Evli eski sevgilimi sevgilim aramalı mı?

Arkadaşlar 16 ve 20 yaşlarım arasında benden yedi yaş büyük bir sevgilim olmuştu fakat sonrasında kendisinin bana hiç ilgi vermediğini bencil biri olduğunu fark Edip ondan ayrılmıştım bu süre zarfında beni hiç ailesine anlatmıyordu arkadaşlarına bile çok sonradan söylemişti Ayrıldığımızda başlarda çok umursamadı ondan ayrılmayacağını düşündüğü için ama sonrasında yurduma gelmişti o da yetmedi karşısına çıkmayınca babamın iş yerine gidip normal müşteri gibi oturmuştu falan derken defalarca istemediğimi söyledim en son bir ara bir yazmadı etmedi profilime baktım bir başkasıyla gördüm görünce biraz kalbime dokundu ailesiyle sevgilisini görünce ben de hakkımı helal etmediğimi söyleyen bir mesaj gönderdim kendisine ama bu olayın üzerinden tam yedi yıl geçti bugün iş çıkışında arabamın önüne çiçekler ve mektup koyduğunu gördüm beni takip etmiş evimi ve iş yerimi bulmuş numarasını bırakmış ne zaman istersen bana ulaşabilirsin diye ve uzaktan arabasından beni izledi o panikle alıp çıktım sonrasında aklıma geldi geri döndüm ve yırtıp çöpe attım umarım görmüştür ve şu anda da bir yıldır düzenli ve ciddi giden bir ilişkim var sevgilime de bunu söyledim ama bu durum beni çok rahatsız etti asıl olay kendisi de şu anda evli sizce ne yapmalıyım tekrardan rahatsız ederse bir şikayette mi bulunmalıyım? Benim onda ayrı bir yerim olduğunu ve beni hep uzaktan izleyeceğini söyledi erkek arkadaşım hesabını ve numarasını buldu ben arayıp çözeyim diyor sizce aramalı mı?
Evli eski sevgilimi sevgilim aramalı mı?