Tatil & Seyahat Kurban bayramında seyehat edecek mısınız? imkansiz53 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bayram tatılıne gıdekler nerden nereye gıtceksınız Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl ... Kurban bayramında seyehat edecek mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır Kayseri'de olacağım gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Hayır etmem 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 807 cevap paylaştı. Evden cikmicam belki sahile gider dolaniriz cocuklari lunaparka götürürm o kadar akrabalar memlekete gitti 1 5 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Nerde yasıyosun.. Neresı memleketınn Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Amasya😃 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Nerde yasıyon Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😃neden ilgilendin Yorumla imkansiz53 +1 yıl Merak ettım Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Çok bolca sıkça işten eve evden işe seyahat düşünüyorum. Bayram bizim neyimize :) 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Herkes bize gelecek 😂 Bana bir yurt dışı bileti ayarlayın 😂🤣 1 0 Yorumla
talyaaaaaaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evet. Kendim İsvecte yaşıyorum ailemin yanına Eskişehir'e gelicem 2 3 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Sıla yoluu Yorumla talyaaaaaaaaa +1 yıl Evet Yorumla imkansiz53 +1 yıl Yolunuz acık olsun kazasız belasız Yorumla
AccismuS Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazen yatağımın sol tarafında, bazen de sağ tarafında olacağım. Zaman zaman salonda da olabilirim. Benim tatil planım.. 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Yine mi 9 gün bu ne la çalışın dünyaya tatil yapmaya gelmediniz 0 1 Yorumla HBsrr +1 yıl Bu nasıl bir tembelliktir habire tatil de tatil Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır Kurban bayramında bir yere seyahat etmeyeceğim 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 3 günden sonra motora atlayıp gezerim çoktandır dısarı da yatmamıştım zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim evde vantilator karşisindan ayrilmama mevsimim gelmistir. Hicbir yere gitmiycem. Oda bile değiştirmiycem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır etmeyeceğim evde olurum büyük ihtimalle belki Ağustos eylülde 1 2 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Hamgı ıldesın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yurt dışı Yorumla
karamqurme Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Annemlerle oluyorum genelde gene orada olacağım 1 1 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Nerdesın mereye gıdıyosun Yorumla
RaraAnka Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evde olucam büyük ihtimal ya da adanaya gidicem 1 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kastamonuya gidicem inşallah kaza bela olmazsa 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır tatil yapmayacağım 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. Çalışırım heralde bilmiyorum. 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Galiba yurt dışına çıkıcam bi kaç günlüğüne 1 0 Yorumla
innciii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Biletler çok pahalı ama evet 0 3 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Nerden nereyee Yorumla innciii +1 yıl Urfadan İzmir’e Yorumla imkansiz53 +1 yıl Evet cok pahalıdır Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Bayramdan sonra Seyehat edecez nasipse 0 1 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Nerden nereye Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bayramda ailemle beraber evimde olacağım 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. etmicem 1 0 Yorumla
Tugsem38 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Hayir yazı ipliyoruz 1 1 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Hayırlısı ınsallah Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evden eve😂😂😂 0 6 Yorumla avicenna90 +1 yıl Ve kavurmadan kavurmaya😂🤪🙈 Yorumla imkansiz53 +1 yıl O nasıl oluyo bee:)) Yorumla avicenna90 +1 yıl Valide, kayın validee ve binimum benzetmelerden bir demet😂 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Omrumu yedun bısee anlamadum:)) Yorumla avicenna90 +1 yıl Gelin değilsin anlayamazsın😂😂😂😂gelinleri alalım şu köşeye eminim hepsiii anladı😂😂😂 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Hayırlısı olsun fıyelm ozöan sen zordasın Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 630 cevap paylaştı. Köye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır Kayseri'de olacağım gadası
Hayır etmem
Evden cikmicam belki sahile gider dolaniriz cocuklari lunaparka götürürm o kadar akrabalar memlekete gitti
Nerde yasıyosun.. Neresı memleketınn
Amasya😃
Nerde yasıyon
😃neden ilgilendin
Merak ettım
Çok bolca sıkça işten eve evden işe seyahat düşünüyorum. Bayram bizim neyimize :)
Herkes bize gelecek 😂
Bana bir yurt dışı bileti ayarlayın 😂🤣
Evet. Kendim İsvecte yaşıyorum ailemin yanına Eskişehir'e gelicem
Sıla yoluu
Evet
Yolunuz acık olsun kazasız belasız
Bazen yatağımın sol tarafında, bazen de sağ tarafında olacağım. Zaman zaman salonda da olabilirim. Benim tatil planım..
Yine mi 9 gün bu ne la çalışın dünyaya tatil yapmaya gelmediniz
Bu nasıl bir tembelliktir habire tatil de tatil
Hayır Kurban bayramında bir yere seyahat etmeyeceğim
3 günden sonra motora atlayıp gezerim çoktandır dısarı da yatmamıştım zaten
Benim evde vantilator karşisindan ayrilmama mevsimim gelmistir. Hicbir yere gitmiycem. Oda bile değiştirmiycem
Hayır etmeyeceğim evde olurum büyük ihtimalle belki Ağustos eylülde
Hamgı ıldesın
yurt dışı
Annemlerle oluyorum genelde gene orada olacağım
Nerdesın mereye gıdıyosun
İnş etmek zorunda kalmam
Evde olucam büyük ihtimal ya da adanaya gidicem
Kastamonuya gidicem inşallah kaza bela olmazsa
hayır tatil yapmayacağım
Köye gidecez kurban kesmeye
Böyle bir bayramımız yok
Çalışırım heralde bilmiyorum.
Galiba yurt dışına çıkıcam bi kaç günlüğüne
Biletler çok pahalı ama evet
Nerden nereyee
Urfadan İzmir’e
Evet cok pahalıdır
Bayramdan sonra Seyehat edecez nasipse
Nerden nereye
Evet bilet aldım
Bayramda ailemle beraber evimde olacağım
Hiç bir şey yapmayacağım
Gelsin mesailer..
Yok.
etmicem
hayır
Alanyaya
Hayır etmeyeceğim
Hayır
Hayır
Hayir yazı ipliyoruz
Hayırlısı ınsallah
Evden eve😂😂😂
Ve kavurmadan kavurmaya😂🤪🙈
O nasıl oluyo bee:))
Valide, kayın validee ve binimum benzetmelerden bir demet😂
Omrumu yedun bısee anlamadum:))
Gelin değilsin anlayamazsın😂😂😂😂gelinleri alalım şu köşeye eminim hepsiii anladı😂😂😂
Hayırlısı olsun fıyelm ozöan sen zordasın
Hayır.
Sanırım Anıtkabir e giderim
Yurt dışına çıkmak istiyorum ben
Evet
Gitmiyorum yalnızım
evde yatcam iste ya
yo yatcam
Yok evdeyim
Köye