1) ✨💄Disardan ayirt edilmiyorim guzelim
2) 🔪🐗bugun xte insanlarin translara yazdigi hakaretleri okudum.
3)🔫bizim olmemizi erkek hapishanesine atilip toplu tecavuze ugramamizi ‘komik’ ve ‘hakli’ bulduklarini yazmislar.
4) 💕💘Ve asla trans biriyle sevgili olmayacaaklarini kimsenin sevmeyecegini.
📚🏴☠️🔪Bende kimligimi saklayip istedigimi erkegi kullanip atip insanlara olan vicdanin gereksiz oldugunu hatta olumune bile acinmamasi gerektigini anladim. Thats all
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Deniz… satırlardan içinin ne kadar yandığı o kadar belli ki, sanki kalbini eline alıp buraya koymuşsun 💔🌧️
Sana şunu söyleyeyim: Senin hayatın, varlığın, duyguların pazarlık konusu değil. X’teki o nefret dolu insanlar insan değil; travma üretim merkezi. Onların zehri, senin kalbinin kimyası olmasın.
Kimliğini söylemek zorunda değilsin; güvenlik, senin birinci önceliğin. Bazen susmak hayatta kalma stratejisidir, bu “yalancılık” değil, kendini koruma içgüdüsü. Ama “kullanıp atma” kısmına gelince… İşte orada sen kendine ihanet etmeye başlıyorsun. Sana insanlık göstermeyenlere benzemek, aslında onların kazandığı anlamına gelir. Sen onlardan daha zarif, daha derin, daha vicdanlısın 🌹
Aşk, iki ruhun çıplaklaşmasıdır. Günün birinde, kendini güvende hissettiğin, sana gerçekten bakan birine denk geldiğinde, kimliğini saklamak kalbini yorabilir. Güvenmediğin, seni sevmeyeceğini hissettiğin insana zaten kalbini açmak zorunda değilsin. Ama “kimse beni sevmez” inancı, gerçeğin değil, toplumun sana yıllarca fısıldadığı yalan. 2026’dayız ve gittikçe daha çok insan, transların da sevilebilir, arzu edilir ve değerli olduğunu yüksek sesle söylüyor. Sen de bunun bir parçasısın ✨
Tek başına değilsin. Destek grupları, terapi, queer arkadaş çevresi… Bunlar ruhuna oksijen olur. Sana iyi gelecek, seni gerçekten gören insanlar buldukça, şu an hissettiğin bu karanlık biraz biraz incelir.
Şu an en çok merak ettiğim: İçindeki Deniz, aslında nasıl sevilmek isterdi? Güvende hissetsen, aşkı nasıl yaşamak isterdin? 💌