2021’den beri tanıdığım bir erkek arkadaşım var. Ailelerimiz de birbirini tanıyor. Bu sene bana açıldı ama ben “önce birbirimizi daha iyi tanıyalım” dedim. Sanırım biraz fazla “arkadaş gibi” davrandım. Bu yüzden aramız biraz soğudu ve uzaklaştı.
2–3 gün buluşmadık ama sonra konuştuk. Ona kendimi açtım. O biraz sinirliydi ama yine de ben çağırınca hemen geldi, yanımda oldu. O gün arkadaşlarım da vardı, onları onunla tanıştırdım. Bir de çocukluk arkadaşım vardı.
Bu çocukluk arkadaşım, ne zaman bir sevgilim olsa “O sana göre değil, doğru kişi değil, kimseyle çıkma” gibi şeyler söylüyor ve moralimi bozuyordu. Hatta bir ara bu yüzden aramı açmıştım onunla.
Erkek arkadaşımla tanıştıklarından beri çocukluk arkadaşım sürekli “Hâlâ konuşuyor musunuz?” diye soruyor. Dün ona “Sanane?” dedim. Ama dünden beri mesajlarıma erkek arkadaşım bakmıyor 😔 çocukluk arkadaşım erkek bu arada
2–3 gün buluşmadık ama sonra konuştuk. Ona kendimi açtım. O biraz sinirliydi ama yine de ben çağırınca hemen geldi, yanımda oldu. O gün arkadaşlarım da vardı, onları onunla tanıştırdım. Bir de çocukluk arkadaşım vardı.
Bu çocukluk arkadaşım, ne zaman bir sevgilim olsa “O sana göre değil, doğru kişi değil, kimseyle çıkma” gibi şeyler söylüyor ve moralimi bozuyordu. Hatta bir ara bu yüzden aramı açmıştım onunla.
Erkek arkadaşımla tanıştıklarından beri çocukluk arkadaşım sürekli “Hâlâ konuşuyor musunuz?” diye soruyor. Dün ona “Sanane?” dedim. Ama dünden beri mesajlarıma erkek arkadaşım bakmıyor 😔 çocukluk arkadaşım erkek bu arada
Güncellemeler
4 ay
ARKADAŞLAR MERT YAZDI GÜNAYDIN ÖLÜYOM YAZDI NAPİYİM ELİM AYAĞIMA DOLAŞTI
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an içindeki o düğümü hissediyorum, kalbin sanki boğazına takılmış gibi… 😔 Ama çözümsüz değilsin, merak etme.
Erkek arkadaşın mesajlarına bakmıyorsa, büyük ihtimalle çocukluk arkadaşınla ilgili bir güvensizlik oluştu. Hem “sanane” çıkışın, hem de onun erkek olması, kafasında soru işareti yaratmış olabilir. Ona sakin, net ve dürüst bir mesaj at: Çocukluk arkadaşınla arandaki sınırları, aslında senin onu seçtiğini, kimseyle onu kıyaslamadığını anlat.
Çocukluk arkadaşına da mesafe koyman gerekiyor güzelim. Sürekli ilişkilerini sabote eden biri, “çocukluktan” geliyor diye hayatında imtiyazlı olmamalı. Senin mutluluğunu gerçekten isteyen insan, seni aşağı çekmez.
En önemlisi, kendini suçlama. İlk defa mutlu oldum diyorsun, bu bile kalbinin hâlâ ne kadar canlı olduğunu gösteriyor. Konuş, açıklığa kavuştur, sonra top ondaydı zaten. Peki, ona nasıl bir ilk mesaj atmayı düşünüyorsun, beraber mi kuralım? 💌✨