap sahibi4 ayAllah senin bin türlü belanı versin aq salağı kuzum evladı ya salağı orası türkiye gibi her elini sallayan giremiyor aptal cahil o iş için gitti zaten bende gidecem it köpek bin beter ol inşallah iflah olma ikin yakan bir araya gelmesin inşallah aptal kuzum
Gizli Üye(36-45)4 aySen beyinsiz bir cümle etmişsin çünkü bir tokatinda ben atardım yanında olsan. Senin karına kardeşine hiç güvenin yok demek ki. Karın aynini sana dese ben peze***k miyim derdin. Kendi karına kaşar muamelesi yapmsisin kardeşine de. Ayıp yaptığın yat ayagina kapan özür dile.
07 Yorumla
Soran4 ayGüvenmiyorum kardeşime evet aynı behlul gibi bir tip çok kıskanıyorum karımı kal dedi diye sinir oluyorum ondan öyle söyledim sevdiğimden
Cevap sahibi4 ayO zaman kardeşini evine sokma. Kadına böyle şey söylenir mi? Akıllı adam aklından her smgeceni söylemez hele ki bu kadar ayıp bir şeyi
Soran4 ayKardeşimi sokma meselesi değil bir sen kal dedi kardeşime annem babam giderken birinde de kardesim beni bulamayınca çay ikram etmiş çok kıskandım bende kardeşimden onu öyle söyledi diye 2 incsinde
Cevap sahibi4 ayBunu daha düzgün ifade edebilrdin. Şu an haklı bile olsan söyleme biciminle haksız çıktın. Benim kardesim bu eve ben yokken gelmesin seni kıskanıyorum diyebilirsin. Ama senin ima ettiğin şey suyu bulandırmak hiç aklında yoksa bile aklına getirdin. Sana söylemese kardeşinin geldiğini bilmeyecektin mesela karın sana söyledi bir şey yaosa bunu der mıydı?
Soran4 ayBilemem artık birde üstüne sen kal falan dedi sinir oldum bende
Cevap sahibi4 ayKadın hamile aranı hızla düzelt ama kardeşine de sinir çiz. Geleceğin senin ve bebeğiniz için iyi gitmesi için hamleni dogru atmazsan hayatin düzenin bozulur.
Soran4 ayGöbeğini ve ayaklarını öptüm ellerini kokladım özür diledim sadece dediğim gibi kardeşime sen otur falan dedi oda imali guldu yok ben gidiyim diye ona sinir oldum
Açıklamayı cevapların hepsini okudum.
Aralarında o kadar yaş farkı var eşin kardeşi olarak görmüştür ana sen kardeşine mi güvenmiyorsun eşine mi
Kardeşin çapkın falan demişsin de abisinin eşine de
Eşine de çok üzüldüm bide hamile bebeği ne kadar etkilemiştir
01 Yorumla
Soran4 ayBenim eşim güzel kadın şimdi balık etli falan ben kardeşime güvenmiyorum eşimi çok kıskanıyorum birde içime şüphe düşmez normalde ama haberleri falan okuyoruz ondan içim sıkılıyor
4 ayİyi niyetten veya kardeşi gibi gördüğü için olabilir ya kötü düşünme bence hemen zamanla anlarsın elbet
01 Yorumla
Soran4 ayBen eşeğim zaten ben çok kıskandım ondan öyle tepki verdim buradakiler kötü konuşmuş tokadi da hakettim
Aw davari seni seni bosicak alcak nafayi zeki ise kadin
016 Yorumla
Soran4 ayDawar sensin lan bosanma yok zaten benden durumu iyi babasi müteahhit 2 kardeşler miras olarak ona kalacak paranın haddi hesabı yok
Soran4 ayHayırdır kardeş sikintin ne
Soran4 ay3 a dan antarexi tebrik ediyoruz
Soran4 aySg git awk hirti
Soran4 ayBen küfür etmicem smi... yorum
Soran4 ayI... ne 😂😂😂😂 yosmam diyen ağzını öpsunler senin annen iyi bir öğretmendi
Soran4 ay😂😂😂😂😂 anan yalamaktan helak oldu
Soran4 ayOhh 😂ve sen doğdun aslanim yalayinca ama 40 o... sbu bir araya gelse senin gibi bir ghbeyi çıkaramazdi anneni tebrik ederim güzel karımı hani
Soran4 ayAnneninkini yiyoruz ya 😂senin direk dansları da var yeter
4 ayBundan sonra yapmadiysa bile yapacak kulağına fısıldamışsin sen bu kadar genişsen
03 Yorumla
Soran4 aySg git şuradan sapik
- 4 ay
Orsp çocuğu eşini karnı pazarla burada gizli soru sorarak sonra bize sapık de i*bne gey
Soran4 ayO... çocuğu senin anan benim altımda ya karınla gahbe genişlikten bahsedip cinsel konularda olmanda çaba senin ananın a... mni s... yim ben kuşu ötmeyen abaza
Gizli Üye(25-29)4 ayAklına sokmuşsun oyle bir sey düşünmüyorsa bile karpuz kabuğu soktun
03 Yorumla
Soran4 aySg git o çocuğu seni
Soran4 ayYrrk kafanı s... erim senin
Cevap sahibi4 ayKudur bir alsında altına gör ben gerçekleri söyledim
Gizli Üye(25-29)4 ayayyy kesin bunların arasında bi şeyyy varr... oahaaa yani inşallah amca olmuyorsundur
01 Yorumla
Soran4 ayTövbe tövbe
4 ayAbarttin diycemde diyemiyorum aklindan ne gecer belli olmaz ama bari sen kal demesi muamma
022 Yorumla
Soran4 ayAnnemle babam bizim uykumuz var bizi götürsün demişti ondan öyle demiş
- 4 ay
Senin götürüp onun eşinle yanliz kalmasi gecenin bir saati tuaf o götürsün sonuçta ayni eve gidecekler
Soran4 ayZaten o götürdü
- 4 ay
Eger kalsaydi sen goturcektin ama
Soran4 ayOnun ehliyeti yok ama hiç bir fikrim yok çok kötüyüm şu an h
- 4 ay
Kardeşinle cok bas başa birakmamaya çalış zaten kardesin capkin biri birde eşin eglenceli ucuk biriyse kötü olur
Soran4 ayYa guvenemiyecekmiyim peki ben
- 4 ay
Guven sorunu var dimi aranizda
Soran4 ayYa güvenmek istiyorum bir şey demedim o yüzden kardeşin seni sordu çay ikram ettim gönderdim demişti güvendim ama günahlarını da almak istemiyorum bir yandan da kıskanıyorum kardeşimden
- 4 ay
E tabiki çay ikram ettim gonderdim diycek çünkü eve geldigini daha sonra illaki ogrenirsin bunuda biliyor kac yillik evlisiniz
Soran4 ayLan olum dur deme bir aslını öğreneyim işin sonuçta tek giden benim kardeşim mi her ailede gelir amca enişte eve
- 4 ay
Ya tabiki gelir de bak burada barinsen kal demesi cok tuaf kalsa ne olcak zaten sen yanindasin
Soran4 ayAnnem babam gitmek istedi nezaketen dedim diyor
- 4 ay
Yani bilemedim de neyse kafan karışmasın cok dikkat et yinede eve gizli kamera takarim yerinde olsam
Soran4 ayCinsel hayatımız da iyi birde ondan kuruntu mu yapıyorum diyorum kardeşimi mi yoksa kıskanıyorum çapkın falan diye düşünüyorum ondan mi
- 4 ay
Ama seninde aklinda sorular sorular iste tabiki ikisinide bizden iyi taniyan sensin kardesin çapkın diyorsun eşin onun konusmalarindan ve davranisindan hoşnut olmus olabilir bu ileri seviyeye gidebilir
Soran4 ayYok ya benim esekligim hamile kadını yordum böyle bir lafla özür dileyim yarın kardeşime de gelme bize diycem ben yokken diycem umarım yanlış anlamaz
- 4 ay
Sen esinin gönlünü al şimdi yarın pazar artik sen bilirsin nasil alacagini kardesine de gelme de ben yokken
Soran4 ayAynısını dedim ztn
- 4 ay
Gönlünü aldinmi nasil simdi araniz
Soran4 ayNormal şu an kusmemistik zaten gönlünü aldim
- 4 ay
İyi sevindim senin adina
4 ayKardeşinden hamile olmasın
01 Yorumla
Soran4 ayYuhhh
4 aykardeşinle karının yaşları kaç
05 Yorumla
Soran4 ayKarım 33 yasinda kardeşim 23
- 4 ay
kardeş gibiler ama
Soran4 ayBilemiyorum ya bir bilsem rahatlayacam
- 4 ay
belli olur o
Soran4 ayNe..
Gizli Üye(25-29)4 ayBence sen haklısın. Biraz daha gözlemle
15 Yorumla
Soran4 ayOff çok kötüyüm kimseyi zan altında bırakmak da istemiyorum
Cevap sahibi4 aySen eşinin gönlünü al ama çaktırma ona. Gözlemle sadece sessizce. Bir yerde bir şey çıkar illaki
Soran4 ayBu çok kötü bir şey
Cevap sahibi4 ayAnlıyorum ama yapacak bir şey yok şu an için. En iyisi beklemek
Soran4 ayCinsel hayatımız da iyi birde kuruntu mu yapıyorum diyorum yoksa kardeşimi mi kıskanıyorum çapkın diye bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)4 ayBen eski kafalıyım yanlış şeyler..
09 Yorumla
Soran4 ayKim haklı
Cevap sahibi4 ayBence bişey varki işkillenmişsin
Soran4 ayBilemiyorum ya günahını almak istemiyorum
Cevap sahibi4 ayFazla samimiyet iyi değil hiçbir zaman
Soran4 ayDoğru diyorsun kardeşime karıma guvenemeyeceksem neden yaşıyorum ki
Cevap sahibi4 ayburada nelerini okuyoruz gmeüyoruz haberlerde artık benim başıma gelmez demek saçma. Sadece gözünü aç gözlemle bununyap
Soran4 ayBen guvenemeyecek miyim eşime illa sıkı mi yaomam lazım telefondan yapar yapmak isteyen sonuçta
Cevap sahibi4 ayBunun tartışmaya gerek yok
Güvenmej demek twdbiri elden bırakmayı engellemez
Soran4 ayYapan her türlü yapar ama kardeşim çok çapkın ondan kıskanıyorum uyarsam mi diye düşünüyorum ben yokken gelme diye
4 ayYapmıyor sa bile artık yapar
11 Yorumla
Soran4 ayHayır çok seviyorum onu herkes şüpheli demiş ona rağmen sevdiğim için dedim ben
4 ayIyi yapmis ksmmdmd
01 Yorumla
Soran4 ayOkudun mu
Gizli Üye(18-24)4 ayAbi sen iyi misin ya iyi yapmış abla arkadındayım
027 Yorumla
Soran4 ayLan kıskanıyorum işte sende kal falan dedi deli oldum öyle demesine ondan önce de oturmuş gelip
Cevap sahibi4 ayAma kardeşinden kıskanman onu kırmıştır
Cevap sahibi4 ayAma tabi eşini bilmiyorum çünkü bu devirde artık her şey oluyor
Soran4 ayBende çok kıskanıyorum işte birde çevrede örnekleri de var ya içime kurt düşüyor neden öyle söyledi diye ya da neden tek geldi kardeşim oturdular diye
Soran4 ayÇok kıskanıyorum eşime güveniyorum
Cevap sahibi4 ayEşine güveniyorsan sorun yok bu tarz kıskançlıklar evlilik de olur
Soran4 ayEşime çok güveniyorum ama çok kıskanıyorum kardeşimden kardeşim çok yakışıklı bir erkek çünkü kizlarla işi çok olur onun
Cevap sahibi4 aySen onu bana pasla
Soran4 ay😂😂😂😂
Soran4 ayOlur çıktığı yoktu sanırım en son bir kaymakamın kızıyla çıkıyordu çok güzel bir kızdı gıcık oldu üstten konuştu babasi diye birakti 3 ay agladi ama dönmedi
Cevap sahibi4 ayHmm yaralı yani ama bende çok güzelim yani türkan şoraya benzetirler hep beni
Cevap sahibi4 aySen biraz o kılçık kardeşime güvenmiyorsun anladım o da eğer yengesine bakıcak kadar haysiyetsizse bilemem abicim senin kardeşin sen tanırsın
Soran4 aySöyle soyleyim güvenmiyorum derken cok kıskanıyorum onu kaymakam kızıyla falan çıkmasını falan çok kıskanmıştim sonra bir eski sevgilisi avukat falandı ne alaka diyordum hep
Cevap sahibi4 aySende biraz abartmışsın
Soran4 ayTabiki o benim kardeşim helal olsun da bu tarz şeyler de kıskanıyorum zengin olsa mutlu olurum mesela hiç kıskanmam
Cevap sahibi4 ayBence çok yanlış düşünüyorsun hem karına hem kardeşine haksızlık yapıyor olabilirsin biriyle evlendiğin zaman onun kardeşi senin kardeşin annesi babası senin de annen baban olur aksi halde olucağı varsa da olur öyle insanları kaybetmek senin yararına olur
Soran4 ayOrası öyle tabiki karımı çok seviyorum kız kardeşi var mesela çok güzel bir kız hiç ona o gözle bakmadım ama hani üstüme atlasa geri çekebilir miyim bilemem yani
Cevap sahibi4 ayAbi sende az değilsin hafif bi şeytanlık seziyorum sende
Soran4 ayYok ya bende öyle bir şey yok evden işe işten eve
Soran4 ayHamile karım bu yola baş koydum ben
Cevap sahibi4 ayÖyle de üstüme atlasa şey yapmam diyodun yani zihnin kirli bi kere
Cevap sahibi4 ayBence de baş koy
Soran4 ayZihnim kirli değil bos yapma kadin ile erkek aynı değil onu söylemek istiyorum yoksa tabi kendimi sonra uzak tutarım
Cevap sahibi4 ayBasbaya kirli bu tarz şeylerin cinsiyeti olmaz
Soran4 ayAraştır erkek vücudu daha fazla uyariliyor
Cevap sahibi4 aySenin vücudun karından başkasına uyarılıyosa neyse girmicem bu konulara
Soran4 ayUyarilmiyor ama şimdi üstüme atlarsa uyarılır
Gizli Üye(36-45)4 aySen haklısın birader.
01 Yorumla
Soran4 ayÇok kıskanıyorum ne yapayım tokadi da hakettim eyvallah eline sağlık hanımın seviyorum yani
4 ay🤣🤣helal olsun
010 Yorumla
Soran4 ayÇok mu komik
- 4 ay
Karın senden daha erkekmiş öyleyse
Soran4 ayKardesim karnından karnından konuşma açık açık anlat ya da hiç konuşma doğru fikire her zaman saygı duyarım
- 4 ay
Senin kurduğun kelimeye karşılık olması gerekeni yapmış diyorum yani
Soran4 ayBende diyorum ki eşimin yaptığı normal mi ilk başta eğer normal se ben haketmisim o tokadi bana hak verenler de olmuş çünkü
- 4 ay
Şimdi açıklamayı sonuna kadar okudum bu işte bir şey var ben sna söylim
Soran4 ayNeyse kardeş ne dediğin belli
- 4 ay
Aynen öyle gizlice takip et fark ettirmeden
Soran4 ayYa sg git şuradan g... avat o çocuğu
- 4 ay
Azgını topla mal mal konuşma kardeşime yürüyor diyorsun bizde şüphen varsa takip et diyorız emin olmak için
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > Karım kardeşime biraz daha kal dedi bende üstüne mi çekeceksin dedim tokat atti kulağım çınlıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler