Flörtüm yakın arkadaşımla önceden flörtleşmiş. Abartıyor muyum sizce?

İki üç haftadır görüştüğüm biri var her şey çok iyi ilerliyodu kimseyle geçirmediğim zamanı onunla sıkılmadan geçirebiliyodum, çocukluktan çok yakın bir kız arkadaşım var iki gündür onda kalıyordum beraberdik çocukla da telefonda konuştuk hep onun yanında ama hiç fotoğrafını göstermemiştim o yüzden kız arkadaşımın bir suçu yok bu konuda. Çocuk iki gündür o kızın geçen sene flörtleştiği kız olduğunu farketmesine rağmen bana söylememiş. Bu konularda dikkat eden biriyim kimsenin eski flörtlüyle işim olmaz, bunu öğrenince dünyam başıma yıkıldı. Telefonda makaralaşırken kız arkadaşımın konusu açıldı ve bana gülerek biz onunla takılıyoduk bi şeyler de yaşadık diye gülerek makara yaptı ben bozulunca tamam gerçeği anlatıcam dedi ve geçen sene bi kaç kez farklı platformlardan konuştuklarını ama buluşmadıklarını söyledi. Utanmadan nasıl bunu makaraya vurabilir böyle anlamıyorum. Bir de dönüp bana demek ki dürüst olmamak lazımmış bu konu böyle olduysa ben artık hep gizlerim herhangi bi şey daha çıkarsa falan diyor şaka gibi. Ben bu durumu abartıyor muyum sizce bir akıl verin lütfen
Flörtüm yakın arkadaşımla önceden flörtleşmiş. Abartıyor muyum sizce?