Bedelli askere gittim arkadaslar ben yokken esim annemlerde kalmıştı orada gizlice eşimi izlemiş çok güzel ve özel kadınsın benim için demiş bunu kayda almış esim bana gösterdi tabi 3 gün sonra evimize geldi geri esim annem kalp hastası diye ona söylemedi bana söyledi şimdi ne yapsam bilmiyorum oturdum hüngür hüngür ağlıyorum benim kardeşim nasıl böyle bir şey yapar diye annem kalp hastası arkadaşlar ondan elim kolum bağlı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
7 ayGerçekten çok zor bir durum, insanın eli ayağı bağlanır ama , Kavgaya gürültüye gerek yok, bir yabancı olsa dediğiniz gibi döver icabına bakardin ama kardeşin daha genç ve cahil bir insan hata yapmış ama olaylari kavga gürültüye dökmek olmaz şimdi , bir gün çekin bir kenara konusun birazda göz dağı verin , böyle bir durum tekrar tekerrür ederse mahkemeye hesap verirsin filan de , madem ki annenizin sağlık durumu engel oluyor ise en güzel böyle göz dağı verip olayın üstünü kapatmak olacaktır , aksi takdirde üçünüzde bu durumdan zarar görürsünüz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 7 ayEşi takdir ettim bunu sizinle paylaşmış olması güvenilir olduğunu gösteriyor. Ses kaydını alması çok iyi olmuş aferin ona. Kardeş 19 yaşında yani ergen birisi. O sebeple hata yapmıştır. Bence güzelce konuşun anlayın. Baktınız olmuyor iki tane çarpın yüzüne akıllansın. Uslanmayanın hakkı kötektir.
06 Yorumla
Soran7 ayİki tane muşta alayım tenha bir yere gotureyim birini ona vereyim birini kendim takayım sopa falan da alayım 2 tane dövüşmek istiyorum onunla ne düşünüyorsun
- 7 ay
Hayır bunu yapma içimden iyi şeyler geçmedi o hırsla sinirle biriniz iterseniz birinizi diğeri katil olur o vicdan azabını ömrünce yaşar. Diğeri de hapise gider. Beni dinleyin akıllı davranın güzelce konuşun ergen zaten evde kadın yoksa birden görüp ilgi duymuştur çocukça hisle ciddiye almayın, uyarın derse ben onu seviyorum vs iki tane çarpın yüzüne. Artık da muhattap olmayın.
Soran7 ayBu arada tenha yer dağlık değil sadece boş bir alan dövüşmek için demiştim
- 7 ay
Yok o esnada her şey olur yapmayın hırsınıza yenilip pişman olacağınız şeyler yapmayın insanca konuşun bakın anlayın. Yüzüne vurun.
- 7 ay
Anneniz kalp hastası etkilemeyin annenizi kendi aranızda çözün meseleyi.
Soran7 ayYüzüne vurun dedin ya onun için dedim o da bana vurur abim demez zaten o esnada esim bana pansuman yapar evde bence
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. evin içinde değil dışarda bir yerde döv yer misin yemez misin annenede serserilerin elinden aldığını söyle ağzını burnunu dağıtma da annen çok üzülmesin YA DA al bıçağı bi sünnet et bir daha kimseye yavşamasın yani benim başıma gelse ve annem kalp hastası ki öyle kardeşim demem dalarım evden kovarım kardeşlikten reddederim yüzünü görmem hayatımdan silerim
00 Yorumla
Gardaşım inanırım herkes herşeyi yapar. sen annenin Hatrı için huzurun için uzak dur bak eğer gidip vurup dövsen hem eşinden uzak kalırsın hem annen perişan olur ve çabası hapse girersin hayatın mahvolur yapman gereken şey uzak durmak ailenin yuvanı da uzak tutmak eşini o eve sokma o kardeşin olucak şahıstan uzak dur uzak tut
16 Yorumla
Soran7 ayKanka öldürmem ya sadece muşta falan sopa almak istiyorum tenha yerde birbirimizi dövelim istiyorum başka türlü hırsımı alamam
Soran7 ayŞikayet edemez tanıyorum onu elimde ikimiz de birbirimize vurucaz zaten
Soran7 ayHaklısın ama elime bir şey gelmez
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, bu gerçekten zor bir durum, seni anlıyorum. 😔 Ailenin içinde böyle bir olayla karşılaşmak hem üzücü hem kafa karıştırıcı olabilir. Öncelikle sakin kalmaya çalış; duygusal bir anda tepki vermek uzun vadede daha çok zarar verebilir.
Kardeşinle aranızdaki ilişkinin bozulması çok üzücü, ancak eşinin bu durumu sana açıkça anlatması ve kayda alması ona olan güveni pekiştiriyor gibi duruyor. Kardeşinle yüzleşme kararı alacaksan, bunu en sakin şekilde yapmaya çalış. Annene durumu anlatmak konusunda ise biraz daha düşünmelisin; onun sağlığı önemli.
Sana tavsiyem, bu süreci profesyonel bir destekle, belki bir aile terapistine danışarak yönetmen. Böyle hassas durumlarda dışarıdan objektif bir göz rehberlik edebilir. 🕊 Unutma, sen güçlü ve bu durumu çözecek birisin!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayYa cevaplarına falan baktım da sakın ileri gidecek bir hareket yapma. Öyle ringe çıkar gibi dövüşmene gerek yok. Belli ki karaktersiz bir kardeşin var senin dövmenle ne akıllanır ne de o söyledikleri geri alınır. Yaşanmış bir kere olayı kabul et ona göre davran bundan sonra. Onu ciddi şekilde uyar telefon et bence yan yana gelme çünkü hırsla kalkarsan zararla oturursun. Hem kendine hem ona zarar verirsin. Hem de annene. Bir de karına tabi. Bundan sonra eşinle onu aynı ortama sokmazsın yatıya falan da bırakmazsın. Zaten karın kendini bilen biriyse o da tersler velevki tekrar ederse.
04 Yorumla
Soran7 ayBir daha bırakmam da gitmez de zaten musta alıp 2 tane 2 de sopa ona verip 2 sini de kendim alıp dövüşmek istiyordum ama bilmiyorum tenha bir yerde birbirimizi morartana kadar dersini alir belki
Cevap sahibi7 ayKarşılıklı dövüşünce ne elde edeceksin bir de onun eline de silah aleti veriyorsun mn yak mısın? Yapma çocukça seyler kurgulama.
Soran7 ayDovuselim diye hani öldürmeyim diye o da beni sarssin diye
Cevap sahibi7 ayGerek yok. Güçlü insan kendi nefsine karşı durabilen insandır. Nefsine uyma.
7 aykardeşin olduğu için yapabileceğin şey az , sadece cenazede görüşme haricinde hayatından çıkartman en doğru davranış olur , sadece biz değil dünyada kabul gören biley değil , tartışma ve drek sil hayatından , zaman herşeyin üzerini örter , senşn işin zor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyuk gibi , ağlamakta da hakkısın valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAnnenin kalp hastası olmasını neden bahane ediyorsun anlamadım. Abin senin eşine karşı terbiyesizlik yapmış bu kabul edilemez bir durum ve hoş bir durum degil, sen bunu nasıl sindirebilirsin? Valla ben erkek kuzenlerimle büyüdüm knka bu olay bizim aile içinde olsaydı. Babam silahı çeker ö*****dü ya sen nasıl bu kadar sakinsin? Çok tuafsın oha
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayNeden aglıyorsun? Git dövsen canını alsan hakkın vardır.
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
7 ayKardeşinle konuşacaksın 19 yaşında daha ergen bu zamane çocukları gelişmior büyümüyor yetişmiyor maalesef önckiler kalmadı artık bu zaman da her şey oluyor olmaması gereken bu durum gibi her şey oluyor
01 Yorumla
Soran7 ayDövüşmek istiyorum onunla erkek erkege tenha bir yerde
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kardeş geçmiş olsun, valla ağzım dilim bağlandı. Bu durum olmaması gereken bir şey. insan kardeşine güvenmeyecek kime güvenecek. Yaa şunu bunu yap diyemiyorum beynim durdu. Eşeği suya göndermen gerekiyor gibime geldi.
00 Yorumla
7 ayDöversen kardeşin eve döndükten sonra annen kardeşini sonuçta görücek olayı anlatmak zorunda kalıcaksın ama dövmende lazım o da ayrı konu bilmiyorum kafam karıştı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Konuşmazsın evine almazsın olur biter yapacak başka bişey yok
13 Yorumla
Soran7 ayDiyorum 2 musta alayım birini ben birini o taksın sessiz bir yerde gece dovuselim istiyorum
Soran7 ayAklımdan o geçiyor ama
Eşin kayda aldığına göre öncesi de vardır onun sonrası da
15 Yorumla
Soran7 ayİllaki
Soran7 ayBir şey yapamamış izlemiş sadece srfsz
Soran7 ayNeyseee
Suratına iki tane patlatıp yüzleş bazen hayatta bazı kişileri elemen gerekir kardeşin de olsa dahi
00 Yorumla
7 ayYaptığıni yanına bırakma sen sustukça ilerlicek olay
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı. Elin kolun neden bağlı.. namuzsuz birisine hak ettiğini vermelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBizim mahalleden çocukları toplayayım, yalandan mevzu koparsınlar topuklarına atsınlar iki tane ister misin?
012 Yorumla
Soran7 ayBen 2 tane muşta alayım diyorum tenha bir yere gotureyim kardeşimi birini ona vereyim birini de kendim takayım dovuselim istiyorum
Soran7 ayBen delikanlı adamım eşit şartlarda dovuselim istiyorum konusucam o sirada yumruklasirken sinirimi alınca da eve birakicam bir daha da şeytan görür yüzünü
O dediğini yapmam mümkün değil annem kalp hastası ölür
Cevap sahibi7 ayBırak biz yapalım o zaman :D :D
Soran7 ayYok kanka benim eşime ve bana yaptı bu yanlışı ben sinirimi almak istiyorum rahat uyumam lazım
Cevap sahibi7 aySen bilirsin ama bu durumda eşit şart aranmaz, indir sopayı sonra bağla döv at acilin önüne bitsin gitsin.
Soran7 ayOyle olmaz şikayet eder
Soran7 ayAnnemin duysa kalpten öleceğini bilir benim duyurmak istemediğimi biliyor oe aslında
Cevap sahibi7 aySen bir gizliden çıksana o lafları sana yedireyim tek tek.
Cevap sahibi7 ayOlum gece gece başıma iş olma yemin ediyorum harcarım seni. Nerede yaşıyorsun söyle bakayım eğer bana yakınsan cidden çıkacağım gizliden.
Soran7 aySen söyle bakalım İstanbul mu
Cevap sahibi7 ayİstanbul'da mı yaşıyorsun? Bak cidden bu civarda yaşıyorsan çıkacağım gizliden ama sonra ağlamak yok.
Soran7 ayDonunu ağzimla siyiricam 😂abi yapma diye ağlayacaksın
Gizli Üye(25-29)7 ayEşin nereden anlamış çocuğun ona bu lafları kullanacağını?
117 Yorumla
Soran7 ayHerhalde kayidi mi açtı bilmiyorum öncesi var dedi
Cevap sahibi7 ayYani tam da o an kayıt alması falan bana normal gelmedi, hangi an ne şartlarda o lafları diyeceğini belirleyip almış gibi, kardeşini de dinle tek taraflı bakma hiçbir zaman
Soran7 ayElinde tel varsa almış olabilir ama neden böyle bir şey yaptı kardeşim işte esim bile kardeşime yavsasa onun böyle yapmaması lazım
Cevap sahibi7 ayKardeşine de sor, nasıl oldu olay peki? Çocuk tam söylerken esin durdurup telefondan kayıt düğmesine basıp devam etmesini mi istedi 😂
- 7 ay
Lan trol bu mk gerçek mi sandın sende
Cevap sahibi7 ayİnandırıcı değil zaten onu anladık
- 7 ay
afferim
Cevap sahibi7 ayİyi senaryo yazıyorsun demek ki ama bazı eksiklikler var
Cevap sahibi7 ayAna da kattığına göre ergen olduğunu iyice kanıtladın 😂
Cevap sahibi7 ayValla senin anandan böyle çocuklar çıktığına göre anana ve kendin dahil olmak üzere kardeşine de bak o zaman sorunun kimde olduğunu görürsün 😂
Soran7 ayHani trolldu soru 😂😂😂😂
Cevap sahibi7 ayHala troll zaten 😂🤣
Cevap sahibi7 aySstt hadi çekmeye devam et
Cevap sahibi7 ayBöyle geniş birinin olmayan karısına daha çok kişi dayar haklı millet
Cevap sahibi7 ayDimi bırak kafayı yemiş zaten şunun hareketlerine bak awq normal mi bu😂
- 7 ay
Değil delirmiş
- 7 ay
En mantıklı yorum
Gizli Üye(25-29)7 ayAgzni krmadinmi onun ağlayacagina ya da karın o bişey dememismi
01 Yorumla
Soran7 ayŞimdi öğrendim daha orada göstermedi elimde kalır diye
Gizli Üye(25-29)7 ayAynı şeyi bende yaşadım eşim öldürür diye söylemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayisim verdigin ilahi dinleyen kisi kullanici mi yorumu nerde ahlaksizca yorum mi yapmis soruna
05 Yorumla
Cevap sahibi7 ayaglama uzulme ya kardesine sert tepki ver gerekirse döv ve uzaklasin
Cevap sahibi7 aygercekten soru sahibine ahlaksiz seyler yazmis demek ki
Cevap sahibi7 ayevette kullanici adini vermis sonrada yorum yapan kendini gizliye almis ne hikmetse
Gizli Üye(25-29)7 ayBence dediğin mantikli alın elinize mustayi sen ondan hirsini al o da sana vursun ki şikayetçi olamasın bence karnına vur nefesi kesilir nefes kontrolü yap kendin için nefesini kesmesin sırtına yumruk atarsa
00 Yorumla
7 ayTrol sorudur umarim
13 Yorumla
Soran7 ayAllah şahit ki troll değil
- 7 ay
O zmaan diyecek bir şey bulamıyorum
Soran7 ayBende bulamadım işte ne yapsam annem duymadan onu düşünüyorum
- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
7 aysakin ol biraz mesafe koy
09 Yorumla
Soran7 ay2 musta 2 2 sopa alayım diyorum 2 sini ona 2 sini kendime vereyim izi çıkana kadar dovuselim istiyorum tenha birbalanda
- 7 ay
annen hasta imiş o yüzden sakin ol dedim anneniz üzülmesin diye ama nesafenizi de koruyun
Soran7 ayEvet en büyük korkum annem zaten o duymadan düşünüyorum ama bilmiyorum
- 7 ay
duymadan yapsan bile ya seni ya diğer kardeşini görecek darbe almış bir şekilde gerek yok bence abla gereken cevabı vermemiş mi zaten sen sadece mesafeni koru muhattap olma yeter illa zamanı gelir
Soran7 ayDoğru diyorsun yüzüne vurmasam da mı olmaz
- 7 ay
sen bilirsin ben sizi anlayabiliyorum hırstan içiniz içinize sığmıyor zorunuza gidiyor sen onu dövdükten sonra istemsizce bir soğukluk olacak anneniz fark edecek nedenini araştırmaya çalışacak allah göstermesin öğrenirse de üzülecek
Soran7 ayŞeytan görsün yüzünü ya da değmez ben ablama söylerim o konuşsun vunku görürsem döverim
- 7 ay
aynen öyle muhattap olmaya gerek yok
Soran7 ayAynen
Şerefsiz, karaktersiz, kanı bozuk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
7 ayKardeşinle bütün bağı koparacaksin
00 Yorumla
7 aySoru troll gibi geldi bana
00 Yorumla
7 ayyine biri hikaye yazmış
00 Yorumla
7 aydöv ya oglunu. akıllanmaz
00 Yorumla
7 ayAz p*rno izle lan oc
01 Yorumla- 7 ay
Gelirsem senin o avradını var ya
Gizli Üye(25-29)7 ayPeki Sen neden burada anlattın ki
14 Yorumla
Soran7 ayYaratıcı fikir beren olursa intikam için
Cevap sahibi7 ayUzak durun eve almayın onu
Soran7 ayAnnem kalp hastası olmasa gidip konusucam kavga cikaricam askerde falan dövseler bunu keske 6 ay gidecek bir kaç ay sonra
Cevap sahibi7 ayTamam
Gizli Üye(25-29)7 ayNeye ağlıyosun ya erkek ol biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayne eşi lan senin yaşın kaç daha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen olsam var ya onun anasını..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayKötü bir durum 🥺
00 Yorumla Zor bir durum
10 YorumlaKardeşini döv
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dövecekdin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 481 cevap paylaştı.
7 ayKulağını çek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGüzel senaryo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aykardeşin kaç yaşında
02 Yorumla
Soran7 ay19 yasinda pslk
Soran7 ayTamam
Gizli Üye(30-35)7 ayTebrikler kral
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayÇok zor durum
00 YorumlaBi güzel döv bence
01 Yorumla
Soran7 ayDiyorum ki 2 musta alayım birini ben takayım birini o taksın tenha bir yerde dovuselim
7 ayUzaklaşın ondan.
10 YorumlaNormal bence
10 Yorumlababa yok mu evde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKardesin kac uasinda
03 Yorumla
Soran7 ay19...
Cevap sahibi7 ayAskerden donunce agzina sic birdahada omur boyu gorusme evinede alma onu bunun telafisi affedilecek tarafi yok namusuna goz dikmis resmen kan bagi olmasi biseyi degistirmez hainlik yapmis
Soran7 ayHaklısın annem duymadan nasıl yaparım onu bilmiyorum ona iki üç kere vursam kanatsam bir yerlerini o da beni hirpalasa hiç sorun değil sinirim geçer en azından
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih