Aldatmak dediginde ilk aklına ne gelir? Hiç aldatmamışken bunu sorun yapıp sana geri dönüş yapmasa?

14 şubatdı... Bu olay... Ben ne yapacagımı bilmiyorum.. ben evrak için Kadıköy gidip gelicem deyip soyledim sevgilime ve oda tamam dikatli git gel dedi ve telefonler kapandı sonrada tam yolda gidiyorum üniversiteden kız arkadaşım bu gün ders var çok olmaz bana yer alırmısın diye yazınca bende otobüsden indim ve okula gittim... Çok orada kalmadım zaten 20 dakikada okuldan çıktım ve metroyla Kadıköye kız arkadaşımla gittim... Aradan 35 dakika geçmeden evragımı aldım ve geri dondum evime olay bu... Ve erkek arkadaşım arıyor bende bu gün neler yaptıgımı anlatınca sinir krızı geçiriyor neden okula gittigini soylemedim diye.. ve 24 saat geçti aradan hala devam sonunda ben seni mutlu edemiyorsam ve başkasıyla daha daha mutlu olacaksan benden iyisinide bulursan söyle dedigim anda peki tamam istediğin gibi olsun diye telefon kappatııyaaa ben orada maf oldummm ne yapacagımı bilmiyorum yardım edin artık ilk adımı ben atmak istemiyorum
Aldatmak dediginde ilk aklına ne gelir? Hiç aldatmamışken bunu sorun yapıp sana geri dönüş yapmasa?