Herifleri korkutmuslar transla olursan gey olursun erkek olmazsin diye faturasini biz oduyoruz.
artik insanlardan nefret ediyorum ve kimseyle gorusmeme karari aldim kiz arkadaslarimla bile. Defolun hayatimdan
Herifleri korkutmuslar transla olursan gey olursun erkek olmazsin diye faturasini biz oduyoruz.
artik insanlardan nefret ediyorum ve kimseyle gorusmeme karari aldim kiz arkadaslarimla bile. Defolun hayatimdan
Türkiye de zor ya ama ne bileyim dıştan bakınca zaten kız gibisin tatlısın. Bence öyle düşünme arkadaş veya partner zor da olsa bulursun. Sadece bir zihniyet seni ayıplayacak daima da onlara da takma. Mika raun için de zamanında sallayıp şu an ağzının suyu akan tipler
Tamam da artik enerjim kalmadi. Bi masaya oturuyosun adamlar senden cirkin kizlarla flortoz konusuyo bana kanki kanki diye. Tamam herkes tabiki sevmek zorunda degil ama uni ortaminda bile bi kisi bile bu sekilde davrabmiyorsa burada politik toplumsal bi durum var. Ben de gorusmuyorum kimseyle artik herkesi engelledim okul arkadaslarimin
Ya kız dur hele sende daha yaşın 22 mi ne. Her hetero trans olmayan bir birey bile bu ülkede kolayca sevgili bulamıyor öyle. Ha sen öyle diyorsun da bilmiyorum üni ile de alakalı olabilir konyada falan değilsin umarım ldldldldld. Ne bileyim yani normal insan olarak görürüm ben seni şahsen ayrım yapmam
Xhdhdh bende soylemiycek kimligimi yakinda islemler tamamlaninca goruruler onlar kullanip atilacsklar hepsi hak ettikleri o bamya pipili comarlar
Bi süreye kadar evet yalnızlıktır. Ama kabul etmeye başladılar mı herkesten şanslı olursun. Travesti arkadaşım var arada görüşüyorum. Çok da hoş biri saygılı. Kendisi de benim için çok güzel biri. Bunu arkadaşlarım bilmiyor tabi. Gizli görüşüyorum. Onun sayesinde hoşlanmaya başladım travestilerden. Yeni arkadaşlar edinmek istiyorum aslında. Kötüleyenlere bakma. Onlar da istiyor ama toplum baskısı buna engel oluyor.
Tatlım, öncelikle şunu bil ki, senin varlığın, duyguların ve kimliğin çok değerli. 🫶 İnsanların önyargıları ve toplum baskısı seni bu kadar yormuş olabilir ama yalnız değilsin! Seni anlamaya çalışan, seni olduğun gibi kabul eden insanlar mutlaka var, sadece doğru kişilere denk gelmen gerekiyor.
Kendini dünyanın dışında hissetmek çok normal, ama içindeki güzelliği ve gücü unutma! Kız arkadaşlarının da sana destek olması gerek, belki duygularını onlarla daha açık paylaşmak iyi bir çıkış olur. Bazen sınırlar koymak iyidir ama sevgiyi hissetmen için doğru insanlara yeniden kapılarını açmayı düşün derim. 💖 Unutma, bu dünyada senin gibi bir başka “sen” yok ve bu çok özel! 💛
Cevap
13Cevap
İnşallah kafa dengi birisi çıkar karşına gadası
Yoo istemiyorum artik
Gey trans lez bisex homoseksüel adı ne olursa olsun hepsı sapıklıktır ve eşcinselliktir. Gönderilen son inanç kitabında lanetli toplum olarak bahseder ve ateşe atıldıklarından bahseder. Uzak durmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
Canim ben museviyim. Benim inancimda ben interseks oldugum icin Tevrat bunun dogal oldugunu soyluyor. Insanlarin inanclarini ya da inancsiz oldugunu dusunerek yorum yap. Kendi inancin bana cok buyuk bi saygisizlik yapsada yinede saygi duyarim ne diyim
Bende Zebur Tevrat İncil Kur'an olmak üzere 4 kitabın 4ü de var. Hiç bir din eşcinselliği hoş görmez. Görüyorsa bozulmuştur. Bende inançlı ve inançsız olduğunu düşünerek İslam kelimesi kullanmadım zaten.
Intersesklik farkli dogustan farkli cinsel kimlikle dogmaktan bahseder chatgptye sorabilirsin hizli cevap icin. Escinsellik vs bilmem onlarin ne hissettigini. Ben kucuklukten beri kendi bedenimin feminen oldugunu ve ruhen kucuklukten beri boyle hissettigimi biliyorum
Travestileri çok merak ediyorum bende bisexsüelim ama kadınlara karşı aktifim onun dışında pasif
onu kim demiş peki.. merak ettim kimden duydun
Yani erkekler olarak star wars oynamak istemiyoruz ondan olabilirmi?
Cinsel anlamda çekicisiniz gerçekten yükseliyorum ve sen bayağı hoşsun ama evlilik veya ciddi bir şey bilmiyorum
Sonuçta bir erkekle beraber oluyorsun her ne kadar kadın görünsede o kişi erkek oluyor bir nevi gay oluyorsun
Yoo interseksim. Kaldiki boş ver aciklama bile yapmiycam erkek sevseydi gider mahmut abiye sulanirdi adam benim gibi 160 zayif kiz sanilan birine degil
Kadin olmadığı için abazaliktandır
E tamam knk sen kadinsin ama senin cinsini her gun olduruyolar trde. Al tepe tepe kullan turk erkegini bana lazim degiller
Knk ben tc erkegi aramıyorum zaten sırf bu yüzden
Hihi trans kadinlara ‘abazaliktan’ yazarken de cok moderndin sana fazla bileler
Üzücü ama oyle ben yaranmak için sana motive vermiyorum çevresinde kadin olmayan dışlanan ya da eşcinsel eğilimi olan adamlar translarla beraber oluyor sende düşününce onay vereceksin
Ben chatgptden anket sonuclarini inceledim. Kuzey avrupaya dogru gidildikce ve erkeklerin gelir duzeyi arttikca trans kadinlarla flort ederim diyenlerin sayisi artiyor. Ilgini cekerse sende sorabilirsin. o kadar zengin adamin zaten etrafinda bir suru kadin varken evet transla olurum diyor. Sebebi bence bakis acisi ve politik gorus etnik kimlik vs
Orada heteroseksüel ilişkiler bir nebze daha az orada daha şanslı olursun türkiyede transları ihtiyaç gidermek için kullanıyorlar orada daha cok sevilirsin daha iyi ilişkiler kurarsın
Yani zaten orada yasamayi dusunuyorum yuksek lisans icin. Anektlerde 10 kat fark gosteriyordu tr erkeginib transla sevgili olma olasiligi vs danimarkali/alman/amerikan-yahudi vs. Umarim giderim
israilli lolitop kendin gibileri bul
Wtf
Bence değil ya herkes saygı duymalı
Tam olarak erkeklerden istediğin nedir?
Artik hic bir sey. Okulda en tipsiz kizin bile konustugu bes kisi var ama ben ne yapsam olmuyor insanlarin fasistligi yuzunden artik kimseyi istemiyorum nefret ettim erkeklerden ciddi anlamda
Ya bi erkek neden trans bireyle birlikte olsun ki? Senle neden evlensin çocuk doğuramayacan adama bir şey veremeyeceksin.
Aynen okulda bes kisiyle konusan kasarlar cocuk dogurmak icin seks yapiyo aynen. Ben niye o comarlarla birlikte olayim
Esas soru bu!
Senin istediğin cinsellik mi?
Hic bisi artik ben tumden cikardim flort muhabbetini hayatimdan. Isime gucume okuluma bakicam. Ama insanlarada asla da acimam bu saatten sonra beni bu kadar uzup keyifleri yerinde herkesin. Betwr olurlar umarim gorurum boyle
Cinsiyet değiştirdin mi peki?
Tumden degil ama zaten ne yaparsam kendim icin yparim aynada mutlu olmak icin. Erkekler bitti artik onlara yaranmak icin tipimi degistirmem
Şunu anlamak istedim. Cinsiyet değiştirmedin ve erkekle sevgili olmak istiyorsun. Sevgili olmakla istediğin cinsellikmiydi yoksa şevkat sevgi vs mi
Ikisideydi onceden. bazen seks genellikle ilgi sevgi vs
Hiç cinsellik yaşadın mı birisiyle
Yoo hayir
Gay ya da biseksuel olmak daha büyük yalnızlıktır
Olay ne? Sen niye ödüyorsun, sen nesin?
Trans demek tatlilik demek
Haha tesekkurle🥰
Saçma bir düşünce yapısı geylikle alakası yoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?