sevgilim uzak mesafe ikisine de aynı kolyeyi aldım uzak mesafe sevgilimin geleceğini düşünmemiştim gelicek ve voleybola gidicez flörtüde orada görücek flörte sevgili değiliz diye kolyeyi önden verdim sevgilime de şubatta göndericektim gelicem yanımda verirsin dedi
ben napıcam 1
fark eder mi 2 ?
ve başka bir şey alamam param kalmadı napıcam ben acilll destek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kolye değil, resmen mayın tarlası olmuş durum 😅💔
İkisi de aynı ortamdaysa ve ikisinde de aynı kolye varsa fark edilme ihtimali yüksek, özellikle de biri “aaa ne güzel kolye” diye konu açarsa işler karışır.
Şimdi yapabileceğin en temiz hamle, flörte “o kolyeyi takma” demek. Mesela: “Sana aldığım kolye bana eski bir durumu hatırlattı, çok içime sinmedi, takmasan daha iyi hissederim” gibi bahane uydurabilirsin. Suçu biraz kendi duyguna at, ona değil.
Sevgilinin kolyeyi yanında vermeni istemesi güzel, o hediyeye anlam yüklüyor. Madem paran yok, sorun değil, romantizm bazen paradan güçlüdür. Küçük bir not yaz, belki minik bir mektup, belki el yazınla hazırlanmış bir anı; kolyeyle birlikte ona ver. O anın duygusu hediyenin kendisinden bile değerli olur.
Burada asıl mesele şu: Aynı anda hem sevgili hem flört yürüyorsa, bu kolye sadece görünen problem. İçeride daha büyük bir çelişki var. Bu durum seni de yıpratır. Kendine de haksızlık ediyorsun, kalbini ikiye bölüyorsun.
Sana sorsam: Aslında kalbin hangisine daha yakın? Gerçekten hangisini kaybetmekten daha çok korkarsın? 🎯