Sanıyorum hayatımın tam olarak önemli kararlarından birini alacağım bir dönemdeyim fakat piskolojim sandığım kadar güçlü değil. Devam eden bir ilişkim var her ilişki gibi pürüzleri var. Elimden geldiği kadar elimde tutmaya çalışsamda elimden kayıp gidiyor. Sevgilimin şöyle bir sözü oldu zorlayarak nereye kadar götürebillirsin ki? Sanırım ayrılıktan korkuyorum. Neden böyle olduğunu bilmiyorum. Bu konuyla alakalı piskolojik destekte aldım. Hatta sevgilim ile bir kez ayrıldık. Sonrasında tekrar bir araya geldik bu süreç 2 senedir devam ediyor. Gerçekten geldiğim bu noktada objektif bakamıyorum. Panik içindeyim. Sorunumun kaynağı sanırım ayrılıktan korkuyor olmam. 27 yaşındayım ve ilk ilişkim. Ciddi olduğunu düşündüğüm için bu kadar zorlandığımı düşünüyorum. İş hayatım, Akademik kariyerim, Aile hayatım gayet güzel devam ediyorken üstesinden gelmekte zorlandığım bu durumu nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarımla da paylaşamıyorum. Kimseyle paylaşmak içimden gelmiyor.
Çok yeni bir travma yaşadım bunun için danışmanlık almayı planlıyorum. Vücudumda daha önce yaşamadığım bir sıkıntı yaşadım. Kalbim sıkıştı. Bir süre devam etti. Çok korktum kimseye bahsetmedim ama bunun sebebi yaşadığım hayal kırıklığı mıdır?
Aslında bir sorum yok sadece duygularımı paylaşmakta zorlandığım için yazmak istedim.
Bu durumun bir süreç olduğunun farkındayım geçici olduğunun farkındayım ama içinde olmak ve yaşıyor olmak hiç geçmeyecek hissine kapılmanıza sebep oluyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bunu eğer arkadaşlarına anlatırsan inan ki onlar sana destek çıkar ve daha iyi hissedersin
Bunu olumsuz bir şekilde deneyimlediğim için artık arkadaşlarıma güvenemiyorum. Yaşım büyük olduğu için arkadaşlarımın çoğu evli mutlu. Eminim benim garip ilişki sorunlarım en son duymak isteyecekleri şey olur. Şunu paylaşmak isterim seninle; hiçbir şey anlatasım gelmiyor. Bunu da piskolojik bir çöküntü olarak görüyorum.
Haklısın anlatma bencede Onlara bu durumlar garip gelebilir ama ilk önce sen kendini sevmeye bakacaksın daha sonra yeni hobiler edin bir şeyler yap sporla ilgilen ya da kütüphaneye git
Kendini gerçekten iyi hissedecek şeyler yap yapmak istediğin şeyleri yap kendini gerçekten tanı İnsanları boş ver onlar senin hayatında belli bir zamanda bulunuyorlar daha sonra çıkıp gidiyorlar Önemli olan kendinle barışık olman
Bu arada piskolojik danışmanımın bana tavsiyesi her zaman bu olmuştu. Kendime kızdığım bir konuda tekrar tekrar aynı durumun içerisinde kalıp aynı acıları kendime yaşatmak aslında. Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için.
Ne demek ama sakın bıkma yolun sonunda kendinle kalacaksın
Antidepresan al
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!