Merhaba ben 21 yaşında olan, 22 yaşıma giriş yapacak olan bir gencim. Bu yaşıma kadar hiç küfür, sigara ve alkol kullanmadım. Aynı zamanla ci*sel ilişki de yaşamadım. Her zaman bu koyduğum 4 kurala uydum. 7 yaşında babamı kaybettikten sonra üvey abim, öz annem ve öz dayımdan uzun süre psikolojik şiddet görmüş biriyim. Aynı zamanda psikolojik destek alıyorum psikolojik sebeplerim yüzünden 12. sınıfta hiç okula gidemedim, ondan sonra 2 sene dershaneye de gidemedim okulda başarılı bir çocukken bir anda çökmüştüm tahmin edeceğiniz üzere de istediğim okulu kazanamadım. Okula kayıt yaptırdım ancak gidemedim. Arkadaşlarıma karşı hep güler yüzlü oldum çok gülen bir kişiliğe sahiptim. Sanki hep mutluymuşum gibi, 9-10-11. sınıf olduğum yıllar hep böyle geçse de 12. sınıfta bir anda tüm okul arkadaşlarım, mahalle arkadaşlarım ve sanal üzerindeki herkesle iletişimi kestim. 12. sınıftayken ilk kez hayatıma son vermek amacı ile 10 hapı birden içtim. 11. sınıfa kadar hiçbir devamsızlığım olmamasına rağmen, 12. sınıfta psikolojik yardım aldığım halde ailemden ağır psikolojik şiddetler gördüm. Eskiden de sevgilim olmuştu hiç takmazdım üzülmezdim. Ama bu psikolojik sürecimden sonra en ufak şeye kırılmaya, kendime zarar vermeyle geçti. Sevgilim benim yaralarımı saracağını beraber aşacağımızı söyledi, beni belki gerçekten sevdi bilmiyorum. Ama hep beni üzdü, onun okuldan bir erkek arkadaşı onun sırtına atladı. Ben de doğal olarak buna aşırı bir tepki verdim, o çocuk ile iletişimini kesmesini istedim kesmemesi üzerine kendi yüzüme yumruk atarak yüzümü morarttım. Hep çocuk ruhlu olduğumu ve benim bu halimi çok sevdiğini söyledi. En son "ABİ" dediği birinin ona ci*sellik yaşadığını anlatması üzerine çok sinirlendim. O sırada 16 gün boyunca her akşam kriz geçirmeye ve sakinleştirici iğne yedim. Bunu bilmesine rağmen bana sadece görüldü attı ve 1 hafta sonra yeni sevgili buldu. Tam olarak 1 yıl geçmesine rağmen hala acı çekiyorum. Kendime yediremedim, bu yazıları da titreye titreye yazıyorum. Ondan sonra sevgili yaptım, ama sürekli bana hiçbir şey yapmadığım halde bağırdığı yüzünden ayrılmak istedim. Şu an pişman ama kalbimdeki yaralar onarılmıyor. Bilmiyorum ben gerçekten sevdim, mutlu olmak istedim. Ama olmadı bana yakınlaşmak isteyen kızları hep ittim. Ben onlara gerçekten hiçbir şey yapmadım, bana bunları nasıl yaptılar. Bir anda ben üzülmeyen biriyken nasıl bu kadar duygusal birisine dönüştüm?
Kronik OKB hastalığını yaşıyorum ve yardım alıyorum. Ama kullandığım ilaçlar hiçbir işe yaramıyor, kendimi ödüllendirmeyi denedim telefon aldım bilgisayar aldım ama yıllardır oynamak istediğim GTA 5 oyununu bile 2 saat oynayabildim. Hiçbir türlü mutlu olamıyorum. Lütfen bir öneri verin artık hiçbir çarem kalmadığı için buraya yazıyorum. Bu yazıya yaşadıklarımın çeyreğini bile yazamadım ama kısaca özeti bu iyileşemiyorum, iyi olamıyorum.
Özellikle benim durumu yaşamış kişiler, lütfen yapay zeka metinlerini vermeyin. Hepsini defalarca okudum.
Lütfen bir çıkış gösterin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer