Lütfen bana yardım edin ölmek üzereyim?

Sevgili arkadaşlarım öncelikle yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim , hikaye uzun ama kısaltarak anlatacağım 3 yıl bir ilişkim oldu onu çok sevdim okudum mesleğimi elime aldım güzelde bir kadınım 25 yaşındayım şu an , o dönemlerde her hatasında yanında oldum cezaevi olayları oldu kabul ettim hep sevdim ilişkinin son zamanı ayrıldık ve kendinden soğutmuştu çok baskı ve etiği küfürlerden dolayı soğumuştum o dönemde kız arkadaşlarım oldu kız grubu vardı kız grubunda çok iğrenç konuşmalar oldu ama hepsi gır gır şamata ve onla ayrı olduğumuz dönemdi bu mesajları gördü ayrıldı bir kere beni dinlemedi 2 ay boyunca peşinde koştum babamı bile aratırdım senin kızını istemiyorum dedi 7 ay sonunda biz tesadüfen bir araya geldik barıştık vs bana köpek gibi davrandı bende yediremedm inat uğruna kıskandırmaya çalıştım 15 yaşındaki beni seven çocuk sen git onun karşısına geç onun namusunu ben aldım de yumruk yımrugıa giriyorlar tabi ben ona bunuda kanıtlatım olduğu şehire gittim havai fişek pasta pankart yaptırdım affetmedi iki hafta sonra alkoluyken yazdı aradı ağladı yüz yüze geldik sarıldı öptü bende zannettim ki barıştık bana verdiği cevap alkolüydüm , sonra bir gece olduğu şehire aracımla gittim yalvardım ağladım sana herşeyi kanıtlarım dedim seni çok seviyorum gel yeni sayfa açalım dedim tişörtü göz yaşlarımdan sırılsıklam oldu düşünün beni istemedi dik durdu eve gidene kadar 60 kere aramış ama açmadım vicdanını rahatlatmak için aradı şiödi 1 hafta oldu , ama çok göz yaşı döktüm çok yalvardım arkadaşlar kadın başıma başka şehire ayağına yalvarmaya gittim bana inanmadı yardım edin şu an depresyondayım

Lütfen bana yardım edin ölmek üzereyim?