Sevgililer Günü Sevgililer Gününde KS’de olacak mısın ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Meşgul mü olacaksınız, yoksa siteye uğrar mısınız?KSKS Aşkınız ne kadar hadi bakalım? Güncellemeler1 yıl Ss🚨 Sevgililer Gününde KS’de olacak mısın ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet olacağım 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl O gün burası dahil sosyal medyadan uzak durmaya çalışacağım ama ilişkim olduğundan değil (ki yok zaten) paylaşılan şeyleri görmemek için :D 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Haydaaa neden ki mine13 1 yıl İmreniriz falan hiç gerek yok :D Soran 1 yıl Başkalarının mutluluğuyla mutlu olmak gerekkkk Soran 1 yıl Ben hiç rahatsız olmam öyle şeyden gerçi bu kadınlarda olan bir şey demem mine13 1 yıl İmrenmeyi kıskanma anlamında söylemedim zaten Soran 1 yıl Kıskanmam ama canın çeker diyorsun mine13 1 yıl Aynen
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Her gün gibi olacak. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıradan bir gün Biscolatagirl 1 yıl Evett
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Tüm gün meşgul edicek birileri yok :D her zamanki kadar girerim 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet klasik bir sevgililer günü olacak 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 394 cevap paylaştı. Burdayz 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl kafama goree 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Her zaman ki gibi Yorumla yarenimsii 1 yıl evet Yorumla
Bohçacı_kızzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Evet aşkım 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Aşkım bana mı KS ye mi khhk Yorumla Bohçacı_kızzzz 1 yıl Sana Yorumla Soran 1 yıl Ooooo 2 xper fake hesap mı kblbkb Yorumla Bohçacı_kızzzz 1 yıl Bana sevgililer gününde ne alican Yorumla Soran 1 yıl Haha şimdi anlaşıldı bıhııhho hediye için her şey Peki hangi hediye mutlu ederdi seni Yorumla Bohçacı_kızzzz 1 yıl Bilmem hiç düşünmedim Yorumla Soran 1 yıl Ben espri yaptım …. Çok naziksin teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Küsme Yorumla Bohçacı_kızzzz 1 yıl 😞😞 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet olacağım
O gün burası dahil sosyal medyadan uzak durmaya çalışacağım ama ilişkim olduğundan değil (ki yok zaten) paylaşılan şeyleri görmemek için :D
Haydaaa neden ki
İmreniriz falan hiç gerek yok :D
Başkalarının mutluluğuyla mutlu olmak gerekkkk
Ben hiç rahatsız olmam öyle şeyden gerçi bu kadınlarda olan bir şey demem
İmrenmeyi kıskanma anlamında söylemedim zaten
Kıskanmam ama canın çeker diyorsun
Aynen
Her gün gibi olacak.
Sıradan bir gün
Evett
Tüm gün meşgul edicek birileri yok :D her zamanki kadar girerim
Evet klasik bir sevgililer günü olacak